Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Rubble είπε

επειδή την "λογική" τους λίγο πολύ όλοι την έχουμε καταλάβει, πολύ φοβάμαι ότι το αντίθετο θα συμβεί. με την προκαταβολή σ έχουν δεσμεύσει, δύσκολα θα πας σε άλλο κατάστημα αν δε τη πάρεις πίσω.

εχει ζητήσει κάποιος επιστροφή της προκαταβολής να δούμε τι γίνεται;

εδώ και καθημερινά τους περνώ τηλ (public) ζαλίστηκα να ακούσω κάθε φορά διαφορετικά μάλλον καθένας λέει οτι έχει στο μυαλό.

έχω κάνει προπαραγγελεια την πρώτη μερα και το πλήρωσα εκείνη στιγμή

χθες τους πήρα τηλ και μου ειπανε αυτη τι εβδομάδα θα το έχετε

σήμερα πρωί τους πήρα παλι και μου την επόμενη μήνα θα το έχετε επειδή λέει αυτή που έκαναν προπαραγγελια τους πήρανε όλα δλδ εγω που εκανα παραγγελία  πρώτη μερα και εκείνη στιγμή που άνοιξε τι ειμαι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, realityyy είπε

εδώ και καθημερινά τους περνώ τηλ (public) ζαλίστηκα να ακούσω κάθε φορά διαφορετικά μάλλον καθένας λέει οτι έχει στο μυαλό.

έχω κάνει προπαραγγελεια την πρώτη μερα και το πλήρωσα εκείνη στιγμή

χθες τους πήρα τηλ και μου ειπανε αυτη τι εβδομάδα θα το έχετε

σήμερα πρωί τους πήρα παλι και μου την επόμενη μήνα θα το έχετε επειδή λέει αυτή που έκαναν προπαραγγελια τους πήρανε όλα δλδ εγω που εκανα παραγγελία  πρώτη μερα και εκείνη στιγμή που άνοιξε τι ειμαι;

Και εμένα το Σάββατο μου είπαν ότι θα το έχω αυτήν την εβδομάδα.
Σήμερα τους ξανά πήρα τηλ και μου είπαν ότι δεν είναι σίγουροι και θα ενημερώσουν το κατάστημα που θα παραλάβω ώστε να μου στείλουν SMS με την ημερομηνία για την επομένη παραλαβή μέσα σε μία εργάσιμη...

Επεξ/σία από iii

Εγώ πραγματικά δεν πιστεύω ότι ισχύει πως παραλαμβάνουν πρώτοι αυτοί που έχουν πληρώσει. Ίσα ίσα το αντίθετο θα μου φαινόταν λογικό με την λογική του Ελλαδιστάν (πλήρωσες άρα είσαι πολύ πιο σίγουρη αγορα από έναν που δεν έχει προπληρώσει). Απλά τις προπαραγγελίες τις πήραν κολλητοί και φίλοι και ουδείς γνωρίζει από την εξυπηρέτηση πελατών που παίρνετε τηλέφωνο ποτέ θα ξαναπαραλάβουν κ λένε ότι τους καπνίσει. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο καθένας απαντάει ότι του κατέβει παιδιά.. Δεν έχουν ιδέα, απλά λένε κάτι για να μην σας ακούν απλά να κράζετε. Ξάδερφός μου με μεγάλο κατάστημα Γερμανό στην επαρχία μου είπε πριν λίγο ότι pro/ pro max δεν υπάρχει ούτε για δείγμα και δεν έχουν ενημέρωση πότε θα έχουν πάλι συσκευές..

Αν συζητάμε στα σοβαρά ότι με αυτό το πανηγύρι, κρατάει κάποιο κατάστημα συσκευές στην "αποθήκη" και δεν τις δίνει......

Επεξ/σία από equi1908

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου συσκευες δεν εχουμε που δεν εχουμε, τουλαχιστον  εχει δει κανεις απο κοντα καμια συσκευη να μας πει εντυπωσεις για τα  χρωματα?

Περισσοτερο για τα μπλε και το natural τιτανιο  που ειναι και τα καινουργια, το μαυρο και το λευκο λιγο πολυ σαν τα περσινα θα ειναι.

Επεξ/σία από Pwpwpw

48 λεπτά πριν, tasos42 είπε

Καλησπέρα κι απο εμένα,

Μόλις μίλησα με τα Public και μου ειπε 

1) Όσοι έχουν παρει mail first priority στην ουσια είναι αυτοματοποιημένο για να μην μιρλιζουμε .

2) Όσοι έκαναν προπαραγγελία χωρίς πληρωμη στην ουσία δεν θα παρουν ποτέ διότι αν για παράδειγμα παραγγείλουν σήμερα 10 άτομα και πληρώσουn εμείς πάμε αυτοματα ακόμα πιο πίσω . Μου είπε ΑΑΑΑΑΑΝ τυχόν θέλω να κάνω εκ νέου παραγγελία με πληρωμή .

Επίσης να δώσω και μια ευχή. Για όσους το παραγγείλανε και προπληρώσανε χωρίς να ξέρουν τιποτα για το κινητό πληρώνοντας 1+ χήνα ΓΕΛΑΩ . Μακάρι όλα τα μακάρι . 

Φοβάμαι οτι θα σε απογοητεύσω.

Μαλλον ήθελαν να σε καθησυχάσουν…..

Προπαραγγελια από public Παρασκευή 15/09 το απόγευμα με πληρωμή στο κατάστημα της Χαλκίδας και παρέλαβα Παρασκευή πρωί ένα 15 pro.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, Pwpwpw said:

Αφου συσκευες δεν εχουμε που δεν εχουμε, τουλαχιστον  εχει δει κανεις απο κοντα καμια συσκευη να μας πει εντυπωσεις για τα  χρωματα?

Περισσοτερο για τα μπλε και το natural τιτανιο  που ειναι και τα καινουργια, το μαυρο και το λευκο λιγο πολυ σαν τα περσινα θα ειναι.

Το λευκό το σιχάθηκα. Το μαύρο κλασικό. Το μπλε μου άρεσε παρά πολύ και τελικά πήρα αυτό. Το τιτάνιο δε κιτρινίζει είναι πολύ κοντά στο χρωμα το κλασικό των MacBook Pro και είναι πολύ πολύ όμορφο. 

fcae496e-0598-44c6-b9ba-29c053ed3bb5.jpeg

14922e96-d77d-4c2e-9d6c-3076572841b8.jpeg

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 2
  • Thanks 2

2 λεπτά πριν, giorgosaero είπε

Φοβάμαι οτι θα σε απογοητεύσω.

Μαλλον ήθελαν να σε καθησυχάσουν…..

Προπαραγγελια από public Παρασκευή 15/09 το απόγευμα με πληρωμή στο κατάστημα της Χαλκίδας και παρέλαβα Παρασκευή πρωί ένα 15 pro.

Φοβάμαι ότι δεν έχεις καταλάβει ότι το θέμα είναι στα pro max και όχι στο pro.... Οπότε ότι παρέλαβες εσύ ένα pro την Παρασκευή δεν μας λέει απολύτως τίποτα... 

• Like 1

12 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Είδα και τα 2 ενώ είχα κανει προπαραγγελια το μπλέ.

Και τα 2 είναι τρομερά πραγματικά δε ξέρεις ποιο να διαλέξεις.

Για το άσπρο και το μαύρο δε ξέρω..

1 λεπτό πριν, marmagia είπε

Το λευκό το σιχάθηκα. Το μαύρο κλασικό. Το μπλε μου άρεσε παρά πολύ και τελικά πήρα αυτό. Το τιτάνιο δε κιτρινίζει είναι πολύ κοντά στο χρωμα το κλασικό των MacBook Pro και είναι πολύ πολύ όμορφο. 

14922e96-d77d-4c2e-9d6c-3076572841b8.jpeg

Κοιτώντας την δεύτερη φωτό με τη θηκη είναι σαν να βλέπω 12 pro max. Γενικά έχουν κουράσει τα μπλε 

• Like 1

1 ώρα πριν, marmagia είπε

Πολυ δυνατο  το φετινο  μπλέ!

Τα τελευταια χρονια κατα σειρα ειχα λευκο, μετα χρυσο και τωρα ειμαι με ενα 13pro sierra blue, και τα 3 κατα σειρα ηταν  ανοιχτοχρωμα χρωματα και επειδη με ψιλοτραβηξε αρχικα το natural (αυτο προπαρηγγειλα) νομιζω το ψιλομετανιωνω που δεν πηγα στο blue και πηγα τεταρτη φορα σερι σε ανοιχτο χρωμα, νομιζω ηταν ωρα να παω σε κατι πιο σκουροχρωμα για αλλαγη.

9 minutes ago, charalampos21 said:

Κοιτώντας την δεύτερη φωτό με τη θηκη είναι σαν να βλέπω 12 pro max. Γενικά έχουν κουράσει τα μπλε 

εγω ειχα το 11 pro. όποτε όταν βγήκε το 12 pro μου άρεσε πολύ το χρώμα. με το που το είδα φέτος μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και ήμουν μεταξύ του μπλε και του τιτανίου. τελικά μου βρήκαν μπλε όποτε πήρα αυτό 

1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

Αυτό μπορεί να συμβαίνει εάν έκανες παραγγελία και επέλεξες παραλαβή από το κατάστημα. Ή είσαι μια από τους χαμένους που το έβγαλε στο στοκ του site και το πηραν

Αυτό που είπα και στην Κάτια. Τα τηλέφωνα σας τα πήραν κάποιοι με refresh από το site. 

Είναι δυνατόν ;;    Αν ισχύει αυτό πραγματικά είναι για πολύ βρισιμο . Έχω πληρώσει για υην συσκευή και την δίνεις σε αλλπ πελάτη ο οποίος σπαμαρει το σύστημα σου ; Ξεφτίλες ρε φίλε . Ξανά μονπ istorm η Amazon 

1 λεπτό πριν, marmagia είπε

εγω ειχα το 11 pro. όποτε όταν βγήκε το 12 pro μου άρεσε πολύ το χρώμα. με το που το είδα φέτος μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και ήμουν μεταξύ του μπλε και του τιτανίου. τελικά μου βρήκαν μπλε όποτε πήρα αυτό 

Τουλαχιστον εσυ βρηκες και το τσιμπησες, ο φιλος πιο πανω βρηκε και το απερριψε και τωρα ψαχνει. Εδω δεν υπαρχουν συσκευες για δειγμα αν θα ειναι μαυρο η μπλε σκουρο μας πειραξε, που αυτα τα 2 σε θηκη θα δειχνουν ιδια σχεδον.

• Like 1

2 minutes ago, Pwpwpw said:

Τουλαχιστον εσυ βρηκες και το τσιμπησες, ο φιλος πιο πανω βρηκε και το απερριψε και τωρα ψαχνει. Εδω δεν υπαρχουν συσκευες για δειγμα αν θα ειναι μαυρο η μπλε σκουρο μας πειραξε, που αυτα τα 2 σε θηκη θα δειχνουν ιδια σχεδον.

Ήμουν τρομερά τυχερή πραγματικά 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...