Pwpwpw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, n4src είπε Εγώ μόλις ακύρωσα από Istorm, παραγγελεία από 20/9 καμία ενημέρωση. Απαράδεκτοι εντελός. Δεν μου κάνει εντύπωση, εδω δεν έχουν ενημερώσει άτομα που παρήγγειλαν από το πρώτο λεπτό που άνοιξαν οι προπαραγγελίες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Δεν μου κάνει εντύπωση, εδω δεν έχουν ενημερώσει άτομα που παρήγγειλαν από το πρώτο λεπτό που άνοιξαν οι προπαραγγελίες. Έχω κάνει σε όλα τα καταστήματα την πρώτη ώρα που άνοιξαν οι παραγγελίες, iStorm το πρώτο 5λεπτο. Καμία ενημέρωση πουθενά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Pwpwpw said: Δεν μου κάνει εντύπωση, εδω δεν έχουν ενημερώσει άτομα που παρήγγειλαν από το πρώτο λεπτό που άνοιξαν οι προπαραγγελίες. Παραγγελία 15/9 ώρα 15:00 σε φυσικό κατάστημα public με προκαταβολή 100€. 15 μέρες μετά καμία ενημέρωση !! Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από panoulhs007 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrosM Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά αν παραλάβει κανεις σήμερα-αύριο pro max ας μας ενημερώσει έτσι να πούμε ότι κάποιος έχει παραλάβει 15 pro max …😂(επειδή το plaisio μου είπε ότι σήμερα ήρθε μια παραλαβή ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, LabrosM είπε Παιδιά αν παραλάβει κανεις σήμερα-αύριο pro max ας μας ενημερώσει έτσι να πούμε ότι κάποιος έχει παραλάβει 15 pro max …😂(επειδή το plaisio μου είπε ότι σήμερα ήρθε μια παραλαβή ) Εκτός από την σημερινή είχαν και προηγούμενη παραλαβή?😂 Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, LabrosM είπε Παιδιά αν παραλάβει κανεις σήμερα-αύριο pro max ας μας ενημερώσει έτσι να πούμε ότι κάποιος έχει παραλάβει 15 pro max …😂(επειδή το plaisio μου είπε ότι σήμερα ήρθε μια παραλαβή ) Σε καλούν για πληρωμή πριν την αποστολή απ' όσο θυμάμαι, εμένα με παραγγελία 3 και κάτι, δεν με έχουν πάρει ακόμα ... 15 PM 256 Black Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, alexopouli είπε Σε καλούν για πληρωμή πριν την αποστολή απ' όσο θυμάμαι, εμένα με παραγγελία 3 και κάτι, δεν με έχουν πάρει ακόμα ... 15 PM 256 Black Ούτε εμενα καμία ενημέρωση. 15 PM 256 natural Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrosM Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ με δόσεις το έχω βάλει μου είπαν ότι σήμερα παραλαμβάνουν κ ότι μια φορά κάθε βδομάδα θα έχουν παραλαβή αν είμαι σε αυτή τη παραγγελία θα με πάρουν αύριο τηλέφωνο μην πολυλογώ έχουμε κανονίσει καφέ με τα παιδιά από το τηλεφωνικό κέντρο τόσες φορές που έχω καλέσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LabrosM είπε Εγώ με δόσεις το έχω βάλει μου είπαν ότι σήμερα παραλαμβάνουν κ ότι μια φορά κάθε βδομάδα θα έχουν παραλαβή αν είμαι σε αυτή τη παραγγελία θα με πάρουν αύριο τηλέφωνο μην πολυλογώ έχουμε κανονίσει καφέ με τα παιδιά από το τηλεφωνικό κέντρο τόσες φορές που έχω καλέσει Αν και εχω σοβαρο λογο να μην πιστευω τιποτα απο οσο λενε επειδη καθε φορα που θα τηλεφωνησεις θα ακουσεΙς και κατι διαφορετικο αναλογα σε ποιον υπαλληλο θα πεσεις. Ας πουμε οτι οντως σημερα ειχαν παραλαβη, μεχρι το απογευμα θα εχουν καλεσει τις προπαραγγελιες που ειναι να εξυπηρετηθουν για να φυγει το κομματι προς αποστολη, αυριο σαββατιατικα θα παρουν τηλεφωνα, λες και παρελαβαν τοσες πολλες συσκευες και δεν ξερουν σε ποιον να πρωτοτηλεφωνησουν Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros1993540 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Ενημερώθηκα από το Γερμανό που έχω προπαραγγείλει ότι τρίτη λέει έχουν παραλαβή και θα δώσουν στις προπαραγγελίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_Ben Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Αν και εχω σοβαρο λογο να μην πιστευω τιποτα απο οσο λενε επειδη καθε φορα που θα τηλεφωνησεις θα ακουσεΙς και κατι διαφορετικο αναλογα σε ποιον υπαλληλο θα πεσεις. Ας πουμε οτι οντως σημερα ειχαν παραλαβει, μεχρι το απογευμα θα ειχαν καλεσει τις προπαραγγελιες που ειναι να εξυπηρετηθουν για να φυγει το κομματι προς αποστολη, αυριο σαββατιατικα θα παρουν τηλεφωνα, λες και παρελαβαν τοσες πολλες συσκευες και δεν ξερουν σε ποιον να πρωτοτηλεφωνησουν Εγω νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το αποδεχτούμε ότι διαθέσιμα τα iphone pm θα είναι προς Νοέμβρη... Στο κάτω κάτω για να λέμε τα πράγματα και με λογική.... Δεν έγινε και κάτι άμα το πάρουμε 2 μήνες μετά σιγά!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Petros_Ben είπε Εγω νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το αποδεχτούμε ότι διαθέσιμα τα iphone pm θα είναι προς Νοέμβρη... Στο κάτω κάτω για να λέμε τα πράγματα και με λογική.... Δεν έγινε και κάτι άμα το πάρουμε 2 μήνες μετά σιγά!! Εγω το εχω αποδεχτει εδω και καιρο. Αν δεν εχεις βυσμα η αν δεν εισαι κωλοφαρδος συσκευη day One δεν εχεις, οπως και ποτε δεν ειχα τοσα χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Εγω το εχω αποδεχτει εδω και καιρο. Αν δεν εχεις βυσμα η αν δεν εισαι κωλοφαρδος συσκευη day One δεν εχεις, οπως και ποτε δεν ειχα τοσα χρονια. Ή αν δεν πατησεις πολλα refresh στον κωτσοβολο😂😂. Καλα εκλαψα μ’αυτο, συμφωνουμε οτι ηταν η μπουρδα της χρονιας;;; τι αλλο θα ακουσουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dimpia είπε Ή αν δεν πατησεις πολλα refresh στον κωτσοβολο😂😂. Καλα εκλαψα μ’αυτο, συμφωνουμε οτι ηταν η μπουρδα της χρονιας;;; τι αλλο θα ακουσουμε Καποιοι εδω εχουν γραψει οτι παρελαβαν με αυτο τον τροπο. Επισης οπως ειπα και πιο πισω, φιλος μου εβαλε καλαθι Pro max την στιγμη που το εδειχνε αμεσα διαθεσιμο για παραλαβη σε καποιο καταστημα και η συσκευη κρατηθηκε κανονικα και του ηρθανε μυνηματα επιβεβαιωσης για παραλαβη. Δεν πηγε να παραλαβει και το αφησα και εγω γιατι η συσκευη ηταν στο blue titanium και θελαμε και οι δυο natural. Τωρα δεν ξερω αν πηγαιναμε εκει και δεν ειχαν συσκευη παντως η παραγγελια δειχνει οτι προχωρησε κανονικα και ειναι προς παραλαβη. Να ειμαι ειλικρινης ακομη δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι μπουρδα. Υ.Γ Γιατι το θεωρειται απιθανο? Μπορει να ειναι καποια προπαραγγελια που ηταν για παραλαβη απο καταστημα και ο πελατης να μην την παρελαβε και να αποδεσμευτηκε. Με τον ιδιο τροπο εγραψε χθες φιλος οτι παρελαβε συσκευη απο καταστημα πλαισιου. Ηταν κρατημενη για πελατη, τον καλεσαν αν το θελει τελικα, αρνηθηκε και το πηρε αυτος.Τωρα αν ολοι λενε ψεμματα τι ναπω. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos56 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Καποιοι εδω εχουν γραψει οτι παρελαβαν με αυτο τον τροπο. Επισης οπως ειπα και πιο πισω, φιλος μου εβαλε καλαθι Pro max την στιγμη που το εδειχνε αμεσα διαθεσιμο για παραλαβη σε καποιο καταστημα και η συσκευη κρατηθηκε κανονικα και του ηρθανε μυνηματα επιβεβαιωσης για παραλαβη. Δεν πηγε να παραλαβει και το αφησα και εγω γιατι η συσκευη ηταν στο blue titanium και θελαμε και οι δυο natural. Τωρα δεν ξερω αν πηγαιναμε εκει και δεν ειχαν συσκευη παντως η παραγγελια δειχνει οτι προχωρησε κανονικα και ειναι προς παραλαβη. Να ειμαι ειλικρινης ακομη δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι μπουρδα. Αν δεν ήταν διαθέσιμο το πιο πιθανόν είναι να σας είχαν πάρει τηλέφωνο ή να φαινόταν ακυρωμένη η παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις