Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 minutes ago, Zipone said:

Έμαθα από γνωστό που έχει κατάστημα ότι έχει πάει πίσω η παραγωγή των προ μαξ 20-30 μερες λόγω καθυστέρησης παράδοσης καμερών από την Sony. Δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει αλλά θα μπορούσε .

Το θέμα είναι με τις οθόνες και όχι τις κάμερες το ξέραμε από τον Αύγουστο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα άλλαξα τη διεύθυνση παραλαβής διότι μετακομίζω. Και μετά από λίγο ήρθε αυτό το μήνυμα. Ελπίζω να μην έκανε καμία μλκια όταν άλλαξε την παραγγελία και έχασα την σειρά μου.

Επεξ/σία από hellojim

16 λεπτά πριν, hellojim είπε

Σήμερα άλλαξα τη διεύθυνση παραλαβής διότι μετακομίζω. Και μετά από λίγο ήρθε αυτό το μήνυμα. Ελπίζω να μην έκανε καμία μλκια όταν άλλαξε την παραγγελία και έχασα την σειρά μου.

Θα μετακομίσεις μετά τις 20/11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, hellojim είπε

Λες να κρατανε και σειρες?🤣😂

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
  • Sad 1

Ούτε εγώ βρήκα κάτι και κανείς δεν ξέρει τίποτα όπου και αν πήρα τηλέφωνο, υπάρχει περίπτωση να έχουμε διαθεσιμότητα τον Οκτώβριο η να περιμένω για το 16 του χρόνου.

Μόλις τώρα, farcry33 είπε

Ούτε εγώ βρήκα κάτι και κανείς δεν ξέρει τίποτα όπου και αν πήρα τηλέφωνο, υπάρχει περίπτωση να έχουμε διαθεσιμότητα τον Οκτώβριο η να περιμένω για το 16 του χρόνου.

Και να περιμενεις παλι το ιδιο συμβει το πρωτο διαστημα κυκλοφοριας οπως καθε χρονο αλλωστε, οποτε μετα θα περιμενεις για το 17 κτλ κτλ κτλ

1 λεπτό πριν, farcry33 είπε

Εδώ έχουν πει αρκετοί για μέσα Νοέμβρη. Επίσης άμα πας να παραγγείλεις από Amazon σου βγάζει παράδοση 15 Νοέμβρη όποτε κρίνε εσυ…

Στα public που πήρε φίλος μου του είπαν οποίος έχει πληρώσει είναι στη Α λίστα είναι τοπ στη προτεραιότητα όσοι είναι με αντικαταβολή έρχονται σε δεύτερη μοίρα ..

αλλα αυτά που διαβάζω εδώ είναι ότι κανεις δεν έχει παραλάβει 15pro max από κανένα κατάστημα οποιαδήποτε αλυσίδας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, LabrosM είπε

Στα public που πήρε φίλος μου του είπαν οποίος έχει πληρώσει είναι στη Α λίστα είναι τοπ στη προτεραιότητα όσοι είναι με αντικαταβολή έρχονται σε δεύτερη μοίρα ..

Λιστες και κουραφελα εδω δεν εχουν συσκευες.

Δεν ξεραμε να προεξοφλησουμε ενα προιον χωρις να δινουν καμια εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης.

Να τους δωσουμε μιαμιση χηνα και να μας φερουν συσκευη καλα Χριστουγεννα.

Δεν πειραζει απο δω και μερα το παθημα εγινε μαθημα, ας ειναι καλα το amazon.

Επεξ/σία από Pwpwpw

6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Λιστες και κουραφελα εδω δεν εχουν συσκευες.

Δεν ξεραμε να προεξοφλησουμε ενα προιον χωρις να δινουν καμια εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης.

Να τους δωσουμε μιαμιση χηνα και να μας φερουν συσκευη καλα Χριστουγεννα.

Δεν πειραζει απο δω και μερα το παθημα εγινε μαθημα, ας ειναι καλα το amazon.

Αμα εχεις κασερι ναι… εμεις που θελουμε να βαλουμε και καμια δοση οχι…

3 λεπτά πριν, dimpia είπε

Αμα εχεις κασερι ναι… εμεις που θελουμε να βαλουμε και καμια δοση οχι…

Και με τις δόσεις έχεις υψηλή προτεραιότητα καθώς το ποσό εξοφλείται όλο από την τράπεζα όποτε είναι σαν να είναι κανονικά αγορασμένο …στο Amazon ρε παιδιά που υπσρχει δεν γράφει κάπου να το αγοράσουμε μόνο περιγραφή διαβάζω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...