Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχει παρά πολλά χρώματα και χωρητικότητες διαθέσιμα ΟΧΙ σε προ Μαξ, μόνο το μικρό. 

https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/apple-iphone-15-series/apple-mblphapple-ip-15-pro5g128gbblack/p-150334/?isStandalone=true&skuId=000001141112116019

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Απάντηση από isystem : 

Καλημέρα σας, δυστυχώς μέχρι στιγμής είναι πολύ λίγα τα τεμάχια που παραλαμβάνουμε  και δεν μπορούμε να καλύψουμε τις παραγγελίες. Επίσης δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβή ημερομηνία ή στο περίπου γιατί μας έρχονται τυχαία τεμάχια και μοντέλα με κάθε παραλαβή.

Πριν λίγο μίλησα με iStorm δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν, το επίσημο site της Apple λέει 6-7 εβδομάδες αν παραγγείλεις τώρα όποτε υπολογίζουμε.. το μόνο θετικό ότι η τράπεζα μου επέστρεψε το ποσό της δόσης στην πιστωτική προφανώς γιατί δεν έχουν παραδώσει το προϊόν ακόμα στο καταναλωτή και δεν πρόκειται να συνεχιστεί η χρέωση αν δεν παραδοθεί πρώτα το προϊόν την παραγγελίας (15 Pro Max NaTi) τι να πω καλή υπομονή σε όλους μας.

Πριν λίγο μίλησα με public μου είπαν από την άλλη βδομάδα περιμένουν νέα τεμάχια!ότι θα παραλάβω αρχές Οκτωβρίου!Δεν ξέρω αν τους πιστεύω!προπαραγγελια 18 Σεπτεμβρίου με προπληρωμή όλο το ποσό iPhone 15 pro max!ακυρωσα φυσικά την παραγγελία για να μου επιστραφούν τα λεφτά!!δεν υπάρχει λόγος να μπω σε αυτήν την διαδικασία γιατί την Παρασκευή μου είχαν πει από βδομάδα!

Κάποιος που να έχει κανένα νέο απο public σήμερα?

1 λεπτό πριν, Pippen1410 είπε

Πριν λίγο μίλησα με public μου είπαν από την άλλη βδομάδα περιμένουν νέα τεμάχια!ότι θα παραλάβω αρχές Οκτωβρίου!Δεν ξέρω αν τους πιστεύω!προπαραγγελια 18 Σεπτεμβρίου με προπληρωμή όλο το ποσό iPhone 15 pro max!ακυρωσα φυσικά την παραγγελία για να μου επιστραφούν τα λεφτά!!δεν υπάρχει λόγος να μπω σε αυτήν την διαδικασία γιατί την Παρασκευή μου είχαν πει από βδομάδα!

Και εγώ σήμερα που πείρα τηλέφωνο μου είπαν θα μιλήσουν με τον προμηθευτή και θα με ενημερώσουν για το πότε θα παραλάβω ενώ το Σάββατο μου είπαν αυτήν την εβδομάδα θα παραλάβω. Άντε να δούμε...

45 λεπτά πριν, Kavaja είπε

Πριν λίγο μίλησα με iStorm δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβουν, το επίσημο site της Apple λέει 6-7 εβδομάδες αν παραγγείλεις τώρα όποτε υπολογίζουμε.. το μόνο θετικό ότι η τράπεζα μου επέστρεψε το ποσό της δόσης στην πιστωτική προφανώς γιατί δεν έχουν παραδώσει το προϊόν ακόμα στο καταναλωτή και δεν πρόκειται να συνεχιστεί η χρέωση αν δεν παραδοθεί πρώτα το προϊόν την παραγγελίας (15 Pro Max NaTi) τι να πω καλή υπομονή σε όλους μας.

Δηλαδή εγώ που έχω δώσει προκαταβολή και πρέπει μέχρι 15 Οκτωβρίου να έχω πληρώσει πρώτη δόση εάν δεν μου έχει έρθει το κινητό δεν θα μου τραβήξουν τα χρήματα και θα πάνε πίσω οι δόσεις;

3 λεπτά πριν, Katia123456 είπε

Δηλαδή εγώ που έχω δώσει προκαταβολή και πρέπει μέχρι 15 Οκτωβρίου να έχω πληρώσει πρώτη δόση εάν δεν μου έχει έρθει το κινητό δεν θα μου τραβήξουν τα χρήματα και θα πάνε πίσω οι δόσεις;

Κατόπιν αγοράς με πιστωτική κάρτα η πρώτη δόση χρεώνεται αμέσως αν η τράπεζα δει ότι το προϊόν δεν το έχει παραλάβει ο καταναλωτής παγώνει τις δόσεις έως ότου ο καταναλωτής το έχει στα χέρια του λόγο προπαραγγελίας. Συνεπώς δεν θα πληρώσεις ούτε τις επόμενες δόσεις μέχρι το προϊόν έρθει στα χέρια σου. (Επιβεβαίωσε με την τράπεζα σου)

8 λεπτά πριν, Kavaja είπε

Κατόπιν αγοράς με πιστωτική κάρτα η πρώτη δόση χρεώνεται αμέσως αν η τράπεζα δει ότι το προϊόν δεν το έχει παραλάβει ο καταναλωτής παγώνει τις δόσεις έως ότου ο καταναλωτής το έχει στα χέρια του λόγο προπαραγγελίας. Συνεπώς δεν θα πληρώσεις ούτε τις επόμενες δόσεις μέχρι το προϊόν έρθει στα χέρια σου. (Επιβεβαίωσε με την τράπεζα σου)

Να σε ρωτήσω...εγώ που έχω δόσεις από τον κωτσοβολο με χρεωστική ισχύει το ιδιο;, η αυτό συμβαίνει μόνο με τις πιστωτικές;

8 λεπτά πριν, Katia123456 είπε

Να σε ρωτήσω...εγώ που έχω δόσεις από τον κωτσοβολο με χρεωστική ισχύει το ιδιο;, η αυτό συμβαίνει μόνο με τις πιστωτικές;

Χρεωστική, προφανώς εννοείς ότι έχεις πλάνο δόσεων. Γιατί με χρεωστική δόσεις δεν δέχεται κανένας. Σε αυτήν την περίπτωση οι δόσεις τρέχουν κανονικά, γιατί στην ουσία είναι δάνειο μέσω τραπέζης. Βέβαια μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία για να μην πληρώσεις.  

• Like 1

Καλησπέρα στην παρέα . Έκανα προπαραγγελία Pro Max 256 Natural Titanium στις 15/9 17:00 από πλαίσιο online , σήμερα επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι δεν παρέλαβα λόγο μικρής ποσότητας στο συγκεκριμένο χρώμα . Μου είπαν ότι θα έχουν νέα παραλαβή την άλλη βδομάδα και ότι θα με καλέσουν να παραλάβω την άλλη εβδομάδα . 

• Like 1

13 λεπτά πριν, Katia123456 είπε

Όπως ανέφερε και φίλος πιο πάνω οι δόσεις χωρίς πιστωτική ή (ΜΗΝΑ-ΜΗΝΑ) δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα καταναλωτικό δάνειο για αγορά της εκάστοτε συσκευής. Δυστυχώς όχι, οι δόσεις τρέχουν κανονικά εκτός αν ακυρώσεις την παραγγελία. Εγώ θα σου πρότεινα αν έχεις βεβαίως την οικονομική δυνατότητα και είσαι συγκρατημένη σαν προσωπικότητα για τις επόμενες αγορές σου να εκδόσεις μια πιστωτική, είναι πολύ πιο ασφαλές λιγότερους τόκους και δεν μπλέκεις με δάνεια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς αποδείχτηκε για άλλη μία φορά ότι μέχρι να έρθει η Apple στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις προπαραγγελία.. Μόνο μέσω Amazon.

Είχα το 14 pro και δεν καιγόμουν να το αλλάξω αλλά ήμουν σίγουρος ότι day 1 θα βγουν κάποια διαθέσιμα.. Όντως βρήκα μέσα στην ημέρα 15 pro 512 στο public Πειραιά, το έβαλα με παραλαβή στο κατάστημα και σε μισή ώρα μου ήρθε μήνυμα να πάω να το πάρω.

Υ.Γ. όταν έφτασα public Πειραιά στο ταμείο και το ζήτησα, η κοπέλα ξεκλείδωσε πίσω της το ντουλαπάκι που μπαίνουν οι προς παράδοση παραγγελίες.. δεν το βρήκε και γελώντας της είπε η συνάδελφός της ότι όλα τα iphone 15 είναι κλειδωμένα στον όροφο στο γραφείο του διευθυντή του καταστήματος και τα κατεβάζει συγκεκριμένο άτομο.......

Επεξ/σία από equi1908

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...