Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 hour ago, marmagia said:

Ναι ναι τα βόδια.. παντού 1759 κάνει και αυτοί είπαν να το τιμολογησουν 1899 και να κάνουν 7% έκπτωση. Τι άλλο θα ακούσουμε...

21 minutes ago, Dimitrisbud said:

Off topic βέβαια αλλά κατέθεσα καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή για τις πλασματικές εκπτώσεις του public.

παιδιά που το βλέπετε ; Εγω κανονικες τιμας βλεπω. Εχετε σκρινσοτ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 hours ago, AtiX said:

Και να σκεφτείς ότι πριν λίγους μήνες έφαγε πρόστιμο για παρόμοια τακτική…

Άρα είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα που διαπράττει αυτή την παραπλάνηση καταναλωτών. Πρέπει να πέσει βαριά τιμωρία καθώς είναι απάτη κατ' εξακολούθηση.

Εκτός και άν δεν "τους άγγιξε" το πρόστιμο για συμμόρφωση, δεν το πλήρωσαν και το απέφυγαν ;;;;

Εκεί δεν πάει το μυαλό σας ;;

😡

• Like 1

7 hours ago, Dimitrisbud said:

Off topic βέβαια αλλά κατέθεσα καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή για τις πλασματικές εκπτώσεις του public.

Παρομοίως 

Screenshot_20230926_061230_com.android.chrome.jpg

• Like 6

4 minutes ago, pkexagias said:

πως την πατήσαμε έτσι με το πλαίσιο φέτος 

Γιατί από το public το ίδιο γίνεται δεν είστε μόνοι σας !! 😄 προπαραγγελία με προκαταβολή στις 15/9 15:00 σε κατάστημα (δηλαδή ακριβώς την ώρα που άνοιξαν οι παραγγελίες) και ακόμα ούτε ενημέρωση ούτε τίποτα. Μοντέλο : iPhone 15 pro Max natural titanium 256gb

Και εδώ άλλοι κάνουν refresh στο eshop των καταστημάτων και τα παίρνουν. Άλλος έκανε παραγγελία την Παρασκευή και το πήρε. Μιλάμε για κωμωδία. Ποτέ ξανά παραγγελία από ελληνικό κατάστημα. Μόνο Amazon, δεν είχα ποτέ μα ποτέ πρόβλημα και πάντα είχα άμεση ενημέρωση με λεπτομέρεια για το ποτέ θα παραλάβω. Αυτοί εδώ είναι ερασιτέχνες.

• Like 4

Δεν έχει να κάνει με πλαίσιο, public κτλ, όλοι το ίδιο κάνουν. Εγώ έχω προπαραγγείλει από Κωτσόβολο το 15 pro max 256 natural titanium στις 14 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί. Δεν έχουν απόθεμα. Ούτε ξέρουν πότε θα έχουν. Δεν έχω λάβει ούτε ένα μήνυμα, εγω παίρνω και τους ρωτάω κάθε μέρα μπας και πάρω καμία απάντηση. Φυσικά κανένας δε μου δίνει ξεκάθαρη απάντηση, μου λένε απλά "θα ενημερωθείτε όταν υπάρξει διαθεσιμότητα". 

1 minute ago, manost89 said:

Δεν έχει να κάνει με πλαίσιο, public κτλ, όλοι το ίδιο κάνουν. Εγώ έχω προπαραγγείλει από Κωτσόβολο το 15 pro max 256 natural titanium στις 14 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί. Δεν έχουν απόθεμα. Ούτε ξέρουν πότε θα έχουν. Δεν έχω λάβει ούτε ένα μήνυμα, εγω παίρνω και τους ρωτάω κάθε μέρα μπας και πάρω καμία απάντηση. Φυσικά κανένας δε μου δίνει ξεκάθαρη απάντηση, μου λένε απλά "θα ενημερωθείτε όταν υπάρξει διαθεσιμότητα". 

Αφού δεν ξέρουν να μην γράφουν πριν τις προπαραγγελίες ότι θα παραδώσουν στις 22/9 τότε. Αν έχεις 5 κινητά στις 22 τότε είναι παραπλάνηση καθαρά. Το πρόβλημα είναι ότι σε βάζουν να κάνεις την διαδικασία και μετά δεν είναι ξεκάθαροι, σε έχουν σε θολά νερά. Τι πάει να πει κύριοι δεν ξέρετε ποτέ θα έρθουν !!;; Δεν μου καίγεται καρφί, να μάθουν.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...