Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, avacan23 είπε

Δλδ λες ότι Μια συνάδελφος ρώτησε ένα τύπο  κάπου και της είπε ότι για ενάμιση μήνα δε θα έρθουν iPhone 15 pro για παραλαβή Ελλάδα. Ποιο ρώτησε με τι ιδιότητα και πιο μαγαζί δεν έχει σημασία. Οκ ο καθένας λέει ότι θέλει και κρίνεται για ράδιο αρβύλα η ράδιο bbc. 
Ο Οκτώβριος είναι κοντά και θα δούμε την αλήθεια σύντομα. 

Μπορείς να ρωτήσεις plaisio,public, η όπου θες και θα σου απαντήσουν το ίδιο 

πρώτα θα εξυπηρετηθούν οι προπαραγγελίες και μετά θα υπάρχουν στα κατάστηματα και λογικό το βρίσκω αφού δν υπάρχουν τεμάχια 😂

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φιλικά και χωρίς ειρωνεία μη βασίζετε την άποψη σας σε πωλητές φίλους η γνωστούς. Εγώ ρώτησα στην εισαγωγική. Αν δεν ήξερα θα λεγα δεν ξερω και ποτέ δε θα μετέφερα εδώ πληροφορίες από πωλητές η φίλους κτλ. Δεν  έχει σχέση ο εισαγωγέας με τη λιανική. Οποίος ρωτάει τη λιανική απάντηση δεν θα πάρει.   Δεν ξέρω τι εξυπηρετεί αυτό αλλά οκ όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και τα γραπτά μένουν ευτυχώς 

Δημοσ.

Γενικά έχω καταλάβει ότι ο καθένας λέει ότι θέλει !αλλα δεν τα βγάζει κανεια από το μυαλό του ότι μας λένε γράφουμε εγώ παίρνω συνέχεια την εξυπηρέτηση πελατών του πλαισίου σήμερα που πήρα μόλις  μου είπαν ότι σήμερα έχουν παραλαβή και γενικά μια παρτίδας έχουν  κάθε εβδομάδα κ αυτή τη καραμέλα με τη προτεραιότητα δεν ξέρουν τίποτα παραπάνω !

Δημοσ.

Η εισαγωγικη αυτην την στγμη στο email που εχει στειλει ζηταει να μπουν οι προπαραγγελιες απο τις εταιριες μεχρι 10/10 για την επομενη παραλαβη που θα γινει Μεσα στον Νοεμβρη. Αυτο το email εχει παει σε όλους. Απο εκει και μετα για να γνωριζεται υπαρχουν και οι COSMOTE, NOVA και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ που λογω του οτι ανηκουν σε μεγαλους ομιλους εχουν ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ απο DT, UNITED και DIXONS. Αυτοι εχουν ενα μικρο πλεονεκτημα διοτι παραλαμβανουν και απο εδω και απο το εξωτερικο. Εχω το email στα χερια μου απο την INFOQUEST.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Η εισαγωγικη αυτην την στγμη στο email που εχει στειλει ζηταει να μπουν οι προπαραγγελιες απο τις εταιριες μεχρι 10/10 για την επομενη παραλαβη που θα γινει Μεσα στον Νοεμβρη. Αυτο το email εχει παει σε όλους. Απο εκει και μετα για να γνωριζεται υπαρχουν και οι COSMOTE, NOVA και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ που λογω του οτι ανηκουν σε μεγαλους ομιλους εχουν ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ απο DT, UNITED και DIXONS. Αυτοι εχουν ενα μικρο πλεονεκτημα διοτι παραλαμβανουν και απο εδω και απο το εξωτερικο. Εχω το email στα χερια μου απο την INFOQUEST.

εισαγγελέας υπάρχει; πόση κοροϊδία πια; γιατί άνοιξαν προπαραγγελίες 15/09;;;;

Επεξ/σία από Rubble
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Rubble είπε

εισαγγελέας υπάρχει; πόση κοροϊδία πια; γιατί άνοιξαν προπαραγγελίες 15/09;;;;

Για να μπουν λεφτά στα ταμεία απ' ότι φαίνεται...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hmmy92 είπε

Καλημέρα, για το iphone 15 pro γνωρίζει κανείς αν το παραγγείλω τώρα από πλαίσιο public κτλπ, πότε θα το παραλάβω?

Ριξε παραγγελια σε καποιο ευρωπαικο amazon.de / it/ fr/ es καλυτερα. Εκει ακομη κ μη διαθεσιμοτητα/προβλημα να προκυψει θα ενημερωθεις αμεσα κ τηρουν τις προθεσμιες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aces είπε

Ριξε παραγγελια σε καποιο ευρωπαικο amazon.de / it/ fr/ es καλυτερα. Εκει ακομη κ μη διαθεσιμοτητα/προβλημα να προκυψει θα ενημερωθεις αμεσα κ τηρουν τις προθεσμιες.

Οταν πάω να παραγγείλω από αυτά δεν μου βγάζει το iPhone 15 Pro max καν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

pro max δεν έχει ακόμη. απλά pro βάζει κάθε μέρα, δοκίμασε μεσημέρι, απόγευμα τα χθεσινά φύγανε 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, charalampos21 είπε

Δεν θα εχει καθολου διαθεσιμα ισως σε καποια να βγαζει ημ/νιες παραλαβης στα μαξ.

Υπαρχουν amazon.fr /amazon.es / amazon.it & amazon.de.

Αλλιως δοκιμασε (ξανα) σε 1 μερα δηλ.24 ωρες αφου αυτο αλλαζει εκει κ ενημερωνεται συχνα. Χρηματα δεν χανεις με amazon αφου ειναι κορυφη κ τις προθεσμιες τις τηρουν ή εστω ενημερωνουν με εμαιλ αν υπαρχει καποια μη διαθεσιμοτητα/delay κλπ.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Petros_Ben είπε

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα το βγάζει από χτες μερικές φορές αλλά άμα μπεις μέσα λέει αναμένεται 

Τοποθέτηση προπαραγγελίας στο Public στις 16/09 για 15 pro 128gb natural. Καμία ενημέρωση από κατάστημα...βρήκα διαθέσιμο 256gb μπλε στην Vodafone εχθές (28/09) το απόγευμα και το παρήγγειλα. Παραλαβή πριν 30 λεπτά σήμερα 29/09 ανήμερα των γενεθλίων μου! Το μπλε φανταστικό χρώμα και μάλλον χαίρομαι που δεν πήρα το natural (μιας και θα ξεχωρίζω μάλλον!)

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rubble είπε

pro max δεν έχει ακόμη. απλά pro βάζει κάθε μέρα, δοκίμασε μεσημέρι, απόγευμα τα χθεσινά φύγανε 

Pro Max θέλω μόνο.

2 λεπτά πριν, aces είπε

Δεν θα εχει καθολου διαθεσιμα ισως σε καποια να βγαζει ημ/νιες παραλαβης στα μαξ.

Υπαρχουν amazon.fr /amazon.es / amazon.it & amazon.de.

Αλλιως δοκιμασε (ξανα) σε 1 μερα δηλ.24 ωρες αφου αυτο αλλαζει εκει κ ενημερωνεται συχνα. Χρηματα δεν χανεις με amazon αφου ειναι κορυφη κ τις προθεσμιες τις τηρουν ή εστω ενημερωνουν με εμαιλ αν υπαρχει καποια μη διαθεσιμοτητα/delay κλπ.

Μου έβγαλε μόνο ένα μπλε 1 TB το amazon.it νομίζω και παραλαβή Νοέμβρη.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MasterBlaster είπε

Τοποθέτηση προπαραγγελίας στο Public στις 16/09 για 15 pro 128gb natural. Καμία ενημέρωση από κατάστημα...βρήκα διαθέσιμο 256gb μπλε στην Vodafone εχθές (28/09) το απόγευμα και το παρήγγειλα. Παραλαβή πριν 30 λεπτά σήμερα 29/09 ανήμερα των γενεθλίων μου! Το μπλε φανταστικό χρώμα και μάλλον χαίρομαι που δεν πήρα το natural (μιας και θα ξεχωρίζω μάλλον!)

Από τη  Vodafone δηλαδή σου ήρθε το pro  max ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, MasterBlaster είπε

Το μπλε φανταστικό χρώμα και μάλλον χαίρομαι που δεν πήρα το natural (μιας και θα ξεχωρίζω μάλλον!)

Καλορίζικο να το χαρείς!

Το μπλε το ειδα προχθές από κοντά σε κατάστημα, είναι πάρα πολυ παρόμοιο με το μπλε που είχε το 12 pro,  μου φάνηκε ίδιο.

Το natural προσωπικά μου άρεσε πολυ παραπάνω αλλά γούστα είναι!

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...