dimpia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Καποιοι εδω εχουν γραψει οτι παρελαβαν με αυτο τον τροπο. Επισης οπως ειπα και πιο πισω, φιλος μου εβαλε καλαθι Pro max την στιγμη που το εδειχνε αμεσα διαθεσιμο για παραλαβη σε καποιο καταστημα και η συσκευη κρατηθηκε κανονικα και του ηρθανε μυνηματα επιβεβαιωσης για παραλαβη. Δεν πηγε να παραλαβει και το αφησα και εγω γιατι η συσκευη ηταν στο blue titanium και θελαμε και οι δυο natural. Τωρα δεν ξερω αν πηγαιναμε εκει και δεν ειχαν συσκευη παντως η παραγγελια δειχνει οτι προχωρησε κανονικα και ειναι προς παραλαβη. Να ειμαι ειλικρινης ακομη δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι μπουρδα. Ηταν εκθεσιακα, εξηγηθηκε πιο πανω οσοι πηγαν να παρουν εφαγαν φολα, πλην ενος που ηταν τοσο απιστευτα κωλοφαρδος που επεσε σε ζωο πωλητρια και του πουλησε το εκθεσιακο, και το εψαχναν μετα😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zipone Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Έχει διαθεσιμα κάποια pro ο Κωτσόβολος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, giorgos56 είπε Αν δεν ήταν διαθέσιμο το πιο πιθανόν είναι να σας είχαν πάρει τηλέφωνο ή να φαινόταν ακυρωμένη η παραγγελία. Μα αυτο λεω και εγω. Η παραγγελια προχωρησε κανονικα και ηρθαν και τα μυνηματα επιβεβαιωσης για παραλαβη της συσκευης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις με πήραν τηλ γιατί έκανα γραπτό αίτημα και έχω προχωρήσει σε καταγγελία στην προστασία - συνήγορο καταναλωτη. Και με ενημέρωσαν ότι είσαι μέσα στην επόμενη παραλαβή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, dimpia είπε Ηταν εκθεσιακα, εξηγηθηκε πιο πανω οσοι πηγαν να παρουν εφαγαν φολα, πλην ενος που ηταν τοσο απιστευτα κωλοφαρδος που επεσε σε ζωο πωλητρια και του πουλησε το εκθεσιακο, και το εψαχναν μετα😂 Αυτο που εξηγηθηκε ειναι οτι μετα την παραγγελιοα πηραν τηλεφωνο τον πελατη και του ειπαν οτι το προιον δεν υπαρχει και οτι ειναι εκθεσιακο. Εδω μιλαμε οτι προχωρησε κανονικα η παραγγελια και ηρθαν και τα μυνηματα επιβεβαιωσης για παραλαβη, καταλαβαινεις την διαφορα? 6 λεπτά πριν, venuets είπε Μόλις με πήραν τηλ γιατί έκανα γραπτό αίτημα και έχω προχωρήσει σε καταγγελία στην προστασία - συνήγορο καταναλωτη. Και με ενημέρωσαν ότι είσαι μέσα στην επόμενη παραλαβή Καταστημα? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Αυτο που εξηγηθηκε ειναι οτι μετα την παραγγελιοα πηραν τηλεφωνο τον πελατη και του ειπαν οτι το προιον δεν υπαρχει και οτι ειναι εκθεσιακο. Εδω μιλαμε οτι προχωρησε κανονικα η παραγγελια και ηρθαν και τα μυνηματα επιβεβαιωσης για παραλαβη, καταλαβαινεις την διαφορα? Θες να διαβασεις πιο πανω; Πηγε παιδι απο δω με επιβεβαιωμενο μηνυμα οτι ειναι ετοιμο, μπορειτε να ερθετε και εφαγε ακυρο συγνωμη λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, dimpia είπε Θες να διαβασεις πιο πανω; Πηγε παιδι απο δω με επιβεβαιωμενο μηνυμα οτι ειναι ετοιμο, μπορειτε να ερθετε και εφαγε ακυρο συγνωμη λαθος Για να μην ψαχνω το νημα στειλε σε παρακαλω το μυνημα αυτο να το διαβασουμε ολοι, γιατι δεν το ειδα οχι, μπορει να το προσπερασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_Ben Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Zipone είπε Έχει διαθεσιμα κάποια pro ο Κωτσόβολος Δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο αν μπεις μέσα να το παραγγείλεις λέει αναμένεται σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, dimpia είπε Θες να διαβασεις πιο πανω; Πηγε παιδι απο δω με επιβεβαιωμενο μηνυμα οτι ειναι ετοιμο, μπορειτε να ερθετε και εφαγε ακυρο συγνωμη λαθος Οσο εψαξα δεν βρηκα πουθενα αυτο που ισχυριζεσαι. Βρηκα αυτο που ειναι αλλο πραγμα απο αυτο που λεω Και βρηκα και αυτο που ισχυριζεται οτι παρελαβε με αυτον τον τροπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zipone Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε Δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο αν μπεις μέσα να το παραγγείλεις λέει αναμένεται σύντομα Εμένα μου το προχωράει κανονικά. Αλλά θέλω pro max Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε Εγω νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το αποδεχτούμε ότι διαθέσιμα τα iphone pm θα είναι προς Νοέμβρη... Στο κάτω κάτω για να λέμε τα πράγματα και με λογική.... Δεν έγινε και κάτι άμα το πάρουμε 2 μήνες μετά σιγά!! Εγω νομιζω δυσκολα και τον Νοέμβρη . Ισως απο μεσα Δεκέμβρη να μπορουμε να βρούμε. 11 λεπτά πριν, dimpia είπε Θες να διαβασεις πιο πανω; Πηγε παιδι απο δω με επιβεβαιωμενο μηνυμα οτι ειναι ετοιμο, μπορειτε να ερθετε και εφαγε ακυρο συγνωμη λαθος Φιλος μου στον κοτσοβολο νέας Ερυθραίας στον παράδρομο της εθνικής συγκεκριμενα. Του ειπαν οτι το κινητό του μπηκε εκθεσιακό 🫠🫠🫠 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Οσο εψαξα δεν βρηκα πουθενα αυτο που ισχυριζεσαι. Βρηκα αυτο που ειναι αλλο πραγμα απο αυτο που λεω Και βρηκα και αυτο που ισχυριζεται οτι παρελαβε με αυτον τον τροπο Σελ 62 - 2ο μηνυμα κατω απο δικο σου μηνυμα… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos56 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Εγω νομιζω δυσκολα και τον Νοέμβρη . Ισως απο μεσα Δεκέμβρη να μπορουμε να βρούμε. Φιλος μου στον κοτσοβολο νέας Ερυθραίας στον παράδρομο της εθνικής συγκεκριμενα. Του ειπαν οτι το κινητό του μπηκε εκθεσιακό 🫠🫠🫠 Από εκεί έχω βάλει και εγώ παραλαβή του δικού μου... Τραγικό να συμβαίνει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, dimpia είπε Σελ 62 - 2ο μηνυμα κατω απο δικο σου μηνυμα… Εχεις δικαιο δεν το ειχα δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_Ben Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Zipone είπε Εμένα μου το προχωράει κανονικά. Αλλά θέλω pro max Μπορείς να το προχωρήσεις κανονικά σαν παραγγελία αλλά λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις