Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, iii είπε

Φαίνεται όσοι επέλεξαν με αποστολή και όχι παραλαβή από κατάστημα πιο γρήγορα παραλαμβάνουν... Εγώ τίποτα ακόμα, pro max 256gb blue παρασκευή 15:08.

Όσοι δεν έχουν προπληρώσει μπαίνουν σε δεύτερη προτεραιότητα και πιθανον να παραλάβουν κάποτε στο μέλλον (αφότου εξυπηρετηθούν όλες οι προπληρωμές που έχουν γίνει έως ότου μια άγνωστη ημερομηνία). 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για τα θέματα με μπαταρίες που φουσκώνουν τι έχετε να πείτε??

Μήπως τελικά είμαστε τυχεροί που δεν πήραμε??

Θα μας παίρνουν τώρα να μας παρακαλάνε ότι έχουν και θα τους λέμε ότι δεν ξέρουμε πότε θα έρθουμε 

3 minutes ago, alex19871987 said:

Για τα θέματα με μπαταρίες που φουσκώνουν τι έχετε να πείτε??

Μήπως τελικά είμαστε τυχεροί που δεν πήραμε??

Θα μας παίρνουν τώρα να μας παρακαλάνε ότι έχουν και θα τους λέμε ότι δεν ξέρουμε πότε θα έρθουμε 

Τι αλλο θα διαβασουμε? Φουσκωνουν οι μπαταριες?

Ακομα και το θεμα υπερθερμανσης οταν χρησιμοποιει το 100% του επεξεργαστη ειναι τραβηγμενο απο τα μαλλια. 

• Like 1

16 λεπτά πριν, ThodorisAthina είπε

Τι αλλο θα διαβασουμε? Φουσκωνουν οι μπαταριες?

Ακομα και το θεμα υπερθερμανσης οταν χρησιμοποιει το 100% του επεξεργαστη ειναι τραβηγμενο απο τα μαλλια. 

Μην θιγεστε.και εγώ έχω προπαραγγελια και αναμένω την τραγική εικόνα των έσω μαγαζιών 

2 minutes ago, alex19871987 said:

Μην θιγεστε.και εγώ έχω προπαραγγελια και αναμένω την τραγική εικόνα των έσω μαγαζιών 

Δεν εχει να κανει το αν το εχω-εχεις παρει/παραγγειλει, απλα επειδη πουλαει το οτιδηποτε ειναι συνδεδεμενο με Apple και ειδικα με Iphone, καθε χρονια ενα καρο κουταμαρες αρθρα για τα κλικς βγαζουν. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, hmmy92 είπε

Αναρωτιέμαι αν παραγγείλω το iPhone 15 pro σήμερα από public έχω ελπίδες να το πάρω στα μέσα Οκτώβρη?

Θεωρητικα μεσα στον μηνα Οκτωβριο θα παραλαβεις το προ 6.1. Δεν υπαρχει ουτε για το pro μεγαλη διαθεσιμοτητα αλλα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα.

Το promax εχει ελλειψη στοκ ακομη κ apple store Γερμανιας δινει 2 μηνες 6 βδομαδες μινιμουμ.

https://www.apple.com/de/shop/buy-iphone/iphone-15-pro/6,7"-display-256gb-titan-weiß

4-5 βδομαδες δινει στο 15 pro για παραλαβη

6-7 βδομαδες στο promax για παραλαβη

Το τι θα κανουν τα εδω κατ/ματα κ που θα δωσουν προτεραιοτητες (οταν εχουν παραλαβες) ολοι καταλαβαινουμε.......

Επεξ/σία από aces
  • Like 1

11 λεπτά πριν, aces είπε

Θεωρητικα μεσα στον μηνα Οκτωβριο θα παραλαβεις το προ 6.1. Δεν υπαρχει ουτε για το pro μεγαλη διαθεσιμοτητα αλλα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα.

Το promax εχει ελλειψη στοκ ακομη κ apple store Γερμανιας δινει 2 μηνες 6 βδομαδες μινιμουμ.

https://www.apple.com/de/shop/buy-iphone/iphone-15-pro/6,7"-display-256gb-titan-weiß

4-5 βδομαδες δινει στο 15 pro για παραλαβη

6-7 βδομαδες στο promax για παραλαβη

Το τι θα κανουν τα εδω κατ/ματα κ που θα δωσουν προτεραιοτητες (οταν εχουν παραλαβες) ολοι καταλαβαινουμε.......

Που θα δώσουν λες? Για μένα δεν είναι προφανές

1 λεπτό πριν, hmmy92 είπε

Που θα δώσουν λες? Για μένα δεν είναι προφανές

Μπορει να τα κρατανε και εσωτερικα τι σημασια εχει ή βλεπε αγγελιες οπως εγραψαν καποια παιδια εδω μεσα. Η απαντηση αφορουσε διαθεσιμοτητα.

Το ποτε θα παραλαβουν οι αλυσιδες ειναι αλλο θεμα κ πως θα το διαχειριστει η εκαστοτε αλυσιδα. Οταν θα πεφτουν ακυρωσεις/καταγγελιες απο πελατες/καταναλωτες που εχουν προπληρωσει ολο το ποσο να δεις διαθεσιμοτητες ή επιστροφες χρηματων. 

Υπαρχει και το ευρωπαικο amazon που τουλαχιστον ενημερωνει με ημ/νιες-διαθεσιμοτητα κ δεν χανεις χρηματα κ εχεις κ ημ/νιες συγκεκριμενες σε ενημερωση.

image.png.036d27bdb20b567fd2023c0f2dc7a335.png

Λυπαμαι και τους υπαλλήλους που ειναι αναγκασμενοι να ακουν εμας τους "αρρωστους" αλλα τουλαχιστον να υπηρχε μια τοποθετηση απο την στιγμη που μας ζητησαν το κατοσταρικο....

2 ώρες πριν, pabou13 είπε

Όσοι δεν έχουν προπληρώσει μπαίνουν σε δεύτερη προτεραιότητα και πιθανον να παραλάβουν κάποτε στο μέλλον (αφότου εξυπηρετηθούν όλες οι προπληρωμές που έχουν γίνει έως ότου μια άγνωστη ημερομηνία). 

Δυστυχώς έχω προπληρώσει την ίδια μέρα όλο το ποσό.

Με κάλεσαν από Πλαίσιο. Έχουν την συσκευή διαθέσιμη και θα μου την παραδώσουν την Δευτέρα 2/10.

iPhone 15 Pro Max Μπλε 512GB

Προπληρωμένη προπαραγγελία με 39α, 15/9 17:02.

• Like 4

11 λεπτά πριν, john24g είπε

Με κάλεσαν από Πλαίσιο. Έχουν την συσκευή διαθέσιμη και θα μου την παραδώσουν την Δευτέρα 2/10.

Στο χώρο σου η στο κατάστημα είναι η παραγγελία σου ;

3 λεπτά πριν, LabrosM είπε

Στο χώρο σου η στο κατάστημα είναι η παραγγελία σου ;

Online αγορά με παράδοση στον χώρο μου.

Το Πλαίσιο δεν είχε έξοδα για μεταφορικά, οπότε το προτίμησα.

20 λεπτά πριν, john24g είπε

Σήμερα σε κάλεσαν; 

1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

image.png.036d27bdb20b567fd2023c0f2dc7a335.png

Λυπαμαι και τους υπαλλήλους που ειναι αναγκασμενοι να ακουν εμας τους "αρρωστους" αλλα τουλαχιστον να υπηρχε μια τοποθετηση απο την στιγμη που μας ζητησαν το κατοσταρικο....

Κανονικά θα επρπε να δίνουν estimate delivery όπως τα καταστήματα του εξωτερικού. Αυτό το μπάχαλο μόνο στην Ελλάδα γίνετε. 

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Σήμερα σε κάλεσαν;

Yup, σήμερα λίγο πριν τις 12.

Χτες που τους κάλεσα δεν μπορούσαν να μου δώσουν κάποια εκτίμηση. Μου είπαν ότι έχουν μια ομάδα που συλλέγει τα προϊόντα και τα αναθέτει σε παραγγελίες και ότι θα με καλέσουν όταν έρθει η σειρά μου.  Έτσι και έγινε τελικά.

Φαίνεται ότι το PM 512 Blue έχει κάποια στοιχειώδη ροή καθώς ήταν διαθέσιμο για online παραγγελία σε Κωτσόβολο και Vodafone χτες. Κάποιος το είχε ανεβάσει εδώ στο topic και το είδα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...