Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ εν τω μεταξύ έχω μείνει στο τηλεφωνο  που έκανα στο πλαίσιο  ότι αν είμαι σε αυτή τη παραγγελία σήμερα που παραλαμβάνουν  θα με καλέσουν Σάββατο και δεν ξέρω αν έχω έστω μια ελπίδα γιατί βλέπω ότι όσοι έχουν παραλάβει τους έχουν καλέσει από σήμερα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα από public μου έστειλαν 15 pro max 256 blue αύριο παραλαμβάνω από acs!(ακριβως σαν τον φίλο παραπάνω που ανέβασε από public)!παραγγελια με προπληρωμή όλου του ποσού!

• Like 1

3 λεπτά πριν, Pippen1410 είπε

Σήμερα από public μου έστειλαν 15 pro max 256 blue αύριο παραλαμβάνω από acs!(ακριβως σαν τον φίλο παραπάνω που ανέβασε από public)!παραγγελια με προπληρωμή όλου του ποσού!

Φαίνεται όσοι επέλεξαν με αποστολή και όχι παραλαβή από κατάστημα πιο γρήγορα παραλαμβάνουν... Εγώ τίποτα ακόμα, pro max 256gb blue παρασκευή 15:08.

16 λεπτά πριν, iii είπε

Φαίνεται όσοι επέλεξαν με αποστολή και όχι παραλαβή από κατάστημα πιο γρήγορα παραλαμβάνουν... Εγώ τίποτα ακόμα, pro max 256gb blue παρασκευή 15:08.

18 του μηνός την έκανα εγώ από επαρχία κ με καθόλου βύσμα!τυχερος θα έλεγα!

• Sad 1

1 λεπτό πριν, Pippen1410 είπε

Και εγώ 18 την έκανα με αποστολή στο χώρο μου και ακόμα περιμένω 

24 minutes ago, iii said:

και εμενα στην προπαραγγελια ετσι με ειπαν. Καλυτερα παραλαβη στον χωρο σου. Παντως αυτα τα χρωματα θα εξυπηρετηθουν πιο γρηγορα. Εμεις με nat merry christmas

17 λεπτά πριν, Pippen1410 είπε

Μετά μας λένε για σειρές προτεραιότητας....

• Like 1

26 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

και εμενα στην προπαραγγελια ετσι με ειπαν. Καλυτερα παραλαβη στον χωρο σου. Παντως αυτα τα χρωματα θα εξυπηρετηθουν πιο γρηγορα. Εμεις με nat merry christmas

καλά δεν το ξέρουμε. Σίγουρα το πιο ωραίο χρώμα για εμένα είναι το natural αλλά είναι υποκειμενικό. Παντως και το μπλε που είδα από κοντά είναι αρκετά εντυπωσιακό και θεωρώ ότι πολλοι θα το εχουν επιλεξει 

15 λεπτά πριν, hmmy92 είπε

Αναρωτιέμαι αν παραγγείλω το iPhone 15 pro σήμερα από public έχω ελπίδες να το πάρω στα μέσα Οκτώβρη?

Εγώ με προπαραγγελια από 18/09 κανένα νέο...εκτός αν θες να ρισκάρεις με πληρωμή 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...