Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Αφου συσκευες δεν εχουμε που δεν εχουμε, τουλαχιστον  εχει δει κανεις απο κοντα καμια συσκευη να μας πει εντυπωσεις για τα  χρωματα?

Περισσοτερο για τα μπλε και το natural τιτανιο  που ειναι και τα καινουργια, το μαυρο και το λευκο λιγο πολυ σαν τα περσινα θα ειναι.

Το έχω από το Σάββατο pro natural το χρωμα άσημη περισσότερο δείχνει δεν άφηνε δαχτυλιες και με κέρματα στην τσέπη δεν έκανε την παραμικρή γραμμή . Η θήκες του 14 pro κάθονται κουτί . 

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, enlightened είπε

To madmob.gr έχει τμχ Pro Max αλλά λέει δεν κόβει τιμολόγιο γιατί είναι από την Αμερική τα iPhone… Του κ@λου τα εννιάμερα τι σχέση έχει το ένα με το άλλο οέο; Βγάζει απόδειξη λιανικής και το έχει όσο όλα καταστήματα εδώ, 1499€. Από θέμα εγγύησης επειδή ρώτησα ειδικά μου λέει ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα καλύπτονται κανονικά από InfoQuest. Τι κάνουμε όσοι μπορούμε να κόψουμε τιμολόγιο; 🤔🤔

Τεράστια προσοχή από που αγοράζετε και τι συσκευές μην έχετε παρατράγουδα.

Δεν υπάρχει Apple αντιπροσωπεία στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες εταιρείες.

Τα Αμερικάνικα iphone έχουν μονο 1χρόνο εγγύηση, σαν συσκευές εκτός Ευρώπης.

Επισης τα Αμερικάνικα iphone που προορίζονται για την Αμερικάνικη αγορά, δέχονται μόνο Esim, και δεν ξέρω σε εκτος εγγύησης αν καλύπτονται γιατί παλιότερα έτρωγε άκυρο ο κόσμος λόγω διαφορετικών εξαρτημάτων/ανταλλακτικών.

Υπάρχουν παρατράγουδα στο παρελθον απο Αμερικάνικα μοντέλα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Και τα γερμανικά μόνο ένα έτος έχουν εγγύηση δυστυχώς . 

Τα Ευρωπαικά μοντέλα έχουν 2χρόνια εγγύηση.

Ο πρώτος χρόνος υποτίθεται ειναι της Apple και ο 2ρος του καταστήματος

image.png.e6c03ae7c42224da0e79b7884d696b08.png

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης στο μαρκετ πλεις έχει δύο διαφορετικούς με αγγελία από πλαίσιο για προ Μαξ ..που έχουν την ίδια φωτό..ο ένας ζητάει κατάθεση γιατί είναι σεζόν στη Σάμο...

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fulgore είπε

Τα Ευρωπαικά μοντέλα έχουν 2χρόνια εγγύηση.

Ο πρώτος χρόνος υποτίθεται ειναι της Apple και ο 2ρος του καταστήματος

image.png.e6c03ae7c42224da0e79b7884d696b08.png

Μην μου λες αυτά που τους λέω εγώ. Όταν σου λέω έχει ένα χρόνο έχω τσακωθεί γι’ αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει δεύτερος χρόνο στη Γερμανία όσον αφορά τα προϊόντα της Apple

19 λεπτά πριν, Rubble είπε

και στο safari το κάνει επίσης αναφέρουν θέματα με τραγική απόδοση της μπαταρίας. πάντως στο 14 τέτοιες θερμοκρασίες εγώ δεν έχω δει. Ας ελπίσουμε να είναι θέμα του ios

Εμένα το 14 προ όταν το έβαζα να φορτίσει η αλήθεια ήταν ότι ζεσταινόταν αρκετά

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Μπας και είχε κανείς καμία ενημέρωση παραλαβής από πλαίσιο; Τι ρωτάω και γώ τώρα 😂😂😂

Μιλησα εγω με ενα γνωστο χθες και μου ειπε δεν εχουν παραλαβει ουτε 1 στη Κρητη. Δεν ξερω τωρα κατα ποσο επηρεαζει αυτο την υπολοιπη Ελλαδα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προπαραγγελία x2 15 pro max 256 (white+natural titanium) απο Κωτσόβολο

με Προκ 100ευρώ

14/09 13:38

Τις προηγουμενες ημερες που ελεγαν ΔΕΝ ξερουμε ποτε θα παραλαβετε...θα λαβετε ενημέρωση.

Σημερα ξανακαλεσα, και μου ειπε το παλικαρι που το σηκωσε...πως αυτη την εβδομαδα ξεκινανε οι διανομες απο την αποθηκη για προπαραγγελιες ΕΝΤΟΣ Αττικής, Εκτός Αττικής απο την επομενη εβδομαδα...
Επίσης μου ειπε πως δεν παιζει ρόλο στο συστημα αν η προπαραγγελία ειχε γίνει τηλεφωνικα, ή σε κατάστημα, αν εχει εξοφληθεί ή αν ειναι με προκαταβολή...σε ενα σύστημα μπαινουν όλες οι προπαραγγελίες και τηρείται σειρά προτεραιότητας (και για να μην κοροιδευόμαστε ... εννοειται αφου παρουν πρωτα οι φιλοι και οι γνωστοι).

Τωρα αλήθεια...ψέμματα ενας θεός το ξερει! 

Επεξ/σία από sadeadu
Δημοσ.

Eν τω μεταξυ στον κωτσοβολο απο χθες το βραδυ σε καποια 15 προ γραφει για αμεση διαθεσιμοτητα και μετα απο λιγο "αναμενεται συντομα"..

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω κάνει προ παραγγελία από πλαίσιο το pro max black titanium και το έχω πληρώσει από τις 18 του μήνα,εχει παραλάβει κανεις από  πλαισιο ;τι σκατα γίνεται επιτέλους 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, johnal_21 είπε

Eν τω μεταξυ στον κωτσοβολο απο χθες το βραδυ σε καποια 15 προ γραφει για αμεση διαθεσιμοτητα και μετα απο λιγο "αναμενεται συντομα"..

Και εγώ πριν λίγο ήμουν στο αμάξι και άκουσα διαφήμιση από istorm αποκτήστε τώρα τα iPhone 15 και iPhone 15 pro. Για τα max ούτε άχνα. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας ; 😂 Πάντως πέρα από την πλάκα οι τυχεροί που έχουν παραλάβει να δώσουν λίγο feedback τι γίνεται με θερμοκρασίες και μπαταρία να δούμε που βρισκόμαστε 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...