Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω προπαραγγειλει στις 15/09 3:09 και 3:10 2 τεμαχια(pro max 256 natural και Blue) απο You.gr, αλλα 2 απο Πλαισιο, και 1 απο iStorm και δεν υπαρχει καμια ενημερωση πουθενα. Και βιαστηκα να πουλησω το 14 Pro Max πριν βγουν αυτα, οποτε με βλεπω με το iPhone X μεχρι το πασχα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει ενα μπλε 512gb στη vodafone τώρα.

Όποιος προλάβει ας το πάρει.

σε χρώματα το μονο πλεονέκτημα του φυσικού τιτανιου ειναι οτι φαίνεται το περίγραμμα καλύτερα.

μια χαρά ειναι και το μπλέ. αν το βάλετε σε θήκη μη σας νοιαζει το χρώμα.

Επεξ/σία από avacan23

1 hour ago, gkat2829 said:

Η εισαγωγικη αυτην την στγμη στο email που εχει στειλει ζηταει να μπουν οι προπαραγγελιες απο τις εταιριες μεχρι 10/10 για την επομενη παραλαβη που θα γινει Μεσα στον Νοεμβρη. Αυτο το email εχει παει σε όλους. Απο εκει και μετα για να γνωριζεται υπαρχουν και οι COSMOTE, NOVA και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ που λογω του οτι ανηκουν σε μεγαλους ομιλους εχουν ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ απο DT, UNITED και DIXONS. Αυτοι εχουν ενα μικρο πλεονεκτημα διοτι παραλαμβανουν και απο εδω και απο το εξωτερικο. Εχω το email στα χερια μου απο την INFOQUEST.

Επιβεβαιωνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Εχει ενα μπλε 512gb στη vodafone τώρα.

Όποιος προλάβει ας το πάρει.

σε χρώματα το μονο πλεονέκτημα του φυσικού τιτανιου ειναι οτι φαίνεται το περίγραμμα καλύτερα.

μια χαρά ειναι και το μπλέ. αν το βάλετε σε θήκη μη σας νοιαζει το χρώμα.

Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες γιατί ότι και να είναι σε θήκη θα μπει. Προσωπικά είχa το δίλλημα μπλε η natural, μόλις τα ειδα από κοντά η ζυγαριά έγειρε πολυ υπέρ του natural.

Εάν αγοράσω φέτος συσκευή και δεν είναι  natural προσωπικά θα μου αφήσει μια αίσθηση έλλειψης, όπως είπα και πιο πίσω βέβαια γούστα είναι.

8 λεπτά πριν, LabrosM είπε

Ξέρει κανεις αν το μπλε αυτό έχει σχέση με το μπλε του 13 pro max που εμένα προσωπικά του 13 που έχω δεν μαρεσει καθόλου το μπλε 

Καμία σχέση. Το μπλε του 13 pro είναι εντελώς ανοιχτόχρωμο δεν έχει καμία σχέση. Στο 15 pro το μπλε είναι πολυ  σκούρο, μοιάζει υπερβολικά με το μπλε του 12pro.

Επεξ/σία από Pwpwpw

το μπλε ειναι ίδιο με του 12 προ μαξ καμια σχέση με το θαλασσι του 13 προ που ήταν από τα καλύτερα χρώματα.

δυστυχώς για μένα το μπλε θα το έβαζα τελευταίο για τις δαχτυλιές και τη λαδίλα που βγάζει όταν το κρατάς πολύ ώρα.

ανελπιστα ομορφο φέτος ήταν το άσπρο. ενώ το μαύρο με φως μωβίζει.

spacer.pngspacer.png

• Like 1

2 λεπτά πριν, avacan23 είπε

το μπλε ειναι ίδιο με του 12 προ μαξ καμια σχέση με το θαλασσι του 13 προ που ήταν από τα καλύτερα χρώματα.

δυστυχώς για μένα το μπλε θα το έβαζα τελευταίο για τις δαχτυλιές και τη λαδίλα που βγάζει όταν το κρατάς πολύ ώρα.

ανελπιστα ομορφο φέτος ήταν το άσπρο. ενώ το μαύρο με φως μωβίζει.

Αχχχ αυτό το άσπρο...πότε θα το πιάσω στα χέρια μου...

Απ ότι άκουσα πάμε για μέσα Οκτώβρη εμείς που θέλουμε pro max...

• Like 1

6 minutes ago, Katia123456 said:

Αχχχ αυτό το άσπρο...πότε θα το πιάσω στα χέρια μου...

Απ ότι άκουσα πάμε για μέσα Οκτώβρη εμείς που θέλουμε pro max...

Μεγαλύτερο paper launch δεν έχω ξαναδεί 

• Thanks 1

https://forums.macrumors.com/threads/iphone-15-pro-pro-max-color-choice.2401243/

spacer.png

Το άσπρο με φώς ειναι καλύτερο από γκρι φυσικό τιτάνιο και ταιριάζει με όλεσ τις θήκες. ειδικα τις διάφανες (clear)

αν δεν ειχα το ρολοι με τιτανιο (ultra) θα παιρνα το ασπρο αλλα με το ρολοι ταιριάζει το φυσικό τιτάνιο.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, avacan23 είπε

https://forums.macrumors.com/threads/iphone-15-pro-pro-max-color-choice.2401243/

spacer.png

Το άσπρο με φώς ειναι καλύτερο από γκρι φυσικό τιτάνιο και ταιριάζει με όλεσ τις θήκες. ειδικα τις διάφανες (clear)

αν δεν ειχα το ρολοι με τιτανιο (ultra) θα παιρνα το ασπρο αλλα με το ρολοι ταιριάζει το φυσικό τιτάνιο.

Επειδη γενικά είμαι των ανοιχτών αποχρώσεων, προσωπικά το άσπρο πάντα είναι από τα αγαπημένα μου γιατί μου αρέσει η έντονη αντίθεση με τα lens των καμερών που κάνει και αντίστοιχα το μαύρο δεν μου αρέσει για  τον ίδιο λογο,  κρύβει τελειως τα lens(που για άλλους είναι θετικό αυτό). 

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2

Προσπάθησα άπειρες φορές με 4 διαφορετικές κάρτες ανάμεσα τους και πιστωτική να παραγγείλω από την Vodafone που έβγαλε διαθέσιμο pro max αλλα η πληρωμή δεν πέρναγε με τπτ....τελικά σε μια ακόμα προσπάθεια μου δεσμευσε χρήματα αλλα καμια επιβεβαίωση παραγγελίας. Επικοινώνησα κ από Δευτέρα λεει θα κοιτάξουν τι συμβαίνει. Δεν ήξερε στο τηλέφωνο να μου πει αν το απόθεμα που έβλεπα ηταν πραγματικό.

11 λεπτά πριν, skatsour είπε

Προσπάθησα άπειρες φορές με 4 διαφορετικές κάρτες ανάμεσα τους και πιστωτική να παραγγείλω από την Vodafone που έβγαλε διαθέσιμο pro max αλλα η πληρωμή δεν πέρναγε με τπτ....τελικά σε μια ακόμα προσπάθεια μου δεσμευσε χρήματα αλλα καμια επιβεβαίωση παραγγελίας. Επικοινώνησα κ από Δευτέρα λεει θα κοιτάξουν τι συμβαίνει. Δεν ήξερε στο τηλέφωνο να μου πει αν το απόθεμα που έβλεπα ηταν πραγματικό.

Ωχ… Οτι μου εκαναν εμενα περισυ στον Γερμανο

Ελπιζω να εβαλες ολο το ποσο για να σου γινει επιστροφη ολοκληρο, αλλιως…

Ακομα μου επιστρεφουν δοσεις απο περισυ…

Αν έλεγε απόθεμα θα παραλάβεις. πιστεύω ότι vodafone δεν ειναι κοτσόβολος.

Εύχομαι να το πάρεις και να το χαρεις άμεσα.

χαιρομαι και γω που το ανέβασα αν το πήρε καποιος από δω μέσα στο φορουμ.

• Like 3

16 λεπτά πριν, dimpia είπε

Ωχ… Οτι μου εκαναν εμενα περισυ στον Γερμανο

Ελπιζω να εβαλες ολο το ποσο για να σου γινει επιστροφη ολοκληρο, αλλιως…

Ακομα μου επιστρεφουν δοσεις απο περισυ…

Εβαλα ναι ολο το ποσο! ελπιζω να ισχυει η παραγγελια!

2 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Αν έλεγε απόθεμα θα παραλάβεις. πιστεύω ότι vodafone δεν ειναι κοτσόβολος.

Εύχομαι να το πάρεις και να το χαρεις άμεσα.

χαιρομαι και γω που το ανέβασα αν το πήρε καποιος από δω μέσα στο φορουμ.

Αν τελικα περασει η παραγγελια οκ και ισχυει οντως μου επαιξες μεγαλη πασα!!!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...