CarbonFibre Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Προσωπικά ρίχνω λευκή πετσέτα και πάω για 16 pro ή max. Δεν χρειάζομαι αναβάθμιση ούτως ή άλλως. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από CarbonFibre 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα. Το πήρα απόφαση, αν 9/10 δεν λάβω απάντηση όπως μου είπαν από public σχετικά με την παραλαβή του pro max, πάω για iphone 15 plus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ θα βαλω προπαραγγελια Samsung s24 λογικά κάπου μαζί με το iPhone θα έχει διαθεσιμότητα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Belial είπε Καλημέρα. Το πήρα απόφαση, αν 9/10 δεν λάβω απάντηση όπως μου είπαν από public σχετικά με την παραλαβή του pro max, πάω για iphone 15 plus. Θα αναβαθμίσεις μονο την μπαταρια σου και θα πας σε χαρακτηριστικά 3ων ετων πισω. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realityyy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 50 λεπτά πριν, alexopouli είπε Καλημέρα! Από ποιό μαγαζί ?? public φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Θα αναβαθμίσεις μονο την μπαταρια σου και θα πας σε χαρακτηριστικά 3ων ετων πισω. το 15plus αν εξαιρέσεις τη μια επιπλέον κάμερα και τα 120hz είναι το iphone 14 pro max. Προσωπικά δεν θα παίξω το παιχνιδάκι της apple αν πάει νοέμβρη πάω για 16 pro max Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από Rubble 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε Προσωπικά ρίχνω λευκή πετσέτα και πάω για 16 pro ή max. Δεν χρειάζομαι αναβάθμιση ούτως ή άλλως. Όσο αφορά διαθεσιμότητα πάλι τα ίδια θα γίνονται βέβαια… Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sadeadu Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Σημερινό τηλεφωνημα για προπαραγγελια που εχω κανει 14/09 στον Κωτσοβολο για x2 15 pro max (white+titanium) μου ειπαν οτι εχουν παραλαβες καθε Παρασκευή, και οτι αυτη την στιγμη δεν υπαρχει καμια διαθεσιμότητα. Πότε θα υπάρχει? Δεν ξερουμε Σε 1 εβδομαδα 2-3? Σε ενα μηνα? 3 μηνες? Δεν ξερουμε Θα ενημερωθειτε απο το αρμοδιο τμημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Όσο αγορά διαθεσιμότητα πάλι τα ίδια θα γίνονται βέβαια… Ελπίζω επειδή θα έχει και το απλό pro το επιπλέον zoom θα είναι κάπως καλύτερα του χρόνου αλλά όλα είναι πιθανά. 14 pro max έχω οπότε δεν είναι τόσο δύσκολο για μένα να περιμένω. Παραγγελία περισσότερο καταναλωτικής υπερβολής θα ήταν παρά ουσίας για μένα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από CarbonFibre 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, CarbonFibre είπε 14 pro max έχω οπότε δεν είναι τόσο δύσκολο για μένα να περιμένω. Εννοείτε, γνώμη μου κακώς ασχολήθηκες εξ αρχής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Πουθενά stock πραγματικά... απο την άλλη λέμε κρίση και δεκάδες χιλιάδες ψάχνουμε να σκοτωσουμε 1500αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε Πουθενά stock πραγματικά... απο την άλλη λέμε κρίση και δεκάδες χιλιάδες ψάχνουμε να σκοτωσουμε 1500αρια Η φτώχεια θέλει καλοπέραση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε Πουθενά stock πραγματικά... απο την άλλη λέμε κρίση και δεκάδες χιλιάδες ψάχνουμε να σκοτωσουμε 1500αρια αν υπήρχε στοκ ρε παιδιά ποιος θα αγόραζε τα αλλά μοντέλα; κάποιος που θα δώσει 1269 (256) για το πλας θα κολλούσε στα 230 ευρώ παραπάνω για το pro max; ή μήπως δεν ηξερε την τάση η apple για παραγωγή περισσοτερων pro max? σπρωχνει τα απλά τώρα και λίγα προ όταν πέσουν οι πωλήσεις θα εμφανιστούν παντού τα pro max Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από Rubble Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Και εγώ αν δεν παραλάβω μέχρι μέσα Οκτώβρη με βλέπω να σκιπάρω το 15. Ή έστω να πάρω 15 pro αν και δεν το προτιμώ λόγω μπαταρίας (η κάμερα δεν με απασχολεί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, charalampos21 είπε Και εγώ αν δεν παραλάβω μέχρι μέσα Οκτώβρη με βλέπω να σκιπάρω το 15. Ή έστω να πάρω 15 pro αν και δεν το προτιμώ λόγω μπαταρίας (η κάμερα δεν με απασχολεί). Εσυ το απλό 15 περιμένεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις