Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Για τελευταία φορά: Το θέμα εδώ είναι συγκεκριμένο και αφορά διαθεσιμότητες κλπ. Για τα υπόλοιπα θέματα υπάρχουν ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ topics! 

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κάτοχος του Pro Max 256 εδώ και σχεδόν 1 εβδομάδα. Όπως είχα αναφέρει, ήμουν από τους τυχερούς που χωρίς προπαραγγελία παρέλαβα άμεσα την Παρασκευή. Προέρχομαι από 13 Pro Max και η διαφορά είναι αισθητή στις εργασίες που κάνω καθημερινά. Πιο γρήγορο και για εμένα που χρειάζομαι οπωσδήποτε την κάμερα είναι φανταστική. 

Βλέπω καθημερινά ένα τρελό ντόρο γύρω από το σπάσιμο της πλάτης και την υπερθέρμανση. Σε μένα καμία υπερθέρμανση δε συνέβη αυτές τις μέρες. Όσο για το σπάσιμο το θεωρώ γελοίο.. Από την πρώτη μέρα μπήκε Spigen Tough Armor και τζαμάκι. 

Οι προπαραγγελίες όπως έμαθα και από γνωστό είναι για να κινείται χρήμα.. τίποτα παραπάνω. Δεν τηρείται καμία σειρά και γίνεται ό,τι να ναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ως χρήστης iPhone, και γενικότερα πελάτης της Apple και όλων των επίσημων resellers στην Ελλάδα, από την εποχή του Νώε το μόνο που μπορώ να σας πω είναι να μην σκάτε παιδιά, αυτά γίνονται κάθε χρόνο σχεδόν με τις προπαραγγελίες και τις διαθεσιμότητες. Η μόνη φορά που είχα παραλάβει κινητό στην ώρα του και day one ήταν εποχές iPhone 12. 

Είναι γνωστό γενικά ότι η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δεν είναι και ότι καλύτερο, δυστυχώς αν δεν γίνει επίσημο Apple store αυτά θα έχουμε. Για τις αλυσίδες επίσης ότι και να πω είναι λίγο, εμένα μια χρονιά υπήρχε προπαραγγελία για day one στην γνωστή πορτοκαλί αλυσίδα για iPhone και ήταν σε εξέλιξη για μήνες.

Να ξέρετε ότι ακόμα και να περιμένετε το επόμενο μοντέλο πάλι τα ίδια θα γίνουν και σε εκείνο το launch.

Μέχρι τον Νοέμβριο που θεωρητικά θα αρχίσει να στρώνει κάπως η διαθεσιμότητα θα εξυπηρετούν τις προπαραγγελίες με ότι ελάχιστα κομμάτια θα έρχονται. Κι εγώ που ενδιαφέρομαι να αλλάξω το δικό μου iPhone και να αγοράσω iPhone 15 Pro Max από Νοέμβριο και μετά θα κοιτάξω.

Επεξ/σία από KrisDs
  • Thanks 1

On 26/09/2023 at 20:05, blaxos said:

Κάνω την αρχή με ακύρωση και επιστροφή χρημάτων από Κώτσο.προπαραγγελια 14/9 13:27.τους παίρνω τώρα τηλ. για ακύρωση 

Τελικά προχώρησες με την ακύρωση; Πως γίνεται;

29 λεπτά πριν, georgebad είπε

Ο Κωτσόβολος έχει διαθέσιμα 15 pro 256 σε μπλε , για αποστολή 

Θελουμε natural. Ειδα από κοντά χθες το blue και το natural, προσωπικά μου άρεσε πολυ παραπάνω το natural.

• Thanks 1

33 λεπτά πριν, georgebad είπε

Ο Κωτσόβολος έχει διαθέσιμα 15 pro 256 σε μπλε , για αποστολή 

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα το βγάζει από χτες μερικές φορές αλλά άμα μπεις μέσα λέει αναμένεται 

26 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Θελουμε natural. Ειδα από κοντά χθες το blue και το natural, προσωπικά μου άρεσε πολυ παραπάνω το natural.

και εγώ το είδα από κοντά . Μπορώ να πω ότι όντως το natural ειναι the way to go φετος

• Like 4

10 minutes ago, hellojim said:

Σήμερα για iPhone 15 pro max black προπαραγγελια 15/9 στις 15:56.

IMG_20230928_151953.jpg.f47dae206cdd42194c17ff056fc71305.jpg

Κωμωδία έχει καταντήσει. Απαράδεκτη στάση από τα ελληνικά μαγαζιά αλλά και ταυτόχρονα από την Apple και την αντιπροσωπεία της. Μας βάζουν να κάνουμε προπαραγγελίες για να τα παραλάβουμε day one και τώρα μας δουλεύουν. Αυτό ήταν καθαρό paper launch!!!!!  Έτσι μου έρχεται να πάω να πάρω android που δεν τα γουστάρω και ιδιαίτερα.

Έμαθα από γνωστό που έχει κατάστημα ότι έχει πάει πίσω η παραγωγή των προ μαξ 20-30 μερες λόγω καθυστέρησης παράδοσης καμερών από την Sony. Δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει αλλά θα μπορούσε .

14 λεπτά πριν, hellojim είπε

Σήμερα για iPhone 15 pro max black προπαραγγελια 15/9 στις 15:56.

IMG_20230928_151953.jpg.f47dae206cdd42194c17ff056fc71305.jpg

Εμένα με έχουν τόσο γραμμένο που ούτε αυτό δεν μου στέλνουν από τον Κωτσόβολο 😂

Προπαραγγελία 14/9 pro max σε μπλε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...