Lewnidas1995 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 3 minutes ago, Zipone said: Έμαθα από γνωστό που έχει κατάστημα ότι έχει πάει πίσω η παραγωγή των προ μαξ 20-30 μερες λόγω καθυστέρησης παράδοσης καμερών από την Sony. Δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει αλλά θα μπορούσε . Το θέμα είναι με τις οθόνες και όχι τις κάμερες το ξέραμε από τον Αύγουστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, hellojim είπε Σήμερα για iPhone 15 pro max black προπαραγγελια 15/9 στις 15:56. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σήμερα άλλαξα τη διεύθυνση παραλαβής διότι μετακομίζω. Και μετά από λίγο ήρθε αυτό το μήνυμα. Ελπίζω να μην έκανε καμία μλκια όταν άλλαξε την παραγγελία και έχασα την σειρά μου. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από hellojim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, hellojim είπε Σήμερα άλλαξα τη διεύθυνση παραλαβής διότι μετακομίζω. Και μετά από λίγο ήρθε αυτό το μήνυμα. Ελπίζω να μην έκανε καμία μλκια όταν άλλαξε την παραγγελία και έχασα την σειρά μου. Θα μετακομίσεις μετά τις 20/11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, hellojim είπε Σήμερα άλλαξα τη διεύθυνση παραλαβής διότι μετακομίζω. Και μετά από λίγο ήρθε αυτό το μήνυμα. Ελπίζω να μην έκανε καμία μλκια όταν άλλαξε την παραγγελία και έχασα την σειρά μου. Λες να κρατανε και σειρες?🤣😂 Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Ούτε εγώ βρήκα κάτι και κανείς δεν ξέρει τίποτα όπου και αν πήρα τηλέφωνο, υπάρχει περίπτωση να έχουμε διαθεσιμότητα τον Οκτώβριο η να περιμένω για το 16 του χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν υπάρχει σειρά παιδιά, τυχαία στέλνουν κομμάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, farcry33 είπε Ούτε εγώ βρήκα κάτι και κανείς δεν ξέρει τίποτα όπου και αν πήρα τηλέφωνο, υπάρχει περίπτωση να έχουμε διαθεσιμότητα τον Οκτώβριο η να περιμένω για το 16 του χρόνου. Και να περιμενεις παλι το ιδιο συμβει το πρωτο διαστημα κυκλοφοριας οπως καθε χρονο αλλωστε, οποτε μετα θα περιμενεις για το 17 κτλ κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, farcry33 είπε Ούτε εγώ βρήκα κάτι και κανείς δεν ξέρει τίποτα όπου και αν πήρα τηλέφωνο, υπάρχει περίπτωση να έχουμε διαθεσιμότητα τον Οκτώβριο η να περιμένω για το 16 του χρόνου. Εδώ έχουν πει αρκετοί για μέσα Νοέμβρη. Επίσης άμα πας να παραγγείλεις από Amazon σου βγάζει παράδοση 15 Νοέμβρη όποτε κρίνε εσυ… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 το amazon βάζει αβέρτα απλά pro, εξαντλήθηκαν τα χθεσινά και τώρα έβαλε νέα (1tb) κάλεσα την apple και υπέβαλα παράπονο για την isquare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrosM Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Στα public που πήρε φίλος μου του είπαν οποίος έχει πληρώσει είναι στη Α λίστα είναι τοπ στη προτεραιότητα όσοι είναι με αντικαταβολή έρχονται σε δεύτερη μοίρα .. αλλα αυτά που διαβάζω εδώ είναι ότι κανεις δεν έχει παραλάβει 15pro max από κανένα κατάστημα οποιαδήποτε αλυσίδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, LabrosM είπε Στα public που πήρε φίλος μου του είπαν οποίος έχει πληρώσει είναι στη Α λίστα είναι τοπ στη προτεραιότητα όσοι είναι με αντικαταβολή έρχονται σε δεύτερη μοίρα .. Λιστες και κουραφελα εδω δεν εχουν συσκευες. Δεν ξεραμε να προεξοφλησουμε ενα προιον χωρις να δινουν καμια εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης. Να τους δωσουμε μιαμιση χηνα και να μας φερουν συσκευη καλα Χριστουγεννα. Δεν πειραζει απο δω και μερα το παθημα εγινε μαθημα, ας ειναι καλα το amazon. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 έκανα άλλη μια παραγγελία 9 τεμάχια σε όλα τα χρώματα να με περάσουν πελαταρα και πάρω προτεραιότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Λιστες και κουραφελα εδω δεν εχουν συσκευες. Δεν ξεραμε να προεξοφλησουμε ενα προιον χωρις να δινουν καμια εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης. Να τους δωσουμε μιαμιση χηνα και να μας φερουν συσκευη καλα Χριστουγεννα. Δεν πειραζει απο δω και μερα το παθημα εγινε μαθημα, ας ειναι καλα το amazon. Αμα εχεις κασερι ναι… εμεις που θελουμε να βαλουμε και καμια δοση οχι… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrosM Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, dimpia είπε Αμα εχεις κασερι ναι… εμεις που θελουμε να βαλουμε και καμια δοση οχι… Και με τις δόσεις έχεις υψηλή προτεραιότητα καθώς το ποσό εξοφλείται όλο από την τράπεζα όποτε είναι σαν να είναι κανονικά αγορασμένο …στο Amazon ρε παιδιά που υπσρχει δεν γράφει κάπου να το αγοράσουμε μόνο περιγραφή διαβάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις