Pwpwpw Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, KadosKappaa είπε Παιδία μην κάνετε αυτό με το refresh είναι χαμένος χρόνος. Μου έβγαλε διαθεσιμότητα στον Κωτσόβολο σε 15 pro max 256 natural και έκανα κανονικά παραγγελία με το καλάθι. Όταν μίλησα με εκπρόσωπο μου είπε ότι αυτό συμβαίνει στο σύστημα γιατί φτάνουν κάποιες νέες εκθεσιακές συσκευές σε καταστήματα και περνάνε λίγα λεπτά που φαίνονται σαν διαθέσιμες μέχρι να τις καταχωρήσουν οι υπάλληλοι σαν εκθεσιακά μοντέλα και να βγουν ξανά από το σύστημα. Άρα μου είπε οτι η παραγγελία μου ήταν ισοδύναμη με προπαραγγελία Αρα δηλαδή του φίλου μου που προχώρησε κανονικά η παραγγελία και του ήρθε μυνημα ότι είναι ετοιμο προς παραλαβή από το κατάστημα, εάν πάει από εκεί να παραλάβει θα του πούνε συγνώμη λάθος; Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Αρα δηλαδή του φίλου μου που προχώρησε κανονικά η παραγγελία και του ήρθε μυνημα ότι είναι ετοιμο προς παραλαβή από το κατάστημα, εάν πάει από εκεί να παραλάβει θα του πούνε συγνώμη λάθος; Ναι το εχουν κανει σε πολλους . Εμενα πηγε κολλητος και του ειπα οτι το βαλανε εκθεσιακό το δικο του και οτι θα παραλάβει σε 10 μερες απο κοτσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrakis34 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ακολουθω τη συζυτηση μια και ειμαι κι εγω παθων με προπαραγγελια απο Πλαισιο. Ειδα νωριτερα καποιον να λεει για Νοεμβριο απο διευθυντη του μαγαζιου και μαλλον επιβεβαιωνεται. Μια και εχω γνωστο Βελγιο λεω δε κοιταω στο apple store εκει μηπως το παραλαβει, μεγαλη αγορα, κανονικο physical Apple store στις Βρυξελλες κλπ. Δειτε ημερομηνιες για επομενη παραλαβη..... Οποτε καλα τα ακουω για μεσα με τελη Νοεμβρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkat2829 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Και στην Ελλαδα οι επομενες παραλαβες πανε για μεσα Νοεμβριου. Δεν υπαρχουν συσκευες πουθενα στην Ευρωπη. Αυτην ειναι η Πληροφορηση απο την INFOQUEST. Μιλαμε παντα για Pro Max Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέσα Νοέμβρη σοβαρά μιλάτε; Μέχρι τότε παίζει να μου έχει φύγει το hype. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μέχρι τότε θα μας έχει φύγει...κρίμα ..ίσως έχουν λύσει κάποια θέματα Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από alex19871987 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε Ναι το εχουν κανει σε πολλους . Εμενα πηγε κολλητος και του ειπα οτι το βαλανε εκθεσιακό το δικο του και οτι θα παραλάβει σε 10 μερες απο κοτσο. Μίλησα μαζί του προ λίγου και ακόμη δεν πηγε για παραλάβει, λογο χρώματος το σκέφτεται. Αν αποφασίσει να μην το πάρει ισως του πω να πάω εγώ να δω τι θα μου πούνε. Αν και εγώ natural θα ήθελα. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Γνωστός παρέλαβε σήμερα iPhone 15 Pro 512 gb από Πλαίσιο, κι όμως 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, charalampos21 είπε Γνωστός παρέλαβε σήμερα iPhone 15 Pro 512 gb από Πλαίσιο, κι όμως 😅 Pro η pro max? Γιατί το μεγάλο πρόβλημα είναι στο δεύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Μίλησα μαζί του προ λίγου και ακόμη δεν πηγε για παραλάβει, λογο χρώματος το σκέφτεται. Αν αποφασίσει να μην το πάρει ισως του πω να πάω εγώ να δω τι θα μου πούνε. Αν και εγώ natural θα ήθελα. Πάω καιενγω για να παραλάβω αν δεν θέλετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Pro η pro max? Γιατί το μεγάλο πρόβλημα είναι στο δεύτερο. 15 Pro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, charalampos21 είπε 15 Pro pro υπάρχουν έχει και το amazon άμεσα διαθέσιμα... μαξ δε βλέπουμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ελλάδα προ που έχει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Στην Vodafone https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/apple-iphone-15-series/apple-mblphapple-ip-15-pro5g128gbblack/p-150334/?isStandalone=true&skuId=000001141112116010 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, phil2375 είπε Έχουν pro max αμεσα διαθεσιμα? Γιατι στο σαιτ λεει κατοπιν παραγγελίας Παιδιά ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ αμερικανικό μοντέλο , μην την πατήσετε και πάρετε από εκεί.. αν συμβεί κάτι πρέπει να το στείλεις Αμερική και όχι εδώ . Επίσης λειτουργεί μόνο με esim δεν έχει υποδοχή για φυσική sim..,και τέλος απατεωνια στο φουλ μου μυρίζει το madmob.. δηλαδή πήγε φόρτωσε αμερικανικά στη μισή τιμή και τα μοσχοπουλαει εδω στην Κούτση Μαρία που θα την πιάσει κορόιδο ..α ρε εμπορες του κ..@λου. Μακρυά παιδιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις