Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

47 λεπτά πριν, venuets είπε

Μόλις με πήραν τηλ γιατί έκανα γραπτό αίτημα και έχω προχωρήσει σε καταγγελία στην προστασία - συνήγορο καταναλωτη. Και με ενημέρωσαν ότι είσαι μέσα στην επόμενη παραλαβή 

Πως το εκανες και απο ποιο καταστημα ? Κανονικα ολοι πρεπει να το κανουμε , ας μας δωσουν μια σαφη απαντηση, υποτιθεται δωσαμε λεφτα για να το εχουμε νωρις. Αμα ηταν να περιμενω τοσο ετρωγα τα λεφτα σε πατατακια και τα ξαναμαζευα τον δεκεμβρη 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γραπτή αίτημα επικοινωνίας από το site του πλαισίου. Και καταγγελία στης σχετικές σελίδες. Θα ποστάρω λινκ μόλις πάω σπίτι τώρα μ είναι λίγο δύσκολο γιατί είμαι στην δουλειά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, venuets είπε

Γραπτή αίτημα επικοινωνίας από το site του πλαισίου. Και καταγγελία στης σχετικές σελίδες. Θα ποστάρω λινκ μόλις πάω σπίτι τώρα μ είναι λίγο δύσκολο γιατί είμαι στην δουλειά. 

Μεσα στην εβδομαδα που διανυουμε εχω στειλει 2 γραπτα μυνηματα στο Plaisio στην φορμα επικοινωνιας που εχει δεν ελαβα καμια απαντηση.

1 ώρα πριν, venuets είπε

Μόλις με πήραν τηλ γιατί έκανα γραπτό αίτημα και έχω προχωρήσει σε καταγγελία στην προστασία - συνήγορο καταναλωτη. Και με ενημέρωσαν ότι είσαι μέσα στην επόμενη παραλαβή 

Βεβαια αν ισχυει αυτο που λενε καποιοι οτι η επομενη παραλαβη θα ειναι καπου το Νοεμβριο......Το σωστο και το λογικο ειναι να δωσουν ενα estimated delivery, οπως ακριβως δινουν τα σοβαρα eshops του εξωτερικου. Το στην επομενη παραλαβη θα εξυπηρετηθεις ειναι πολυ γενικο, μπορει να ειναι και Χριστουγεννα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

1 ώρα πριν, venuets είπε

Πως το έκανες αυτό να το κάνουμε και εμείς 😂

Όπως έχουν γράψει κάποιοι ψαγμένοι πιο πριν, γίνονται παραλαβές τις Παρασκευές. Οι συγκεκριμένες παραλαβές είναι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ για συγκεκριμένους λόγους:
α) εκθεσιακά μοντέλα. 
β) για γνωστό του γνωστού (ΒΙΣΜΑΤΑ)

γ) για λάθη σε παραγγελίες που είχαν προωθηθεί για τιμολόγηση και στάλθηκαν άλλου, πχ σε δικά τους άτομα. 

Το παλικάρι που του είπαν πως θα πάρει στην επόμενη παραλαβή δε σημαίνει απαραίτητα πως θα το πάρει μέσα Νοεμβρίου που θα γίνουν οι μαζικές παραδώσεις, μπορεί αν πιέσει τη κατάσταση να δρομολογηθεί η παραγγελία του για την επόμενη Παρασκευή

Στη δίκη μου περίπτωση όπως είχα γράψει η παραγγελία από PUBLIC 256 MAX blue ήταν σε κατάσταση για τιμολόγηση και με είχαν παρακάμψει και ύστερα από πίεση μου η παραγγελία τιμολογήθηκε και στάλθηκε με τη σημερινή παραλαβή σε κούριερ  

ΥΓ: ελπίζω όντως να έρθει 

IMG_0092.jpeg

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Psidi είπε

ήταν σε κατάσταση για τιμολόγηση και με είχαν παρακάμψει και ύστερα από πίεση μου η παραγγελία τιμολογήθηκε και στάλθηκε με τη σημερινή παραλαβή

Τι ειδους πιεση εννοεις? Εκανες καταγγελια?

Γιατι αν εννοεις τηλεφωνικη πιεση αμφιβαλω οτι επαιξε καποιο ρολο

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τηλέφωνα….. και ξεκαθάρισα ότι θα αποσύρω τη παραγγελία που είχα προπληρώσει. Με χρονικό περιθώριο. 
δε το άφησα αόριστο. Μου είχαν πει ότι θα έρθουν κομμάτια σήμερα. Άρα ήξερα μέχρι πότε να τους βάλω όριο. 

Εμενα από τις πρώτες μέρες είχε προχωρήσει η παραγγελία σε διαδικασία συλλογής από εκτεταμένη αναζητηση που έγραφε. Γι αυτό και μου πέρασε η πίεση. Αλλιώς θα πήγαινα για Νοέμβρη σίγουρα  

Επεξ/σία από Psidi

τα ζώδια που αναμένεται αυτό το μήνα να σταθούν πιο τυχερά είναι οι ΚαρκίνοιΙχθείς του 1ου  και 2ου δεκαημέρου, οι ΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι του 1ουδεκαημέρου  και 2ου δεκαημέρου

🥲

• Like 1

Μόλις τώρα, Rubble είπε

τα ζώδια που αναμένεται αυτό το μήνα να σταθούν πιο τυχερά είναι οι ΚαρκίνοιΙχθείς του 1ου  και 2ου δεκαημέρου, οι ΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι του 1ουδεκαημέρου  και 2ου δεκαημέρου

🥲

Ιχθύς εδώ . Μου έδωσες ελπίδα ! :rolleyes:

1 λεπτό πριν, Rubble είπε

🥲

Παρθένος πρώτο δεκαήμερο 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπηκα κανα 2-3 φορες στο σαιτ του Κοτσου το πρωι και σε καποια φαση ειδα 15 Pro Max 256 NaTi διαθεσιμο για αποστολη (διαθεσιμο ΚΑΙ στην καρτελα του προιοντος και οχι μονο στην λιστα με τα 15αρια) λεω ας δοκιμασω να παραγγειλω, προχωρησε κανονικα η παραγγελια, εγινε η πληρωμη και φυσικα απο τοτε στην εξελιξη παραγγελιας γραφει "Αναμονη Διαθεσιμοτητας".

Τσιμπησε λοιπον το 1.5κ ο Κοτσος, και με εχει στο περιμενε. Το τσατ λεει αυτο που ξερουμε ολοι (οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα).

Συμπερασμα, αφηστε τα refresh, και διαθεσιμα να λεει ΔΕΝ ειναι, τζαμπα τρωτε τον χρονο σας. 

Επεξ/σία από starmanwarz
  • Like 2
  • Sad 1

βόλτα golden hall τώρα.

γερμανος=απο νοεμβριο και βλεπουμε δεν έχω τίποτα.

public= εχω 1 απο ακύρωση απλο 15 δεν ξέρω τίποτα για παραλαβεσ καντε προπαραγγελία για να πάρετε πρώτη.

μπλέ εταιρεία= (με υφος χιλίων καρδιαναλίων) δεν γνωρίζουμε κύριε για παραλαβή κάντε προπαραγγελία.

δεν περιγράφω αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή τι; Να κάνουμε καταγγελία; 

Ήδη έκανα μια για τις "προσφορές" του public. 

Επεξ/σία από Lewnidas1995

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...