Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον Κωτσόβολο κάποια pro max 512 που έχει και λέει διαθέσιμο για αποστολή, είναι όντως διαθέσιμα και αν τα παραγγείλεις θα σταλούν; ή λέει χαζομάρες στο site?

Screenshot_2023-09-30-13-35-27-852_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από hellojim
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, hellojim είπε

Στον Κωτσόβολο κάποια pro max 512 που έχει και λέει διαθέσιμο για αποστολή, είναι όντως διαθέσιμα και αν τα παραγγείλεις θα σταλούν; ή λέει χαζομάρες στο site?

Pro max 512 βγαίνουν λίγα εχτές είχε αρκετά κομμάτια γιατί ήταν για ώρες διαθέσιμο ίσως δεν έχει και πολύ ζήτηση. Γενικά 512 βρίσκεις σιγά το πράγμα και ειδικά σε μαύρο μπλε πολύ εύκολα αυτά.

19 minutes ago, hellojim said:

Screenshot_2023-09-30-13-35-27-852_com.android.chrome.jpg

Μουφα ειναι αμα πατησεις πανω στη συσκευη που σε ενδιαφερει γραφει "αναμενεται συντομα"

Στον ΚΟΤΣΟ έχουνε διαθέσιμα ( διαθέσιμο για αποστολή ) 512, 1024 ΡΜ.
Έχω φτάσει μέχρι εδώ, μου φαίνεται παράξενο που δεν έχουν παραλαβή από κατάστημα και εξόφληση εκεί.
Δεν υπάρχει περίπτωση να το πληρώσω πριν την παραλαβή.

κοτσο.jpg

το ίδιο και με τα 512 pro max απο voda , δεν εχει παραλαβη απο καταστημα , μονο παραγγελια online  κ τα δειχνει ως διαθεσιμα σε λευκο / μπλε.  Οπως και με κώτσο, περιεργο , ουτε και εγω θα προπληρωνα απο πριν για παραλαβη στο σπιτι, γιατι δεν το εχουν για παραλαβη απο καταστημα; 

Λαμβανεις αυτο…. Πας στο καταστημα χωρις να τους παρεις τηλ γιατι τηλ δεν υπαρχει του καταστηματος και το κεντρικο δεν λειτουργει τα Σαββατα. Και σου λενε με απαθεια οτι ειναι λαθος συστημικο…. Δεν υπαρχει… τι τους κανεις;;

IMG_2754.jpeg

• Sad 1

7 λεπτά πριν, Kef89 είπε

Λαμβανεις αυτο…. Πας στο καταστημα χωρις να τους παρεις τηλ γιατι τηλ δεν υπαρχει του καταστηματος και το κεντρικο δεν λειτουργει τα Σαββατα. Και σου λενε με απαθεια οτι ειναι λαθος συστημικο…. Δεν υπαρχει… τι τους κανεις;;

IMG_2754.jpeg

καλείς το 100 και κανείς μήνυση. Κάποιος από μέσα σου έκλεψε το τηλέφωνο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Kef89 είπε

IMG_2754.jpeg

Αντε λαθος συστημικο ηταν η ενδειξη ετοιμοπαραδοτου αποθεματος. Απο την στιγμη που εγινε η παραγγελια με λανθασμενη ενδειξη διαθεσιμοτητας, στην συνεχεια πως προχωρησε και ηρθε μυνημα παραλαβης ενω αποθεμα δεν υπαρχει?

Δεν βλεπει καποιος την παραγγελια, ελεχγει το αποθεμα, κανει την συλλογη του προιοντος και στελνει το μυνημα παραλαβης?

Πως προχωρησε η παραγγελια στο επομενο σταδιο αφου αποθεμα γιοκ?

Επεξ/σία από Pwpwpw

35 λεπτά πριν, Kef89 είπε

IMG_2754.jpeg

Κι εγώ πιστεύω ότι κάποιος το καβάτζωσε. Κρίμα για το istorm, δεν θυμάμαι να έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο. Εκτός αν έπρεπε να σε πάρουν και τηλέφωνο και δεν σε πήραν, γιατί σήμερα έγινε το εξής: 

Ήμουν στο river για άλλο λόγο και λέω δεν μπαίνω να ρωτήσω μπας και υπάρχει καμία ακύρωση? Από την πόρτα το 1ο άτομο που συνάντησα και ρώτησα είπε «αν δεν έχει έρθει mail και δεν σας έχουμε πάρει και τηλέφωνο, δεν είστε για παραλαβή».

6 λεπτά πριν, alexopouli είπε

Κι εγώ πιστεύω ότι κάποιος το καβάτζωσε. Κρίμα για το istorm, δεν θυμάμαι να έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο. Εκτός αν έπρεπε να σε πάρουν και τηλέφωνο και δεν σε πήραν, γιατί σήμερα έγινε το εξής: 

Ήμουν στο river για άλλο λόγο και λέω δεν μπαίνω να ρωτήσω μπας και υπάρχει καμία ακύρωση? Από την πόρτα το 1ο άτομο που συνάντησα και ρώτησα είπε «αν δεν έχει έρθει mail και δεν σας έχουμε πάρει και τηλέφωνο, δεν είστε για παραλαβή».

Ειχα κανει προπαραγγελεια 18/9 ηταν και το μπλε χρωμα και ειπα θα ηθρε! Τηλ δεν με πηραν αλλα πιστευα πως το email τους αρκουσε… η αγένεια ηταν το χειρότερο και για συγνωμη ουτε λογος. 

Στον Κωτσόβολο ολόκληρωσα με δόσεις το pro max blue 512 δεν έγραφε κάπου για αναμονή αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο δν έχω Καταλάβει αν όντως υπάρχει η πάει κ αυτό με σειρα 😂

7 ώρες πριν, hmmy92 είπε

Γίνεται προ-παραγγελια χωρίς πληρωμή?

Εμένα πάντως από Κότσο μου είπαν ότι δε γίνεται χωρίς προκαταβολή και ότι η apple τους έχει ενημερώσει για προκαταβολή τουλάχιστον το μισό ποσο της αξίας του τηλεφώνου!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποκλείεται αυτό... Δεν ασχολείται η Apple με καμία Dixons κτλ ουτε τα οικονομικά της καθε μιας ΑΕ, reseller κτλ. 

3 λεπτά πριν, nikmak7 είπε

Εμένα πάντως από Κότσο μου είπαν ότι δε γίνεται χωρίς προκαταβολή και ότι η apple τους έχει ενημερώσει για προκαταβολή τουλάχιστον το μισό ποσο της αξίας του τηλεφώνου!!

Επεξ/σία από Marios092

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...