Rubble Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 4 minutes ago, rigel72 said: Καλησπερα , Παραγγελια στο Πλαισιο (15/9 15:10) Pro Max 512 Natural μολις με πηραν για παραδοση Δευτερα !!!! Ακομα γινονται Θαυματα. Ελπίζω να μην το δούμε σε κάποια τυχαία αγγελία ινσομνια 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Ολα αυτα τα generic copy paste μηνυματα δεν εχουν απολυτως κανενα νοημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, starmanwarz είπε Ολα αυτα τα generic copy paste μηνυματα δεν εχουν απολυτως κανενα νοημα. αυτά έχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, starmanwarz said: Ολα αυτα τα generic copy paste μηνυματα δεν εχουν απολυτως κανενα νοημα. Όπως και το να ρωτάει ο πελάτης πότε θα παραλάβει όταν δεν έχουν ενημέρωση τα καταστήματα από την Apple δεν έχει κανένα νόημα double standards 🤷♂️ Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από enlightened Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, rigel72 είπε Καλησπερα , Παραγγελια στο Πλαισιο (15/9 15:10) Pro Max 512 Natural μολις με πηραν για παραδοση Δευτερα !!!! Ακομα γινονται Θαυματα. Είσαι ο πρώτος που διαβάζουμε ότι θα παραλάβει από πλαίσιο, αντε καλη αρχή και στα δικά μας😂 Παιζει τεράστιο ρόλο ότι επέλεξες 512, στα 256 λογικά θα έγινε ο κακός χαμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά βρήκα και εγώ 15 pro max 512 το έκανα παραγγελία παραλαμβάνω από βδομάδα μου είπαν, ψέματα αλήθεια δεν ξέρω. Οποίος το θέλει θα το δώσω σφραγισμένο με την απόδειξη του στην κανονική τιμή του γιατί θέλω το 256. μονο Θεσσαλονίκη για χέρι με χέρι ευχαριστώ οχι δεν είχα ούτε προπαραγγελια ούτε τίποτα Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από farcry33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, farcry33 είπε Παιδιά βρήκα και εγώ 15 pro max 512 το έκανα παραγγελία παραλαμβάνω από βδομάδα μου είπαν, ψέματα αλήθεια δεν ξέρω. Οποίος το θέλει θα το δώσω σφραγισμένο με την απόδειξη του στην κανονική τιμή του γιατί θέλω το 256. μονο Θεσσαλονίκη για χέρι με χέρι ευχαριστώ οχι δεν είχα ούτε προπαραγγελια ούτε τίποτα από που το πήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Υπάρχει κάποιες εδώ που να ψάχνει pro max 512 natural titanium και να βρίσκεται αθηνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malamis1996 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπερα παιδιά αν ενδιαφέρεται κάποιος για 512gb και 1tb δείχνει διαθέσιμα στην vodafone εκτός από nati. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phil2375 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, marmagia είπε Υπάρχει κάποιες εδώ που να ψάχνει pro max 512 natural titanium και να βρίσκεται αθηνα; Ναι εγώ ψάχνω γενικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Rubble είπε από που το πήρες; Vodafone και γενικά αποτι κατάλαβα μια χαρά φέρνουν κομμάτια κάθε Παρασκευή όπως είπε ένας φίλος εδώ, εγώ το πήρα σε μαύρο και ήταν και το μπλε διαθέσιμο. Αν και εγώ όπως είπα ήθελα το 256 τα 512 είναι πολλά για κινητό. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από farcry33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 6 minutes ago, phil2375 said: Ναι εγώ ψάχνω γενικά Με πρόλαβε νωρίτερα και μου έστειλε σχεδόν αμέσως μόλις το είπα ένας συνφορουμιτης. Όταν μου πουν ότι είναι έτοιμη και η δευτερη παραγγελία που περιμένω θα σου πω αν δεν έχεις βρει. Μόλις κε ενημέρωσαν για μια προπάραγγελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis193 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Ρε παιδιά Apple Watch ultra 2 θα φερουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 9 minutes ago, phil2375 said: Ναι εγώ ψάχνω γενικά Είσαι απίστευτα τυχερός. Μου είχαν πέσει διπλές προπαραγγελίες και δεν τις ακύρωσα και μόλις με ενημέρωσαν και για την δευτερη. Αν είσαι αθηνα κοντά στο Μαρούσι σου λέω και σενα να πας να παραλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις