Matinazab Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Καποιος να εχει παραλαβει pro max natural 256 απο πλαισιο ?? Πηρα τηλεφωνο την παρασκευη και η κοπελα δεν μου εδωσε καμια σαφη απαντηση για το ποτε θα παραλαβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Rubble είπε Το πλαίσιο μου είπαν πήραν μόλις 5 pro max, αλλά θεωρούν δεν θα έχουμε τα περσινά καθώς η apple τους έχει ενημερώσει (?) ότι δεν θα υπάρξει θέμα διαθεσιμότητας και πολύ σύντομα θα παραλαβουν... Η επίσημη μερα κυκλοφορίας ήταν 22/9. Εκείνη την ημέρα κανονικά θα επρπε να είχαν απόθεμα να εξυπηρετήσουν μεγάλο αριθμό προ παραγγελιών. Σήμερα 25/9 λένε εχουν παραλαβει μόλις 5 συσκευές pro max, αλλά θεωρούν ότι το θέμα διαθεσιμότητα θα πάει καλά; Ήδη πάει πολυ άσχημα και χειρότερα από πέρυσι. Τι πίνουν και τα λένε αυτά ήθελα να ήξερα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Η επίσημη μερα κυκλοφορίας ήταν 22/9. Εκείνη την ημέρα κανονικά θα επρπε να είχαν απόθεμα να εξυπηρετήσουν μεγάλο αριθμό προ παραγγελιών. Σήμερα 25/9 λένε εχουν παραλαβή μόλις 5 pro max αλλά θεωρούν ότι το θέμα διαθεσιμότητα θα πάει καλά; Ήδη πάει πολυ άσχημα και χειρότερα από πέρυσι. Τι πίνουν και τα λένε αυτά ήθελα να ήξερα. Ελπίζω μόνο στο αν τους έχει ενημερώσει η apple ότι θα είχαν καθυστέρηση στην παράδοση προς το πλαίσιο .Γιατί και εμένα που πήγα σε κατάστημα την είδα πολύ σίγουρη στο ότι θα έχουν να δώσουν συσκευές Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από alex19871987 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1m1tr1sGR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Παραλαβή σήμερα 25/09/2023 από Κωτσόβολο (παράδοση στον χώρο μου). Προπαραγγελία στις 15/09/2023, 18:00, με προπληρωμή! 15 pro 256gb blue titanium. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Katia123456 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε στο online τι σου δείχνει;συλλογη - προετοιμασια; Ναι ακόμα.. γι αυτό και είπα δεν ξέρω εάν ισχύουν αυτά που μου είπε.. βέβαια ακούστηκε σίγουρη.. οπότε λογικά αύριο μεθαύριο θα αλλάξει το status της παραγγελίας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 εχει παραλαβει κανεις το 15 Pro απο πλαίσιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, D1m1tr1sGR είπε Παραλαβή σήμερα 25/09/2023 από Κωτσόβολο (παράδοση στον χώρο μου). Προπαραγγελία στις 15/09/2023, 18:00, με προπληρωμή! 15 pro 256gb blue titanium. Αριθμός παραγγελίας; (θέλω να τσεκαρω σε σχέση με τον δικό μου γιατί εγώ έχω κάνει στις 15:56) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΧΡΗΣΤΟΣ1992 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Εγω μιλησα τωρα με πλαισιο και μου ειπε για μεσα νοεμβριου θα καλυφθουν οι υπολοιπες παραγγελιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, ΧΡΗΣΤΟΣ1992 είπε Εγω μιλησα τωρα με πλαισιο και μου ειπε για μεσα νοεμβριου θα καλυφθουν οι υπολοιπες παραγγελιες. Για όλα ή για τα Max; Αν και νομίζω λένε ότι θέλουν ο καθένας. Κάποιος θα πέσει μέσα πάντως..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Για όλα ή για τα Max; Αν και νομίζω λένε ότι θέλουν ο καθένας. Κάποιος θα πέσει μέσα πάντως..... Nαι ρε εννοειται, 3-4 φορες αν τηλεφωνησεις και μιλησεις με 3-4 διαφορετικους υπαλληλους θα ακουσεις 3-4 διαφορετικα πραγματα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΧΡΗΣΤΟΣ1992 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Για όλα ή για τα Max; Αν και νομίζω λένε ότι θέλουν ο καθένας. Κάποιος θα πέσει μέσα πάντως..... Εγω pro max εχω παραγγειλει, αυτη γενικα μου απαντησε οτι δεν θα παραλαβουν αμεσα αλλες συσκευες τωρα δεν ξερω αν ενοουσε μονο για pro max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ΧΡΗΣΤΟΣ1992 είπε Εγω pro max εχω παραγγειλει, αυτη γενικα μου απαντησε οτι δεν θα παραλαβουν αμεσα αλλες συσκευες τωρα δεν ξερω αν ενοουσε μονο για pro max. Παρα πισω καποιος εγραψε οτι μιλησε με πλαισιο και του ειπαν οτι παραλαβανε μονο 5 Pro max. Δηλαδη τα υπολοιπα θα τα παραλαβουν το Νοεμβριο? Δεν ξερω αν θα προλαβουμε να παραλαβουμε πριν την παρουσιαση του 16 pro max Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Katia123456 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Παρα πισω καποιος εγραψε οτι μιλησε με πλαισιο και του ειπαν οτι παραλαβανε μονο 5 Pro max. Δηλαδη τα υπολοιπα θα τα παραλαβουν το Νοεμβριο? Δεν ξερω αν θα προλαβουμε να παραλαβουμε πριν την παρουσιαση του 16 pro max Εμένα πάντως από κωτσοβολο μέσα στην εβδομάδα μου είπαν.. οπότε λογικά όλοι εμείς που κάναμε προπαραγγελιες ανεξαρτητου καταστήματος μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα έχουμε εξυπηρετηθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Katia123456 είπε Εμένα πάντως από κωτσοβολο μέσα στην εβδομάδα μου είπαν.. οπότε λογικά όλοι εμείς που κάναμε προπαραγγελιες ανεξαρτητου καταστήματος μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα έχουμε εξυπηρετηθεί... Θα ελεγα καλου κακου, κρατα μικρο καλαθι για να μην απογοητευτεις...Εννοειτε μακαρι να παραλαβουμε ολοι το ταχυτερο δυνατο, αλλα προσωπικα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rizoulis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, Matinazab είπε Καποιος να εχει παραλαβει pro max natural 256 απο πλαισιο ?? Πηρα τηλεφωνο την παρασκευη και η κοπελα δεν μου εδωσε καμια σαφη απαντηση για το ποτε θα παραλαβω Μια από τα ίδια τίποτα και μένα μου λένε ότι να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις