Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μίλησα σήμερα με το γενικό διευθυντή πωλήσεων στο πλαίσιο γιατί το θέμα με τη κοροϊδία τράβηξε πολύ και με ενημέρωσε πως 15 προ μαξ Πάνε το λιγότερο για τέλη Νοεμβρίου οι επόμενες παραλαβές 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Μίλησα σήμερα με το γενικό διευθυντή πωλήσεων στο πλαίσιο γιατί το θέμα με τη κοροϊδία τράβηξε πολύ και με ενημέρωσε πως 15 προ μαξ Πάνε το λιγότερο για τέλη Νοεμβρίου οι επόμενες παραλαβές 

Ποιες επόμενες, γιατί είχαν και τωρινές για να μιλάμε για επόμενες, εδώ δεν παρέλαβε κανείς 😂

1 λεπτό πριν, alexopouli είπε

Οι επόμενες παραλαβές? Γιατί , οι πρώτες παραλαβές πότε δόθηκαν, δεν τον ρώτησες??  😜

Πιάσε κόκκινο θα μαλώσουμε 😂

Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Ποιες επόμενες, γιατί είχαν και τωρινές για να μιλάμε για επόμενες, εδώ δεν παρέλαβε κανείς 😂

Πες μου τι τηλέφωνο περιμένεις και μετά!  😂

44 minutes ago, sadeadu said:

Προπαραγγελία x2 15 pro max 256 (white+natural titanium) απο Κωτσόβολο

με Προκ 100ευρώ

14/09 13:38

Τις προηγουμενες ημερες που ελεγαν ΔΕΝ ξερουμε ποτε θα παραλαβετε...θα λαβετε ενημέρωση.

Σημερα ξανακαλεσα, και μου ειπε το παλικαρι που το σηκωσε...πως αυτη την εβδομαδα ξεκινανε οι διανομες απο την αποθηκη για προπαραγγελιες ΕΝΤΟΣ Αττικής, Εκτός Αττικής απο την επομενη εβδομαδα...
Επίσης μου ειπε πως δεν παιζει ρόλο στο συστημα αν η προπαραγγελία ειχε γίνει τηλεφωνικα, ή σε κατάστημα, αν εχει εξοφληθεί ή αν ειναι με προκαταβολή...σε ενα σύστημα μπαινουν όλες οι προπαραγγελίες και τηρείται σειρά προτεραιότητας (και για να μην κοροιδευόμαστε ... εννοειται αφου παρουν πρωτα οι φιλοι και οι γνωστοι).

Τωρα αλήθεια...ψέμματα ενας θεός το ξερει! 

Και αυτό ψέμα μου ακούγεται καθώς έχω δυι φίλους που παρέλαβαν προ Μαξ 22/9 με κουριερ στην επαρχία 

Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

15 pro max natural 256gb, θα τα φάμε τα μουστάκια μας τι λες 😂

15 pro max black 256gb , δεν μαλώνουμε, όλα ΟΚ. 

Δεν παραλαμβάνουμε κιόλας όμως...! Τι να πεις...

6 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Και αυτό ψέμα μου ακούγεται καθώς έχω δυι φίλους που παρέλαβαν προ Μαξ 22/9 με κουριερ στην επαρχία 

Κοίτα μου φαίνεται λογικό Παρασκευή 22 υποτίθεται να ξεκίνησαν οι αποστολές...και απο αυτη την εβδομαδα να αρχίσουν να κινούνται τα πραγματα...τωρα οι φίλοι σου ειχαν κάποιο γνωστο στον Kωτσόβολο?? Η ήταν με τον σταυρό στο χέρι οπως εμείς? 🤣 Σημαντικότατη λεπτομέρεια! Γιατί απο ότι διαβάζω εδώ...υπάρχουν οι λίστες της "προπαραγγελίας"...αλλα και οι λίστες της "φιλίας" 🤑

2 minutes ago, sadeadu said:

Κοίτα μου φαίνεται λογικό Παρασκευή 22 υποτίθεται να ξεκίνησαν οι αποστολές...και απο αυτη την εβδομαδα να αρχίσουν να κινούνται τα πραγματα...τωρα οι φίλοι σου ειχαν κάποιο γνωστο στον Kωτσόβολο?? Η ήταν με τον σταυρό στο χέρι οπως εμείς? 🤣 Σημαντικότατη λεπτομέρεια! Γιατί απο ότι διαβάζω εδώ...υπάρχουν οι λίστες της "προπαραγγελίας"...αλλα και οι λίστες της "φιλίας" 🤑

Δεν ξέρω για βύσμα πάντως και οι δύο κάνανε φόρμα ενδιαφέροντος μετά από εμένα (κάνα 20ωρο) και παράγγειλαν 4 ώρες πριν από εμένα. 

17 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Μου είπε ότι από προ μαξ έχουν δώσει 8 συσκευές όλες και ολες σαν πλαίσιο στην Ελλάδα και με καθησύχασε λέγοντας μου πως βλέπει ότι η παραγγελία μου έγινε 15/9 στις 15:01 που σημαίνει ότι έχω τεράστια προτεραιότητα σε σχέση με τους 15:02 και 15:03 που είναι παρα πολλοί , αρα του λέω αυτοί πάνε για τη νέα χρόνια(δεν το αρνήθηκε🤣)

Με ότι κονέ μπόρεσα κι εγώ , μαθαίνω 1ον ότι το public περιμένει παραλαβή, δεν έχει απόθεμα αυτή τη στιγμή που μιλάμε και όντως , οι προπληρωμένες παραγγελίες προηγούνται των παραγγελιών με πληρωμή κατά την παραλαβή. 

• Like 1

Μόλις μίλησα με Πλαίσιο.

Τα τεμάχια μου είπε έρχονται σε τυχαίες ημερομηνίες και σε τυχαίες ποσότητες.

Γίνεται σφαγή για τα ποσά θα πάρει η κάθε εταιρεία η το κάθε κατάστημα.

Η σειρά προτεραιότητας μου είπε ότι δεν έχει να κάνει με τη προπληρωμή και γι αυτό το λόγο δε ζητάνε και προκαταβολή.

Μακάρι η πληροφορία που έχει ο φίλος πιο πάνω για τέλη Νοέμβρη να είναι λάθος...αλλά μάλλον ισχύει.

• Sad 1

Μήπως τελικά είναι καλύτερα να περιμένουμε; Βλέπω πολλά προβλήματα στην πρώτη φουρνιά… Μη γίνουμε και beta testers τώρα και τρέχουμε στα σέρβις να βγάλουμε άκρη !!!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Μου είπε ότι από προ μαξ έχουν δώσει 8 συσκευές όλες και ολες σαν πλαίσιο στην Ελλάδα και με καθησύχασε λέγοντας μου πως βλέπει ότι η παραγγελία μου έγινε 15/9 στις 15:01 που σημαίνει ότι έχω τεράστια προτεραιότητα σε σχέση με τους 15:02 και 15:03 που είναι παρα πολλοί , αρα του λέω αυτοί πάνε για τη νέα χρόνια(δεν το αρνήθηκε🤣)

Εσένα σου είπε 8 συσκευές ,  εμενα που μίλησα χθες μου είπαν έχουν παραλάβει μέχρι στιγμής πολυ λίγα max, ζήτημα να ήταν καμία 30αρια και ότι μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα παραλάβουν και αλλά.

Γενικα λένε ο καθένας ότι να ναι ανάλογα στον υπάλληλο που θα πέσεις. Κάτι θα πρπει να πουν και αυτοί για να νιώσεις οτι πήρες πληροφορία και να κλείσεις το τηλέφωνο😂 

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
  • Confused 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...