Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, panoulhs007 said:

Ρε φίλε εγώ πρώτη φορά κάνω προπαραγγελία! Τι εννοείς καλά μας κάνουν; Έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου δηλαδή; Εσύ τι νομίζεις ότι κάθε χρόνο όλοι εδώ μέσα κάνουν προπαραγγελίες και κάθε χρόνο την πατάνε και κάθε χρόνο όλοι είμαστε ζώα ; 

Δεν χρειαζεται να μυρισεις τα νυχια σου. Σε ολα τα γνωστα φορουμ, τα τελευταια χρονια, υπαρχουν ακριβως ολοϊδια νηματα με αυτο και με κραξιμο (και ειδικα για Κωτσοβολο) για iPhone, PS5, κτλ.

Δεν χαρακτηρισα κανεναν, εσυ το εγραψες. Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει καταναλωτικη συνειδηση και φυσικα ατιμωρησια απο το κρατος προς τους απατεωνες που λεγονται “μεγαλες αλυσιδες”. Επεσαν ταχα μου προστιμα τελευταια για τις μουφα εκπτωσεις των Black Friday. Κλαιν, εχουν βγαλει τα δεκαπλασια και αν θα πληρωσουν κιολας. 

Θελει μαυρο στις “Eλληνικες” αλυσιδες μπας και μαζευτουν…

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

31 minutes ago, blaxos said:

Κάνω την αρχή με ακύρωση και επιστροφή χρημάτων από Κώτσο.προπαραγγελια 14/9 13:27.τους παίρνω τώρα τηλ. για ακύρωση 

Ενημέρωσε μας τι γίνεται με την επιστροφή χρημάτων! 

• Like 1

7 minutes ago, SaFiS said:

Δεν χρειαζεται να μυρισεις τα νυχια σου. Σε ολα τα γνωστα φορουμ, τα τελευταια χρονια, υπαρχουν ακριβως ολοϊδια νηματα με αυτο και με κραξιμο (και ειδικα για Κωτσοβολο) για iPhone, PS5, κτλ.

Δεν χαρακτηρισα κανεναν, εσυ το εγραψες. Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει καταναλωτικη συνειδηση και φυσικα ατιμωρησια απο το κρατος προς τους απατεωνες που λεγονται “μεγαλες αλυσιδες”. Επεσαν ταχα μου προστιμα τελευταια για τις μουφα εκπτωσεις των Black Friday. Κλαιν, εχουν βγαλει τα δεκαπλασια και αν θα πληρωσουν κιολας. 

Θελει μαυρο στις “Eλληνικες” αλυσιδες μπας και μαζευτουν…

Συμφωνώ πως θέλουν μαύρισμα οι μεγάλες αλυσίδες για όλους τους λόγους που προανέφερες. Εγώ είναι με ένα XS max και δεν θυμάμαι τότε που το αγόρασα να υπήρχε τέτοιο θέμα, δεν μπήκα στην διαδικασία να ψάξω κάτι παραπάνω φέτος. Θεώρησα ότι θα υπάρχει μια συνέπεια πόσο μάλλον όταν έχεις κάνει προπαραγγελία day one. Τι να πω!! Άλλη φορά Amazon, πάντα από εκεί ψωνίζω αυτή την φορά την πάτησα 

45 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Ενημέρωσε μας τι γίνεται με την επιστροφή χρημάτων! 

Αν επιστρέψουν τα χρήματα θα προχωρήσω και εγώ . Δεν με πειράζει να περιμένω , με ενοχλει που δεν έχουν ιδέα σι γίνεται με το στοκ

• Like 1

1 minute ago, alex19871987 said:

Με αμαζον πχ Ιταλίας.α. πάθει κάτι που το πάμε??

Κανονικά σε iStorm δεν υπάρχει πρόβλημα.

2 minutes ago, georgebad said:

Αν επιστρέψουν τα χρήματα θα προχωρήσω και εγώ . Δεν με πειράζει να περιμένω , με ενοχλει που δεν έχουν ιδέα σι γίνεται με το στοκ

Αυτό και εμένα μου την σπάει, τι να πω λίγη υπομονή και βλέπουμε από βδομάδα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To madmob.gr έχει τμχ Pro Max αλλά λέει δεν κόβει τιμολόγιο γιατί είναι από την Αμερική τα iPhone… Του κ@λου τα εννιάμερα τι σχέση έχει το ένα με το άλλο οέο; Βγάζει απόδειξη λιανικής και το έχει όσο όλα καταστήματα εδώ, 1499€. Από θέμα εγγύησης επειδή ρώτησα ειδικά μου λέει ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα καλύπτονται κανονικά από InfoQuest. Τι κάνουμε όσοι μπορούμε να κόψουμε τιμολόγιο; 🤔🤔

Επεξ/σία από enlightened
  • Like 1

6 λεπτά πριν, enlightened είπε

To madmob.gr έχει τμχ Pro Max αλλά λέει δεν κόβει τιμολόγιο γιατί είναι από την Αμερική τα iPhone… Του κ@λου τα εννιάμερα τι σχέση έχει το ένα με το άλλο οέο; Βγάζει απόδειξη λιανικής και το έχει όσο όλα καταστήματα εδώ, 1499€. Από θέμα εγγύησης επειδή ρώτησα ειδικά μου λέει ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα καλύπτονται κανονικά από InfoQuest. Τι κάνουμε όσοι μπορούμε να κόψουμε τιμολόγιο; 🤔🤔

Μίλησα και εγώ και το ίδιο μου είπε.επισης κάτι μου είπε για e sim

1 λεπτό πριν, alex19871987 είπε

Αν είναι τα αμερικανικά μοντέλα τποστηριζουν μόνο eSIM , 

Έχουν pro max αμεσα διαθεσιμα? Γιατι στο σαιτ λεει κατοπιν παραγγελίας

3 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Τα iphone από Αμερική  δεν έχουν υποδοχή για κανονική sim μόνο esim. Επιπλέον κ με τις μπάντες ίσως λείπει κάποια ίσως όχι για συμβατότητα κλπ

καλύτερα ευρωπαικο αμαζον που ειναι κορυφή εφόσον έχει διαθεσιμοτητα.

• Like 2

Τα Αμερικανικα εχουν περισσοτερες μπαντες, το θεμα ειναι ομως πλεον με την εγγυηση μιας και δεν εχουν φυσικη SIM. Δεν νομιζω πως θα μπορει να γινει επισκευη ή αντικατασταση εδω…

41 minutes ago, aces said:

Τα iphone από Αμερική  δεν έχουν υποδοχή για κανονική sim μόνο esim. Επιπλέον κ με τις μπάντες ίσως λείπει κάποια ίσως όχι για συμβατότητα κλπ

καλύτερα ευρωπαικο αμαζον που ειναι κορυφή εφόσον έχει διαθεσιμοτητα.

32 minutes ago, SaFiS said:

Τα Αμερικανικα εχουν περισσοτερες μπαντες, το θεμα ειναι ομως πλεον με την εγγυηση μιας και δεν εχουν φυσικη SIM. Δεν νομιζω πως θα μπορει να γινει επισκευη ή αντικατασταση εδω…

Το μερίδιο αγοράς της NOVA είναι γύρω στο 23% οπότε τους περισσότερους με Cosmote-Vodafone δεν τους αφορά γιατί υποστηρίζουν κανονικά Esim. Από θέμα συμβατότητας με τις μπάντες είναι ΟΚ τα αμερικανικά. Το θέμα είναι όπως ειπώθηκε η εγγύηση, αν και έτσι όπως μου το είπε ο υπάλληλος είναι σαν να την έχει ακούσει πολλές φορές την ερώτηση αυτή και να είναι σίγουρος για το τι λέει (ότι υποστηρίζεται δλδ). Το θέμα μου εμένα είναι το τιμολόγιο βασικά, είναι πολύ ύποπτο που δεν κόβουν και δεν ξέρω αν θέλω να δώσω τα λεφτά μου σε εταιρεία που ίσως κάνει παγαποντιές ..

• Like 1

Χαιρετώ την παρέα ! Θα ήθελα να κάνω ίσως μία χαζή ερώτηση απλά για να είμαι σίγουρος θα ήθελα να ρωτήσω.

Έχω προπαραγγείλει το iPhone 15 pro max την Δευτέρα 17  σε 2 καταστήματα φυσικά απάντηση δεν έχω πάρει ούτε έχω παραλάβει.... Σήμερα πήγα και στη vodafone και μου είπαν αύριο μεθαύριο παίζει να υπάρχει ένα κομμάτι... Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το πάρω από vodafone το κινητό, θα έχει κάποιο software της vodafone επάνω ή κάποιο κλείδωμα της vodafone ή θα είναι ίδιο ακριβώς σαν να το έπαιρνα από public Κωτσόβολο Γερμανό για παράδειγμα.

2 minutes ago, Johnocosmos said:

Χαιρετώ την παρέα ! Θα ήθελα να κάνω ίσως μία χαζή ερώτηση απλά για να είμαι σίγουρος θα ήθελα να ρωτήσω.

Έχω προπαραγγείλει το iPhone 15 pro max την Δευτέρα 17  σε 2 καταστήματα φυσικά απάντηση δεν έχω πάρει ούτε έχω παραλάβει.... Σήμερα πήγα και στη vodafone και μου είπαν αύριο μεθαύριο παίζει να υπάρχει ένα κομμάτι... Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το πάρω από vodafone το κινητό, θα έχει κάποιο software της vodafone επάνω ή κάποιο κλείδωμα της vodafone ή θα είναι ίδιο ακριβώς σαν να το έπαιρνα από public Κωτσόβολο Γερμανό για παράδειγμα.

Καμία διαφορά.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...