Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καποιος να εχει παραλαβει pro max natural 256 απο πλαισιο ?? Πηρα τηλεφωνο την παρασκευη και η κοπελα δεν μου εδωσε καμια σαφη απαντηση για το ποτε θα παραλαβω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Rubble είπε

Το πλαίσιο μου είπαν πήραν μόλις 5 pro max, αλλά θεωρούν δεν θα έχουμε τα περσινά καθώς η apple τους έχει ενημερώσει (?) ότι δεν θα υπάρξει θέμα διαθεσιμότητας και πολύ σύντομα θα παραλαβουν... 

Η επίσημη μερα κυκλοφορίας ήταν 22/9. Εκείνη την ημέρα κανονικά θα επρπε να είχαν απόθεμα να εξυπηρετήσουν μεγάλο αριθμό προ παραγγελιών. Σήμερα 25/9 λένε εχουν παραλαβει μόλις 5 συσκευές  pro max,  αλλά θεωρούν ότι το θέμα διαθεσιμότητα θα πάει καλά; Ήδη πάει πολυ άσχημα και χειρότερα από πέρυσι. Τι πίνουν και τα λένε αυτά ήθελα να  ήξερα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Η επίσημη μερα κυκλοφορίας ήταν 22/9. Εκείνη την ημέρα κανονικά θα επρπε να είχαν απόθεμα να εξυπηρετήσουν μεγάλο αριθμό προ παραγγελιών. Σήμερα 25/9 λένε εχουν παραλαβή μόλις 5 pro max  αλλά θεωρούν ότι το θέμα διαθεσιμότητα θα πάει καλά; Ήδη πάει πολυ άσχημα και χειρότερα από πέρυσι. Τι πίνουν και τα λένε αυτά ήθελα να  ήξερα.

Ελπίζω μόνο στο αν τους έχει ενημερώσει η apple ότι θα είχαν καθυστέρηση στην παράδοση προς το πλαίσιο .Γιατί και εμένα που πήγα σε κατάστημα την είδα πολύ σίγουρη στο ότι θα έχουν να δώσουν συσκευές 

Επεξ/σία από alex19871987

14 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

στο online τι σου δείχνει;συλλογη - προετοιμασια;

Ναι ακόμα.. γι αυτό και είπα δεν ξέρω εάν ισχύουν αυτά που μου είπε.. βέβαια ακούστηκε σίγουρη.. οπότε λογικά αύριο μεθαύριο θα αλλάξει το status της παραγγελίας..

6 λεπτά πριν, D1m1tr1sGR είπε

Παραλαβή σήμερα 25/09/2023 από Κωτσόβολο (παράδοση στον χώρο μου). Προπαραγγελία στις 15/09/2023, 18:00, με προπληρωμή! 15 pro 256gb blue titanium.

Αριθμός παραγγελίας; (θέλω να τσεκαρω σε σχέση με τον δικό μου γιατί εγώ έχω κάνει στις 15:56)

Εγω μιλησα τωρα με πλαισιο και μου ειπε για μεσα νοεμβριου θα καλυφθουν οι υπολοιπες παραγγελιες.

• Confused 1

9 λεπτά πριν, ΧΡΗΣΤΟΣ1992 είπε

Εγω μιλησα τωρα με πλαισιο και μου ειπε για μεσα νοεμβριου θα καλυφθουν οι υπολοιπες παραγγελιες.

Για όλα ή για τα Max;

Αν και νομίζω λένε ότι θέλουν ο καθένας. Κάποιος  θα πέσει μέσα πάντως.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Για όλα ή για τα Max;

Nαι ρε εννοειται, 3-4 φορες αν τηλεφωνησεις και μιλησεις με 3-4 διαφορετικους υπαλληλους θα ακουσεις 3-4 διαφορετικα πραγματα.

Επεξ/σία από Pwpwpw

4 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Για όλα ή για τα Max;

Εγω pro max εχω παραγγειλει,  αυτη γενικα μου απαντησε οτι δεν θα παραλαβουν αμεσα αλλες συσκευες τωρα δεν ξερω αν ενοουσε μονο για pro max.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ΧΡΗΣΤΟΣ1992 είπε

Εγω pro max εχω παραγγειλει,  αυτη γενικα μου απαντησε οτι δεν θα παραλαβουν αμεσα αλλες συσκευες τωρα δεν ξερω αν ενοουσε μονο για pro max.

Παρα πισω καποιος εγραψε οτι μιλησε με  πλαισιο και του ειπαν οτι παραλαβανε μονο 5 Pro max. Δηλαδη τα υπολοιπα θα τα παραλαβουν το Νοεμβριο?

Δεν ξερω αν θα προλαβουμε  να παραλαβουμε πριν την παρουσιαση του 16 pro max

Επεξ/σία από Pwpwpw

3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Παρα πισω καποιος εγραψε οτι μιλησε με  πλαισιο και του ειπαν οτι παραλαβανε μονο 5 Pro max. Δηλαδη τα υπολοιπα θα τα παραλαβουν το Νοεμβριο?

Δεν ξερω αν θα προλαβουμε  να παραλαβουμε πριν την παρουσιαση του 16 pro max

Εμένα πάντως από κωτσοβολο μέσα στην εβδομάδα μου είπαν.. οπότε λογικά όλοι εμείς που κάναμε προπαραγγελιες ανεξαρτητου καταστήματος μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα έχουμε εξυπηρετηθεί...

Μόλις τώρα, Katia123456 είπε

Εμένα πάντως από κωτσοβολο μέσα στην εβδομάδα μου είπαν.. οπότε λογικά όλοι εμείς που κάναμε προπαραγγελιες ανεξαρτητου καταστήματος μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα έχουμε εξυπηρετηθεί...

Θα ελεγα καλου κακου, κρατα μικρο καλαθι για να μην απογοητευτεις...Εννοειτε μακαρι να παραλαβουμε ολοι το ταχυτερο δυνατο, αλλα προσωπικα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος.

• Like 2

49 λεπτά πριν, Matinazab είπε

Καποιος να εχει παραλαβει pro max natural 256 απο πλαισιο ?? Πηρα τηλεφωνο την παρασκευη και η κοπελα δεν μου εδωσε καμια σαφη απαντηση για το ποτε θα παραλαβω 

Μια από τα ίδια τίποτα και μένα μου λένε ότι να ναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...