Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Έκανα προπαραγγελια 4 κομμάτια 15 pro max 256 στης 18/09/2023 απο το Πλαισιο.
Εχω πληρωσει ηδη και τα 4 κομματια.
η Ενημερωση που εχω ειναι οτι δεν εχουν ιδεα ποτε θα παραλαβω!
εχει κανεις ιδεα τι γινετε γενικα με της προπαραγγελιες ;

Επεξ/σία από venuets
Δημοσ.
Just now, equi1908 said:

Δυστυχώς αποδείχτηκε για άλλη μία φορά ότι μέχρι να έρθει η Apple στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις προπαραγγελία.. Μόνο μέσω Amazon.

Είχα το 14 pro και δεν καιγόμουν να το αλλάξω αλλά ήμουν σίγουρος ότι day 1 θα βγουν κάποια διαθέσιμα.. Όντως βρήκα μέσα στην ημέρα 15 pro 512 στο public Πειραιά, το έβαλα με παραλαβή στο κατάστημα και σε μισή ώρα μου ήρθε μήνυμα να πάω να το πάρω.

μα υπαρχει η apple στην Ελλαδα, γι αυτο και ειμαστε πρωτο tier. Μην ξεχνας οτι ακομη και στο site της apple ανα χωρα το γραφει απο 15 του μηνα παραδοση 6-8 εβδομαδες. Απλα εδω τα ελληνικα μαγαζακια αρμεγουν χωρις αυριο. Τουλαχιστον πες βρε μπακαλη οτι θα παραλαβεις σε 10 βδομαδες.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

μα υπαρχει η apple στην Ελλαδα, γι αυτο και ειμαστε πρωτο tier. Μην ξεχνας οτι ακομη και στο site της apple ανα χωρα το γραφει απο 15 του μηνα παραδοση 6-8 εβδομαδες. Απλα εδω τα ελληνικα μαγαζακια αρμεγουν χωρις αυριο. Τουλαχιστον πες βρε μπακαλη οτι θα παραλαβεις σε 10 βδομαδες.

Δεν εχουμε apple stores ουτε τη δυνατοτητα να κανουμε προπαραγγελια απο την ιδια την Apple, αντι για αυτο εχουμε καποιες "επισημες αντιπροσωπείες" που προφανως βολευουν φιλους, γνωστους κλπ πρωτα μιας και ειναι αδυνατο να ελεγξεις αν ησουν πριν απο καποιον αλλο στη σειρα.

Καθε χρονο τα ιδια πραγματικα...

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Katia123456 είπε

Εμένα πάντως από κωτσοβολο μέσα στην εβδομάδα μου είπαν.. οπότε λογικά όλοι εμείς που κάναμε προπαραγγελιες ανεξαρτητου καταστήματος μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα έχουμε εξυπηρετηθεί...

Μίλησα και εγώ σήμερα με Κωτσόβολο. Είχα κάνει παραγγελία το pro max με προκαταβολή και τιμολόγιο στις 14/9. Ο υπάλληλος μου είπε ότι μέσα στην εβδομάδα θα παραλάβω. Μου φάνηκε πολύ σίγουρος αλλά δε τους πιστεύω. Νομίζω ότι δεν έχει παραλάβει κανείς pro max εδώ μέσα.

Δημοσ.

Διαθεσιμότητα για pro max δεν υπάρχει ούτε στο amazon. Για τα pro και τα απλά είναι τα περισσότερα σε stock στις περισσότερες αλυσίδες 

Παιζει να το κάνουν και επίτηδες μπας και πουληθεί κανένα απλό / plus και pro 

Δημοσ.

Σήμερα ρώτησα public για 128GB Pro απλό, και μου είπαν ότι από 4/10 θα έρθει καινουρια παρτίδα που θα εξυπηρετήσει προπαραγγελίες. 

Εγω που δεν έκανα προπαραγγελία με βλέπω καλο Φλεβάρη.. 😛

Δημοσ.

Καλα εγω αν δεν παραλαβω μεχρι μεσα Νοέμβρη το αργοτερο θα ακυρώσω και θα μεινω με το 14PM για ενα χρονο ακομη, τωρα τα θελουμε πανω στο hype της νεας κυκλοφοριας, απο Χριστούγεννα ηδη θα μας εχουν πρηξει με τα leaks του 16 pro οποτε ειναι ενα ξενέρωμα δεν μπορείς να πεις.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Kavaja είπε

Όπως ανέφερε και φίλος πιο πάνω οι δόσεις χωρίς πιστωτική ή (ΜΗΝΑ-ΜΗΝΑ) δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα καταναλωτικό δάνειο για αγορά της εκάστοτε συσκευής. Δυστυχώς όχι, οι δόσεις τρέχουν κανονικά εκτός αν ακυρώσεις την παραγγελία. Εγώ θα σου πρότεινα αν έχεις βεβαίως την οικονομική δυνατότητα και είσαι συγκρατημένη σαν προσωπικότητα για τις επόμενες αγορές σου να εκδόσεις μια πιστωτική, είναι πολύ πιο ασφαλές λιγότερους τόκους και δεν μπλέκεις με δάνεια.

Ναι το έχω στα υπόψιν σε ευχαριστώ 

Δημοσ.
26 minutes ago, pallisi said:

Μίλησα και εγώ σήμερα με Κωτσόβολο. Είχα κάνει παραγγελία το pro max με προκαταβολή και τιμολόγιο στις 14/9. Ο υπάλληλος μου είπε ότι μέσα στην εβδομάδα θα παραλάβω. Μου φάνηκε πολύ σίγουρος αλλά δε τους πιστεύω. Νομίζω ότι δεν έχει παραλάβει κανείς pro max εδώ μέσα.

Λενε οτι θελουν εκεινη την στιγμη απλα για να σε ξεφορτωθουν. Εμενα μια ετσι μια αλλιως με πανε. Καθε μερα ενα τηλεφωνο παιρνω επιτηδες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lewnidas1995 είπε

Λενε οτι θελουν εκεινη την στιγμη απλα για να σε ξεφορτωθουν. Εμενα μια ετσι μια αλλιως με πανε. Καθε μερα ενα τηλεφωνο παιρνω επιτηδες.

Αυτό έχω σκοπό να τους κάνω κάθε μέρα. Ένα τηλεφωνάκι στον ελεύθερό μου χρόνο.

Πάντως και οι υπάλληλοι είναι υποψιασμένοι, με το που λες ότι θες να ρωτήσεις για ένα κινητό αμέσως σου λένε για το iPhone. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, pallisi είπε

Κι εμένα σίγουρη φαινόταν η υπάλληλος που μίλησα ότι θα παραλάβω αυτή την εβδομάδα..τώρα θα δείξει...

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ADHD είπε

Δεν εχουμε apple stores ουτε τη δυνατοτητα να κανουμε προπαραγγελια απο την ιδια την Apple, αντι για αυτο εχουμε καποιες "επισημες αντιπροσωπείες" που προφανως βολευουν φιλους, γνωστους κλπ πρωτα μιας και ειναι αδυνατο να ελεγξεις αν ησουν πριν απο καποιον αλλο στη σειρα.

Καθε χρονο τα ιδια πραγματικα...

41 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Παίδες δεν έχει να κάνει με το εκάστοτε μαγαζί κάθε φορά στη Γερμανία από το επίσημο Apple Store αν παραγγείλεις σου λέει για τέλη Οκτωβρίου με Νοέμβριο παράδοση. Χαλαρώστε και ειδικά στο χρώμα του Natural!!! Εγώ βρήκα τυχαία στις αγγελίες εδώ 130 € φθηνότερο από ένα μαγαζί που απλά ήταν ανοιγμένη σκευασία τίποτα άλλο γιατί όλα τα άλλα είχανε καπέλο

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ADHD είπε

Καλα εγω αν δεν παραλαβω μεχρι μεσα Νοέμβρη το αργοτερο θα ακυρώσω και θα μεινω με το 14PM για ενα χρονο ακομη, τωρα τα θελουμε πανω στο hype της νεας κυκλοφοριας, απο Χριστούγεννα ηδη θα μας εχουν πρηξει με τα leaks του 16 pro οποτε ειναι ενα ξενέρωμα δεν μπορείς να πεις.

Ποια Χριστούγεννα; Έλα δίπλα στο θέμα "iPhone 16 rumors" . Έχουμε αρκετό υλικό! 😁

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Rubble είπε

Διαθεσιμότητα για pro max δεν υπάρχει ούτε στο amazon. Για τα pro και τα απλά είναι τα περισσότερα σε stock στις περισσότερες αλυσίδες 

Παιζει να το κάνουν και επίτηδες μπας και πουληθεί κανένα απλό / plus και pro 

Που έχει???προ θελω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...