Dimitrisbud Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Γεμάτο το marketplace με pro max. Τουλάχιστον 3-4 είδα έτσι στα γρήγορα απο το πλαίσιο με απόδειξη πώλησης. Αν μπείτε στα profile τους πρώην υπάλληλοι είναι η νυν 2 1
BillT Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) άλλοι ψάχνουν τις προπαραγγελίες τους και άλλος έχει αγγελία στο fb market place από Χανιά με 4 black και 4 blue Pro Max και μάλιστα φτηνότερα από το retail price, χωρίς βέβαια να λέει άλλες λεπτομέρειες😗 Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από BillT
Dimitrisbud Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Κρίμα που δε μπορούμε να δούμε κωδικό προπαραγγελιας. Πιστεύω θα βρίσκαμε τις "κρατημένες" συσκευές μας στο marketplace
georgebad Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 54 λεπτά πριν, pj2501 είπε Ποτέ το παραγγελίες;
pj2501 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, georgebad είπε Ποτέ το παραγγελίες; 15/9 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 50 λεπτά πριν, BillT είπε άλλοι ψάχνουν τις προπαραγγελίες τους και άλλος έχει αγγελία στο fb market place από Χανιά με 4 black και 4 blue Pro Max και μάλιστα φτηνότερα από το retail price, χωρίς βέβαια να λέει άλλες λεπτομέρειες😗 Μα και εγώ έψαχνα στο φυσικό τιτάνειο να βρω και δεν έβρισκε κανένα ώσπου τελικά βρήκα ένα 130 € φθηνότερο να πωλείται με ανοιγμένη συσκευασία το Σάββατο και το πήρα φυσικά σε μαγαζί ούτε καν από χέρι
Katia123456 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Πως είναι δυνατόν να παίρνω τηλ στον κωτσοβολο να μου λένε ότι έχουν κρατημένο κινητό για εμένα στις αποθήκες και να μου λένε κάντε υπομονή θα το πάρετε από εβδομάδα;; δηλαδή επιστήμη έχει καταντήσει η αποστολή ενός κινητού; έχω χάσει πάσα ιδέα πλέον...να πω ότι δεν υπήρχε οκ...όταν σου λένε όμως ότι υπάρχει στις αποθήκες και έχει δεσμευτεί για παράδοση στο κατάστημα του πυργου τι άλλο να κάνεις πια;; παράνοια
arxontas2323 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Katia123456 είπε Πως είναι δυνατόν να παίρνω τηλ στον κωτσοβολο να μου λένε ότι έχουν κρατημένο κινητό για εμένα στις αποθήκες και να μου λένε κάντε υπομονή θα το πάρετε από εβδομάδα;; δηλαδή επιστήμη έχει καταντήσει η αποστολή ενός κινητού; έχω χάσει πάσα ιδέα πλέον...να πω ότι δεν υπήρχε οκ...όταν σου λένε όμως ότι υπάρχει στις αποθήκες και έχει δεσμευτεί για παράδοση στο κατάστημα του πυργου τι άλλο να κάνεις πια;; παράνοια διαβασα το μηνυμα σου εχθες και κάλεσα και εγω να ρωτήσω...μου είπαν το ίδιο πράγμα οτι αύριο έίναι να πάει στο κατάστημα θεσσαλνίκης..δεν μπορώ να σου πω οτι το πίστεψα...περιμένω απλά τα γεγονότα να συμβούν..
Katia123456 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε διαβασα το μηνυμα σου εχθες και κάλεσα και εγω να ρωτήσω...μου είπαν το ίδιο πράγμα οτι αύριο έίναι να πάει στο κατάστημα θεσσαλνίκης..δεν μπορώ να σου πω οτι το πίστεψα...περιμένω απλά τα γεγονότα να συμβούν.. Εμένα με κοροϊδεύουν εδώ και μέρες...μου είπε η υπάλληλος ότι θα καλέσει στις αποθήκες και θα με ξανακαλεσει η ίδια...δεν περιμένω κανένα τηλέφωνο προφανως...
georgebad Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Katia123456 είπε Πως είναι δυνατόν να παίρνω τηλ στον κωτσοβολο να μου λένε ότι έχουν κρατημένο κινητό για εμένα στις αποθήκες και να μου λένε κάντε υπομονή θα το πάρετε από εβδομάδα;; δηλαδή επιστήμη έχει καταντήσει η αποστολή ενός κινητού; έχω χάσει πάσα ιδέα πλέον...να πω ότι δεν υπήρχε οκ...όταν σου λένε όμως ότι υπάρχει στις αποθήκες και έχει δεσμευτεί για παράδοση στο κατάστημα του πυργου τι άλλο να κάνεις πια;; παράνοια Επισκέφτηκα το κατάστημα του Κώτσου και τους ρώτησα ποτέ θα είναι διαθεσιμο το κινητό την παρασκεθη 22/9. Μου είπαν Τρίτη θα το παραλάβω από κατάστημα Σερρών και ότι έχει δεσμευτεί το κινητό στις αποθήκες . Πάω χθες βράδυ να παραλάβω (γιατί ξέρω πτι η εποστολη εκτελείται Δευτέρα απόγευμα στο κατάστημα Σερρών) Και μου είπαν ότι δεν τους ήρθε το κινητό και ότι είναι σε κατάσταση «προπαραγγελίες». Παίρνω ξανά στην εξήηρετηση και τους λέω , υπάρχει τελικά το κινητό σε στοκ η όχι ; Μου απαντάνε ότι δεν έχουν καθόλου στοκ . Η λεγανε βλακειες ότι μου το έχουν δεσμεύσει η τα αποδεσμεύουν και τα δίνουν σε θείους θείες κτλπ .
Lewnidas1995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 6 minutes ago, Katia123456 said: Εμένα με κοροϊδεύουν εδώ και μέρες...μου είπε η υπάλληλος ότι θα καλέσει στις αποθήκες και θα με ξανακαλεσει η ίδια...δεν περιμένω κανένα τηλέφωνο προφανως... Αυτό μπορεί να συμβαίνει εάν έκανες παραγγελία και επέλεξες παραλαβή από το κατάστημα. Ή είσαι μια από τους χαμένους που το έβγαλε στο στοκ του site και το πηραν 1 minute ago, georgebad said: Επισκέφτηκα το κατάστημα του Κώτσου και τους ρώτησα ποτέ θα είναι διαθεσιμο το κινητό την παρασκεθη 22/9. Μου είπαν Τρίτη θα το παραλάβω από κατάστημα Σερρών και ότι έχει δεσμευτεί το κινητό στις αποθήκες . Πάω χθες βράδυ να παραλάβω (γιατί ξέρω πτι η εποστολη εκτελείται Δευτέρα απόγευμα στο κατάστημα Σερρών) Και μου είπαν ότι δεν τους ήρθε το κινητό και ότι είναι σε κατάσταση «προπαραγγελίες». Παίρνω ξανά στην εξήηρετηση και τους λέω , υπάρχει τελικά το κινητό σε στοκ η όχι ; Μου απαντάνε ότι δεν έχουν καθόλου στοκ . Η λεγανε βλακειες ότι μου το έχουν δεσμεύσει η τα αποδεσμεύουν και τα δίνουν σε θείους θείες κτλπ . Αυτό που είπα και στην Κάτια. Τα τηλέφωνα σας τα πήραν κάποιοι με refresh από το site.
Dimitris_1981 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Katia123456 είπε Εμένα με κοροϊδεύουν εδώ και μέρες...μου είπε η υπάλληλος ότι θα καλέσει στις αποθήκες και θα με ξανακαλεσει η ίδια...δεν περιμένω κανένα τηλέφωνο προφανως... Εμένα από Πλαίσιο μου είπαν δεν ξέρουν. Ανάλογα τι θα τους στείλει η Apple. Φαντάζομαι μιλάνε απευθείας με τον Τιμ.......
Katia123456 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, georgebad είπε Επισκέφτηκα το κατάστημα του Κώτσου και τους ρώτησα ποτέ θα είναι διαθεσιμο το κινητό την παρασκεθη 22/9. Μου είπαν Τρίτη θα το παραλάβω από κατάστημα Σερρών και ότι έχει δεσμευτεί το κινητό στις αποθήκες . Πάω χθες βράδυ να παραλάβω (γιατί ξέρω πτι η εποστολη εκτελείται Δευτέρα απόγευμα στο κατάστημα Σερρών) Και μου είπαν ότι δεν τους ήρθε το κινητό και ότι είναι σε κατάσταση «προπαραγγελίες». Παίρνω ξανά στην εξήηρετηση και τους λέω , υπάρχει τελικά το κινητό σε στοκ η όχι ; Μου απαντάνε ότι δεν έχουν καθόλου στοκ . Η λεγανε βλακειες ότι μου το έχουν δεσμεύσει η τα αποδεσμεύουν και τα δίνουν σε θείους θείες κτλπ . Μου είπε ότι το βλέπει διαθέσιμο στις αποθήκες την ώρα που μιλούσαμε...γι αυτό τα πήρα...λέω αφού είναι στις αποθήκες τι περιμένετε;;
charalampos21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Τι το πιστεύετε ρε παιδιά, προφανώς δεν είναι διαθέσιμο σε καμία αποθήκη. Λετε να το έχουν και να το αφήνουν εκεί να αυγατίσει;
Belial Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Επικοινωνία με public πρίν από λίγο, η παραγγελία είναι στο προμηθευτή και θα παραλάβω 9/10. Προπαραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα χωρίς προκαταβολή, 20/09. Λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις