Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, enlightened είπε To madmob.gr έχει κάποια τεμάχια 15 Pro Max 256 Black στα 1650€, μόνο με απόδειξη λιανικής, δεν κόβει τιμολόγιο και είναι τα Αμερικανικά που δουλεύουν μόνο με eSim (όποιος έχει Cosmote ή Vodafone είναι ΟΚ) Για ποιο λόγο κάποιος να πληρώσει 150ευρώ παραπάνω και μάλιστα για Αμερικάνική συσκευή?? Ακόμα και να μην ήταν Αμερικάνικη συσκευή, μακριά και αγαπημένα από καταστήματα που λειτουργούν με τέτοια νοοτροπία και ζητάνε παραπάνω ακόμα και από επίσημη τιμή λες και ειναι συλλεκτικό. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Rubble είπε στο πλαίσιο κάθε μέρα μου λένε ότι κατέβει στον καθένα Νομιζω οτι ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν. Εκτος αυτου μου δινει την αισθηση οτι ειναι το καταστημα που εχει παραλαβει με διαφορα τον μικροτερο αριθμο συσκευων τουλαχιστον οσο αφορα το Pro max, το λεω αυτο γιατι δεν εχω δει πουθενα σε κανενα φορουμ εστω εναν ανθρωπο να γραψει οτι παρελαβα pro max απο πλαισιο. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Rubble είπε εγώ το μόνο που έχω μάθει από istorm είναι ότι μέχρι 3000180017 έχουν εξυπηρετηθεί εγώ είμαι στο χχ065... στο πλαίσιο κάθε μέρα μου λένε ότι κατέβει στον καθένα ξερω απο φίλο που είχε 300018029x και το εχει παραλαβει pro max 15 256 μαυρο, οτι μπαρούφες σου λένε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ήρθε και η θηκη..μ’αρεσει που βιάστηκα να την παραγγείλω . Από apple.de, με shop&ship στην Ελλάδα, σύνολο 69+27shipping = 96€ IMG_3705.heic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelpanta Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Σήμερα τηλεφώνηςα σε υποκατάστημα Γερμανού για iPhone 15 προ Max και μου είπαν πως δεν υπάρχει καν στο σύστημα τους για παραγγελία,επίσης εικάζουν για διαθεσιμοτητα μέσα Νοεμβρίου… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realityyy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 έχει κάποιος νέα από public για pro max; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuning123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 ΚΟΥΛΗ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Rubble είπε εγώ το μόνο που έχω μάθει από istorm είναι ότι μέχρι 3000180017 έχουν εξυπηρετηθεί εγώ είμαι στο χχ065... στο πλαίσιο κάθε μέρα μου λένε ότι κατέβει στον καθένα Δεν ισχύει εγώ είμαι 3000179847 και δεν έχω εξυπηρετηθεί. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από charalampos21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, charalampos21 είπε Δεν ισχύει εγώ είμαι 3000179847 και δεν έσω εξυπηρετηθεί. ποιο μοντέλο και χρώμα; 34 λεπτά πριν, UpToDate_ είπε ξερω απο φίλο που είχε 300018029x και το εχει παραλαβει pro max 15 256 μαυρο, οτι μπαρούφες σου λένε ποιο μοντέλο και χρώμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Rubble είπε ποιο μοντέλο και χρώμα; ποιο μοντέλο και χρώμα; 15 προ μαξ 256 natural. Εσυ είπες έχουν εξυπηρετηθεί μέχρι εκείνο τον αριθμό δεν διευκρίνισες. Αφήστε τα τρολαρισματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, realityyy είπε έχει κάποιος νέα από public για pro max; Έκανα μια βόλτα σήμερα από public Ιωαννίνων για να τσεκάρω το κινητό και είπα να ρωτήσω για διαθεσιμότητα ( εγώ από πλαίσιο περιμένω ). Ο υπάλληλος μου είπε ότι έχει διαθέσιμο ένα σκέτο προ στα 512 και μερικά απλά μοντέλα. Για προ μαξ μου είπε μέσα Οκτωβρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iii Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, realityyy είπε έχει κάποιος νέα από public για pro max; Πείρα τα public πριν λίγο μου είπαν αυτήν ή την επόμενη εβδομάδα θα έχω SMS για να παραλάβω. Δεν ξέρω αν τους πιστεύω. (Προπαραγγελία pro max blue 15:08 προπληρωμένη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Πάντως κωτσοβολος Δράμα δεν έχει ούτε στην βιτρίνα 15αρια. Επίσης είμαστε και μεις που κάναμε προπαραγγελια 14 του μήνα, μην μας πηδατε 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, charalampos21 είπε 15 προ μαξ 256 natural. Εσυ είπες έχουν εξυπηρετηθεί μέχρι εκείνο τον αριθμό δεν διευκρίνισες. Αφήστε τα τρολαρισματα Μπορει να ειχει λαθος πληροφορηση. Γενικα δεν ειναι να παιρνουμε και πολυ στα σοβαρα οτι ακουμε γιατι παιζει πολυ ραδιο αρβυλα απο τους ιδιους τους υπαλληλους, δεν ξερουν τι τους γινετε. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Πάντως νομίζω πρέπει να πάψετε να πιστεύετε τι σας λέει ο κάθε υπάλληλος καθώς και τι λέει ο καθένας εδώ μέσα. Οι μεν υπάλληλοι λένε ότι τους κατέβει διότι δεν ξέρουν, ή δε συμφορουμιτες σε αρκετά μεγάλο ποσοστό τρολαρουν. Θα κάνω μια σύνοψη τι μου έχουν πει από τα καταστήματα που έχω βάλει παραγγελία: Plaisio: δεν έχουμε παραλάβει ούτε 1 στην Κρήτη (μένω ηρακλειο) συνεπώς δεν ξέρουμε ποτέ θα παραλάβεις. Αυτό από υπάλληλο που με εξυπηρετεί χρόνια στο τοπικό καταστημα. Public: Επόμενες παραλαβές είναι Οκτώβρη, εσείς μια και έχετε παραγγείλει πρώτη μέρα, είναι πολύ πιθανό για μέσα Οκτώβρη. Istorm: (Να σημειώσω ότι έχω βάλει παραγγελία εκεί το πρώτο 5λεπτο). Άγνωστο ποτέ θα παραλάβετε αλλά η διαθεσιμότητα είναι πολύ μικρή. Vodafone: Εκεί έχω κολλητό φίλο που μου έκανε παραγγελία (πετάει κ αυτός χαρταετό βέβαια αλλιώς θα μου εξασφάλιζε κάποιο) και ενώ πραγματοποίησε παραγγελία του βγάζει άγνωστη ημερομηνία. Τον έχω πρήξει να πιέσει, ρωτάει υπεύθυνους κλπ αλλά δεν ξέρει κανείς. Αυτό μου δείχνει ότι κατά 99% συμβαίνει το ίδιο και στα αλλά μαγαζιά. Nova: Πηγα σε όλα τα καταστήματα στο ηρακλειο γιατί κάποιος είπε εδώ ότι υπάρχουν διαθεσιμα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Δεν υπήρχε κανένα, καμία χωρητικότητα, κανένα χρώμα ενώ δεν μπορούσαν να μου παραγγείλουν κιόλας. kotsovolos: Πήγα από κοντά και μου είπαν πως υπολογίζουν για νέα παραλαβή μέσα Οκτώβρη. Έκανα κ το «κόλπο» με τα refresh χθες 4 ώρες συνεχόμενα αλλά τζίφος, για άλλη μια τρολια των εδώ πέρα μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις