Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, Belial said:

Επικοινωνία με public πρίν από λίγο, η παραγγελία είναι στο προμηθευτή και θα παραλάβω 9/10. Προπαραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα χωρίς προκαταβολή, 20/09. Λέτε;

Μπα 🤣 προπαραγγελια σε μένα από 15/9 για παραλαβή από το κατάστημα ακόμα σε εκτεταμένη αναζητηση 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Uptade 

Υπάρχουν 9 ολόκληρα τεμάχια στην αποθήκη αλλά η αποθήκη λέει εμείς δεν έχουμε καθόλου στοκ..με πήρε πριν λίγο τηλέφωνο κοπέλα από κωτσοβολο..προφανώς της είπα να με ξανακαλεσει με πιο ξεκάθαρη απάντηση!!

Συμπέρασμα 

Μην ακούτε τι σας λένε και πιέστε την κατάσταση..απόθεμα έχουν ολοι

Επεξ/σία από Katia123456

8 λεπτά πριν, Belial είπε

Επικοινωνία με public πρίν από λίγο, η παραγγελία είναι στο προμηθευτή και θα παραλάβω 9/10. Προπαραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα χωρίς προκαταβολή, 20/09. Λέτε;

Με τίποτα αλίμονο σε εμάς που κάναμε την προπαραγγελία την πρώτη ώρα.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Katia123456 είπε

Uptade 

Υπάρχουν 9 ολόκληρα τεμάχια στην αποθήκη αλλά η αποθήκη λέει εμείς δεν έχουμε καθόλου στοκ..με πήρε πριν λίγο τηλέφωνο κοπέλα από κωτσοβολο..προφανώς της είπα να με ξανακαλεσει με πιο ξεκάθαρη απάντηση!!

Συμπέρασμα 

Μην ακούτε τι σας λένε και πιέστε την κατάσταση..απόθεμα έχουν ολοι

σε βλέπω σε λίγο να πηγαίνεις από την αποθήκη, μάθε που βρίσκεται να περάσουμε μια βόλτα, βραδινή ώρα 

Επεξ/σία από Rubble

Καλησπέρα κι απο εμένα,

Μόλις μίλησα με τα Public και μου ειπε 

1) Όσοι έχουν παρει mail first priority στην ουσια είναι αυτοματοποιημένο για να μην μιρλιζουμε .

2) Όσοι έκαναν προπαραγγελία χωρίς πληρωμη στην ουσία δεν θα παρουν ποτέ διότι αν για παράδειγμα παραγγείλουν σήμερα 10 άτομα και πληρώσουn εμείς πάμε αυτοματα ακόμα πιο πίσω . Μου είπε ΑΑΑΑΑΑΝ τυχόν θέλω να κάνω εκ νέου παραγγελία με πληρωμή .

Επίσης να δώσω και μια ευχή. Για όσους το παραγγείλανε και προπληρώσανε χωρίς να ξέρουν τιποτα για το κινητό πληρώνοντας 1+ χήνα ΓΕΛΑΩ . Μακάρι όλα τα μακάρι . 

1 minute ago, tasos42 said:

Καλησπέρα κι απο εμένα,

1) Όσοι έχουν παρει mail first priority στην ουσια είναι αυτοματοποιημένο για να μην μιρλιζουμε .

2) Όσοι έκαναν προπαραγγελία χωρίς πληρωμη στην ουσία δεν θα παρουν ποτέ διότι αν για παράδειγμα παραγγείλουν σήμερα 10 άτομα και πληρώσουn εμείς πάμε αυτοματα ακόμα πιο πίσω . Μου είπε ΑΑΑΑΑΑΝ τυχόν θέλω να κάνω εκ νέου παραγγελία με πληρωμή .

Επίσης να δώσω και μια ευχή. Για όσους το παραγγείλανε και προπληρώσανε χωρίς να ξέρουν τιποτα για το κινητό πληρώνοντας 1+ χήνα ΓΕΛΑΩ . Μακάρι όλα τα μακάρι . 

Σοβαρά τώρα; Δηλαδή εγώ που έδωσα προκαταβολή 100€ όταν έρθει κάποιος και κάνει παραγγελία με εξόφληση μου παίρνει την θέση; Αυτό είναι τρομερό. Άρα δεν υπάρχει αυστηρή προτεραιότητα όπως λέγαν. Μας κοροϊδεύουν κανονικά.

• Like 1

3 λεπτά πριν, tasos42 είπε

Καλησπέρα κι απο εμένα,

Άρα δηλαδή λες ότι σου είπαν ξεκάθαρα ότι αυτοί που το προπληρωνουν έχουν προτεραιότητα; 

3 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε

Σοβαρά τώρα; Δηλαδή εγώ που έδωσα προκαταβολή 100€ όταν έρθει κάποιος και κάνει παραγγελία με εξόφληση μου παίρνει την θέση; Αυτό είναι τρομερό. Άρα δεν υπάρχει αυστηρή προτεραιότητα όπως λέγαν. Μας κοροϊδεύουν κανονικά.

εσείς ρε παιδιά την προκαταβολή που την δώσατε, σε κατάστημα; απόδειξη πήρατε τουλάχιστον; 

εγώ πάντως χθες έκανα άλλο ένα κύκλο παραγγελιών και αυτή τη φορά έβαλα και αλλά χρωματακια

Ναι αν έχεις πληρώσει έχεις προταιρεότητα . Αν έκανες παραγγελία από τους πρώτους που δεν είχε να πληρώσει το μπούλο.

Μου είπε και κάτι άλλες σάλτσες ότι μίλησαν με apple  και ρώτησαν πότε θα έχουν παραλαβή και διαφορα άλλα που δεν τα αναφέρω ( μην γράφω και τσάμπα).

Βέβαια σαν hint το πήρα εγώ αλλα δεν έχω ιδέα .

Μου είπε ξανακαλέστε την Δευτέρα να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας .Και λέω εγώ τι νόημα έχει μην σας ζαλίζω κιόλας  σαν τι θα αλλάξει .... Ε και μου ειπε να παρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, tasos42 είπε

Καλησπέρα κι απο εμένα,

Και καλά όσοι είχαν προπληρώσει θα τα παίρνανε αυτήν την εβδομάδα....

Επεξ/σία από iii

1 λεπτό πριν, tasos42 είπε

Ναι αν έχεις πληρώσει έχεις προταιρεότητα . Αν έκανες παραγγελία από τους πρώτους που δεν είχε να πληρώσει το μπούλο.

Μου είπε και κάτι άλλες σάλτσες ότι μίλησαν με apple  και ρώτησαν πότε θα έχουν παραλαβή και διαφορα άλλα που δεν τα αναφέρω ( μην γράφω και τσάμπα).

Βέβαια σαν hint το πήρα εγώ αλλα δεν έχω ιδέα .

Μου είπε ξανακαλέστε την Δευτέρα να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας .Και λέω εγώ τι νόημα έχει μην σας ζαλίζω κιόλας  σαν τι θα αλλάξει .... Ε και μου ειπε να παρω

επειδή την "λογική" τους λίγο πολύ όλοι την έχουμε καταλάβει, πολύ φοβάμαι ότι το αντίθετο θα συμβεί. με την προκαταβολή σ έχουν δεσμεύσει, δύσκολα θα πας σε άλλο κατάστημα αν δε τη πάρεις πίσω.

εχει ζητήσει κάποιος επιστροφή της προκαταβολής να δούμε τι γίνεται;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...