Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε σχέση με το σύστριγγλο πάντως που γίνεται με τα 15άρια και για να δώσω έναν ακόμα λόγο να στραφούν όλοι προς Amazon:

10 ημέρες πριν που είχα σιχτιρίσει λίγο με το 14 pro (συσκευή 1 έτους) γιατί έπεφτε πολύ γρήγορα η μπαταρία, τους έστειλα στο chat, τους είπα ότι υπερθερμαίνεται και πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία και στα 2 λεπτά μου είχαν στείλει προπληρωμένο voucher dhl να το στείλω πίσω και να μου κάνουν full refund

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Έκανα κ το «κόλπο» με τα refresh χθες 4 ώρες συνεχόμενα αλλά τζίφος, για άλλη μια τρολια των εδώ πέρα μου φαίνεται. 

Αυτο με το Refresh παντως  δεν ειναι τρολια. Εχω φιλο που του εμφανισε διαθεσιμο κομματι σε καποιο υποκαταστημα, προλαβε το εβαλε καλαθι και παραλαβη απο το συγκεκριμενο καταστημα και η διαδικασια προχωρησε, του ηρθε μυνημα να παει να παραλαβει.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

1 λεπτό πριν, DimitriV είπε

Απο istorm ηρακλειου εχεις κανεις καποια ενημερωση; 

Ναι εγώ. Δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν. 

Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Αυτο με το Refresh παντως  δεν ειναι τρολια. Εχω φιλο που του εμφανισε διαθεσιμο κομματι σε καποιο υποκαταστημα, προλαβε το εβαλε καλαθι και παραλαβη απο το συγκεκριμενο καταστημα και η διαδικασια προχωρησε, του ηρθε μυνημα να παει να παραλαβει.

Και παρέλαβε κανονικά; Ή του έβγαλε ότι είναι εκθεσιακό και κάνανε λάθος;

5 minutes ago, charalampos21 said:

Nova: Πηγα σε όλα τα καταστήματα στο ηρακλειο γιατί κάποιος είπε εδώ ότι υπάρχουν διαθεσιμα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Δεν υπήρχε κανένα, καμία χωρητικότητα, κανένα χρώμα ενώ δεν μπορούσαν να μου παραγγείλουν κιόλας.

Χθες μίλησα με νόβα Χαλκίδας εγώ και μου είπαν μόνο για 512 και 1τβ

Μόλις τώρα, Lewnidas1995 είπε

Χθες μίλησα με νόβα Χαλκίδας εγώ και μου είπαν μόνο για 512 και 1τβ

Τι να σου πω φίλε εγώ πήγα στα 4 καταστήματα που έχει το ηρακλειο και δεν είχαν κανένα pro και pro max. Ούτε 1 χρώμα ούτε 1 χωρητικότητα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Και παρέλαβε κανονικά; Ή του έβγαλε ότι είναι εκθεσιακό και κάνανε λάθος;

Αυτο που λεω εγινε εχθες που τον βρηκα,.Μου εδειξε το μυνημα στο viber που του ρθε και ελεγε οτι η παραγγελια σας με αριθμο ταδε ειναι ετοιμη για παραλαβη στο ταδε καταστημα. Μου εδειξε και την εξελιξη παραγγελιας στο site και ελεγε οτι το κομματι θα μεινει δεσμευμενο για 3 ημερες. Σκεφτοταν μου ειπε αν παει τελικα να το παρει η οχι γιατι ηταν το blue titanium ενω αυτος ηθελε ντε και καλα το natural.

Σημερα δεν τον βρηκα δεν ξερω αν παρελαβε τελικα τι εκανε αλλα οταν το βρω θα μαθω. Τωρα αν του ηρθε κανονικα μυνημα προχωρησε η παραγγελια σε συλλογη και διαθεσιμο σε παραλαβη παει απο εκει και του πουνε συγνωμη λαθος τι να σου πω δεν ξερω.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

1 hour ago, Pwpwpw said:

Σε πηραν να σου πουνε αυτο το πραγμα ετσι στα ακυρο η εχεις καποιο γνωστο εκει και απλα σε πηρε να σε πληροφορηση? Γιατι συνηθως τηλεφωνα καλουν μονο για οταν ερθει η ωρα της παραλαβης και μου εκανε εντυπωση!

150 ευρω πανω απο την λιανικη τιμη, τσαμπα πραμα.

1 hour ago, Dinos1973 said:

Να δωσεις ενα καρο ευρω να παρεις την αμερικανια με ενα χρονο εγγυηση (τοσο θα εχει τον κωλο σου να βαρας) και να ειναι μονο με esim που θα μειωσει την αγοραστικη του αξια σε μεταπωληση, πρεπει να εισαι βαρεμενος να το αγορασεις!

1 hour ago, Fulgore said:

Για ποιο λόγο κάποιος να πληρώσει 150ευρώ παραπάνω και μάλιστα για Αμερικάνική συσκευή??

Ακόμα και να μην ήταν Αμερικάνικη συσκευή, μακριά και αγαπημένα από καταστήματα που λειτουργούν με τέτοια νοοτροπία και ζητάνε παραπάνω ακόμα και από επίσημη τιμή λες και ειναι συλλεκτικό.

Ίσως κάποιοι δεν αντέχουν την κοροϊδία και την ανικανότητα των καταστημάτων και πραγματικά το έχουν ανάγκη να το πάρουν τώρα και όχι σε 2 μήνες (πχ τους χάλασε το παλιό ή το έχουν πουλήσει και περιμένουν με το Νόκια). Λέμε όλες τις επιλογές που υπάρχουν γιατί κάποιοι φαίνονται πραγματικά να καίγονται να το αποκτήσουν και άμεσα!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, equi1908 είπε

σε σχέση με το σύστριγγλο πάντως που γίνεται με τα 15άρια και για να δώσω έναν ακόμα λόγο να στραφούν όλοι προς Amazon:

10 ημέρες πριν που είχα σιχτιρίσει λίγο με το 14 pro (συσκευή 1 έτους) γιατί έπεφτε πολύ γρήγορα η μπαταρία, τους έστειλα στο chat, τους είπα ότι υπερθερμαίνεται και πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία και στα 2 λεπτά μου είχαν στείλει προπληρωμένο voucher dhl να το στείλω πίσω και να μου κάνουν full refund

πως άνοιξες case μετά από ένα έτος; μετά από 40 ημερεσ σου βγάζει επιλογή για service apple και δεν ασχολείται το amazon

Contact the manufacturer

offered by Apple
  • Replace missing or damaged parts
  • Troubleshoot technical issues

Package not arrived or need help with a return - 
55 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

15 προ μαξ 256 natural. Εσυ είπες έχουν εξυπηρετηθεί μέχρι εκείνο τον αριθμό δεν διευκρίνισες. Αφήστε τα τρολαρισματα 

εγώ μετέφερα ότι μου είπαν. και εμένα pro max natural είναι η παραγγελία 

Επεξ/σία από Rubble

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Rubble είπε

πως άνοιξες case μετά από ένα έτος; μετά από 40 ημερεσ σου βγάζει επιλογή για service apple και δεν ασχολείται το amazon

δεν χρειάστηκε καν case κτλ, ένα chat 2 λεπτών.

βάζω και τα screenshots γιατί πέφτει αρκετή παπάτζα

Screenshot 2023-09-27 154406.png

Screenshot 2023-09-27 154407.png

Επεξ/σία από equi1908
  • Like 1

2 ώρες πριν, Rubble είπε

εγώ το μόνο που έχω μάθει από istorm είναι ότι μέχρι 3000180017 έχουν εξυπηρετηθεί εγώ είμαι στο χχ065... 

1 ώρα πριν, alexopouli είπε

Εμείς που που έχουμε πάνω από 300 νούμερα να εξυπηρετηθούν, μιλάμε θεωρητικά για πάνω από 100-150 συσκευές. 

Καληνύχτα..

Άρα εγω με αριθμό #3000186527 λογικά θα παραλάβω κατ ευθείαν το 16αρι. Ευχαριστώ istorm!

Έχει και κανένας άλλος πρόβλημα με Κωτσόβολο στο θέμα πληρωμής; 

Έκανα την πληρωμή την Πέμπτη και ακόμα φαίνεται μη πληρωμένη…ανέβασα εννοείται το αποδεικτικό!

1 hour ago, alexopouli said:

Ήρθε και η θηκη..μ’αρεσει που βιάστηκα να την παραγγείλω . Από apple.de, με shop&ship στην Ελλάδα, σύνολο 69+27shipping = 96€

IMG_3705.heic 1.68 MB · 43 downloads

Και εγώ το ίδιο παρηγγειλα την θήκη μη τυχόν και μείνει χωρίς θήκη το κινητό!’ Χαχαχ

25 λεπτά πριν, equi1908 είπε

δεν χρειάστηκε καν case κτλ, ένα chat 2 λεπτών.

βάζω και τα screenshots γιατί πέφτει αρκετή παπάτζα

Screenshot 2023-09-27 154406.png

Screenshot 2023-09-27 154407.png

φίλε μου βάζεις ιδέες τώρα 🤑

1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Παιδία μην κάνετε αυτό με το refresh είναι χαμένος χρόνος. Μου έβγαλε διαθεσιμότητα στον Κωτσόβολο σε 15 pro max 256 natural και έκανα κανονικά παραγγελία με το καλάθι. Όταν μίλησα με εκπρόσωπο μου είπε ότι αυτό συμβαίνει στο σύστημα γιατί φτάνουν κάποιες νέες εκθεσιακές συσκευές σε καταστήματα και περνάνε λίγα λεπτά που φαίνονται σαν διαθέσιμες μέχρι να τις καταχωρήσουν οι υπάλληλοι σαν εκθεσιακά μοντέλα και να βγουν ξανά από το σύστημα. Άρα μου είπε οτι η παραγγελία μου ήταν ισοδύναμη με προπαραγγελία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...