Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι μπλε και κουραφέξαλα, το χρώμα φέτος είναι ένα: Natural. Βέβαια με την χρήση το μπλε παίζει να γίνει natural με τον καιρό (αν όντως ξεβάφει 😅

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά τώρα πριν λίγο μίλησα και εγώ με εξυπηρέτηση πελατών του Κωτσόβολου. Προπαραγγελία και προπληρωμή   16/09 15pm natural. Μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν μέσα στην βδομάδα για το ποτέ θα παραλάβω. Γενικά πιστεύω ότι όλοι έχουμε καταλάβει ότι δεν ξερουν τι τους γίνεται και απλά λένε άκυρα πράγματα. Όποτε επειδή εμείς κατουρήσαμε στο πηγάδι και δεν έχουμε γνωστό μας βλέπω να παραλαμβάνουμε το 2030. Και που ξέρετε μπορεί μέχρι τότε να είναι συλλεκτικό και να το πουλήσουμε και εμείς 1700 ευρώ. 

αχχχχ έχει αρχίσει να έχει πλάκα ολπ αυτό . Χαλάλι τους θα το βάλω κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τουλάχιστον 

10 λεπτά πριν, arguristsiouramanis@gmail. είπε

Παιδιά τώρα πριν λίγο μίλησα και εγώ με εξυπηρέτηση πελατών του Κωτσόβολου. Προπαραγγελία και προπληρωμή   16/09 15pm natural. Μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν μέσα στην βδομάδα για το ποτέ θα παραλάβω. Γενικά πιστεύω ότι όλοι έχουμε καταλάβει ότι δεν ξερουν τι τους γίνεται και απλά λένε άκυρα πράγματα. Όποτε επειδή εμείς κατουρήσαμε στο πηγάδι και δεν έχουμε γνωστό μας βλέπω να παραλαμβάνουμε το 2030. Και που ξέρετε μπορεί μέχρι τότε να είναι συλλεκτικό και να το πουλήσουμε και εμείς 1700 ευρώ. 

55 λεπτά πριν, giorgosaero είπε

Δευτερον ο τίτλος του θέματος είναι προπαραγγελίες 15pro/pro max.

Οταν λεει οτι το θεμα ειναι στα pro max δεν εννοει οτι to παρον νημα ειναι μονο για pro max. Εννοει οτι το προβλημα διαθεσιμοτητας ειναι τεραστιο στα Pro max. Στα pro ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα οσο αφορα την διαθεσιμοτητα.

• Like 1

22 λεπτά πριν, arguristsiouramanis@gmail. είπε

13/9 ακριβώς ίδιο με το δικό σου σε όλους τα ίδια λενε

1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Πολυ δυνατο  το φετινο  μπλέ!

Τα τελευταια χρονια κατα σειρα ειχα λευκο, μετα χρυσο και τωρα ειμαι με ενα 13pro sierra blue, και τα 3 κατα σειρα ηταν  ανοιχτοχρωμα χρωματα και επειδη με ψιλοτραβηξε αρχικα το natural (αυτο προπαρηγγειλα) νομιζω το ψιλομετανιωνω που δεν πηγα στο blue και πηγα τεταρτη φορα σερι σε ανοιχτο χρωμα, νομιζω ηταν ωρα να παω σε κατι πιο σκουροχρωμα για αλλαγη.

Απο την μια γραφεις οτι σε απασχολει, απο την αλλη βρηκες μεσο γνωστου ετοιμοπαραδοτο σε μπλε και δεν το πηρες γιατι θες μαυρο. Να πω οτι ηθελες λευκο που ειναι τελειως αντιθετο να το καταλαβω αλλα να απορριψεις ενα σκουρο χρωμα ενω θες σκουρο και να καθεσαι να ψαχνεσαι για διαθεσιμοητες απλα γιατι?

Είχα ένα χρώμα στο νου απο την αρχή ότι αυτό θα ήθελα . Τώρα να δώσω ποσα λεφτά και να μην είναι και αυτό που ήθελα , να πάω σε δεύτερη επιλογη γιατί ? Θα ήθελα να το έχω ναι αλλα οκ να το έχω σε χρώμα που θελω θελω και όχι να "πεσω" σε άλλη επιλογή . Βέβαια το χρώμα το είδα απο τις φωτογραφίες των youtuber και δεν με τρέλανε αλλα απο πρίν που το ανέβασε κάποιος ήταν αρκετά καλό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Frozenwooooolf είπε

Επικοινωνία με πλαίσιο. Νέα παραλαβή 10/10 για προπαραγγελία 16/9

Οπως εγραψα και πιο πισω απλα παιζουμε το σπασμενο τηλεφωνο, οτι να ναι λεει ο καθε υπαλληλος απλα για να σε ξεφορτωθει.

Πρωινη τηλεφωνικη επικοικωνια μου ειπαμε οτι περιμενουν κομματια μεσα στην εβδομαδα που διανυουμε και θα εξυπηρετηθουν καποιες προπαραγγελιες. Εσενα σου ειπανε περιμενουν παραλαβη 10/10.

Εγω εκανα προπαραγγελια μια μερα πριν(15/9) αλλα δεν νομιζω οτι εχει σχεση με το ποτε θα παραλαβουν ξανα κομματια.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Αφου συσκευες δεν εχουμε που δεν εχουμε, τουλαχιστον  εχει δει κανεις απο κοντα καμια συσκευη να μας πει εντυπωσεις για τα  χρωματα?

Περισσοτερο για τα μπλε και το natural τιτανιο  που ειναι και τα καινουργια, το μαυρο και το λευκο λιγο πολυ σαν τα περσινα θα ειναι.

Το τιτάνιο μαρεσε αρκετα και δεν το περιμενα … το μπλε αδιάαφορο για εμενα.0

• Like 1

Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια και μυαλο δεν βαζει κανεις. Μιλαμε για κ@λοχανεια το ελαχιστο και ειδικα ο Κωτσος. Προπληρωνετε ολο το ποσο, βαζετε δοσεις, δινετε προκαταβολες χωρις καμμια εγγυηση και μετα σας εμπαιζουν για μηνες χωρις να κρατανε ουτε μια τυπικη σειρα προτεραιοτητας…

Δεν σας φταει κανεις, καλα σας κανουν…

Μια χρονια να τους μαυρισει ο κοσμος, να δεις μετα πως μαζευουν τα μπ@υρδελα τους…

• Like 5
  • Thanks 1

2 minutes ago, SaFiS said:

Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια και μυαλο δεν βαζει κανεις. Μιλαμε για κ@λοχανεια το ελαχιστο και ειδικα ο Κωτσος. Προπληρωνετε ολο το ποσο, βαζετε δοσεις, δινετε προκαταβολες χωρις καμμια εγγυηση και μετα σας εμπαιζουν για μηνες χωρις να κρατανε ουτε μια τυπικη σειρα προτεραιοτητας…

Δεν σας φταει κανεις, καλα σας κανουν…

Μια χρονια να τους μαυρισει ο κοσμος, να δεις μετα πως μαζευουν τα μπ@υρδελα τους…

Ρε φίλε εγώ πρώτη φορά κάνω προπαραγγελία! Τι εννοείς καλά μας κάνουν; Έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου δηλαδή; Εσύ τι νομίζεις ότι κάθε χρόνο όλοι εδώ μέσα κάνουν προπαραγγελίες και κάθε χρόνο την πατάνε και κάθε χρόνο όλοι είμαστε ζώα ; 

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...