Pwpwpw Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Βρίσκω 15 Πλας αλλά ήθελα 15 προ. τι λέτε να περιμένω η να πάω στο 15 Πλας?? Να περιμένεις το προ. Το 15 και 15 plus ουσιαστικά είναι τα περσινά 14 προ και 14 pro max. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkat2829 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μετα απο επικοινωνια σημερα πριν λιγο με το istorm για τις 2 προπαραγγελιες μου (2 PM 256αρια NT την πρωτη μερα και ωρα 15.09 και 15.10) με ενημερωσαν οτι οι επομενες παραλαβες πανε για μεσα Νοεμβριου για να γνωριζεται. Μου ειπανε οτι ηρθαν λιγοτερα κομματια σε PM απο οτι περιμεναν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Πραγματικά φέτος έχει ξεφύγει το πράγμα νομίζω. Ακύρωσα τις παραγγελίες που έβαλα το ΣΚ για θήκες και προστασία οθόνης και απλά αποδέχτηκα ότι θα παραλάβω Νοέμβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, charalampos21 είπε Πραγματικά φέτος έχει ξεφύγει το πράγμα νομίζω. Ακύρωσα τις παραγγελίες που έβαλα το ΣΚ για θήκες και προστασία οθόνης και απλά αποδέχτηκα ότι θα παραλάβω Νοέμβρη. Εγώ το είχα αποδεχτεί από την μέρα που έκανα την προπαραγγελια αν και έγινε day one. Όλα αυτά τα χρόνια ούτε μια φορά δεν παρέλαβα από τους πρώτους. Το προσωπικό μου συμπέρασμα είναι ότι η πλειοψηφία των πρώτον κομμάτιων πάει σε γνωστούς, φίλους, υπαλλήλους καταστημάτων και ότι περισσέψει εξυπηρετεί μερικές προπαραγγελίες. Όλες οι υπόλοιπες προπαραγγελίες που θα περισσέψουν….καλα Χριστούγεννα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 15 hours ago, Katia123456 said: Από κωτσοβολο παραγγελία pro max σε λευκό 256gb πότε λέτε να παραλάβω;; έχω απελπιστεί η αλήθεια είναι....( παραγγελία πρώτη μέρα με προκαταβολή) Συμφωνώ απόλυτα!!! Κι εγώ επαρχεία βρίσκομαι..από κατάστημα του πυργου ηλειας το περιμένω...Βέβαια γνωστός μου παρέλαβε την Παρασκευή 3 pro max από κωτσοβολο και ήταν ο μόνος που πήρε!!! Μόνο με μέσον πριν τον Δεκέμβρη... Χαχα και εγώ αλλά απο Γερμανό στον Πύργο Ηλείας. Περιμένεις όντως να παραλάβουμε πριν τα Χριστούγεννα; Αισιοδοξη σε βρίσκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Εγώ το είχα αποδεχτεί από την μέρα που έκανα την προπαραγγελια αν και έγινε day one. Όλα αυτά τα χρόνια ούτε μια φορά δεν παρέλαβα από τους πρώτους. Το προσωπικό μου συμπέρασμα είναι ότι η πλειοψηφία των πρώτον κομμάτιων πάει σε γνωστούς, φίλους, υπαλλήλους καταστημάτων και ότι περισσέψει εξυπηρετεί μερικές προπαραγγελίες. Όλες οι υπόλοιπες προπαραγγελίες που θα περισσέψουν….καλα Χριστούγεννα. Όλες τις χρονιές ήμουν στους «γνωστούς» φέτος τελείωσε αυτό κ τώρα καταλαβαίνω τι παίζει από πρώτο χέρι (όχι ότι δεν τα ήξερα). Καλύτερα να μην έβαζα παραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ έκανα παραγγελία day one 15:00 με 50€ για την κράτηση. Πως γίνεται να πάμε για Νοέμβριο ρε παιδιά; Δηλαδή άμα δεν πήραμε τις πρώτες μέρες όσοι κάναμε πρώτοι παραγγελία ποιοι πήρανε; Δηλαδή 30 κομμάτια 15 pro max ήρθαν σε όλη την Αθήνα ; Μας δουλεύουν ; Η τα παίρνουν και τα σπρώχνουν στα forum ?? Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την χώρα. Μου αρέσει που ήμασταν και στο πρώτο κύμα παραλαβών! Κακώς εμπιστεύτηκα ελληνικό μαγαζί, έπρεπε να κάνω παραγγελία από Amazon, πολύ σοβαρή εταιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis193 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Apple Watch ultra 2 προπαραγγελία από πλαίσιο άκρα του τάφου σιωπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Babis193 είπε Apple Watch ultra 2 προπαραγγελία από πλαίσιο άκρα του τάφου σιωπη Πότε έκανες την παραγγελία? Εμένα μου το έστειλαν την Παρασκευή το πρωί με παραγγελία στις 14/9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nath2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Επειδή πολλοί διερωτάστε τι γίνεται με τις προπαραγγελίες νομίζω(στο φτωχό και πονηρό μυαλό μου) ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Και αν δεν ισχύει για όλα τα καταστήματα, για τα περισσότερα ισχύει, γιατί άλλη εξήγηση δεν βρίσκω. Οι περισσότερες προπαραγγελίες προσπεραστηκαν γιατί πολύ απλά αυτοί που τις κάναν, είναι διατεθειμένοι να περιμένουν, γιατί θέλουν το κινητό ο κόσμος να χαλάσει. Ειδικά αυτοί που πλήρωσαν(μούντζα επικών διαστάσεων προς τον σοβαρό καταναλωτή αλλά w/e) Πήραν λοιπόν τα καλά παιδιά, τα καταστήματα, τις προπαραγγελίες. Πήραν τις προκαταβολές-προπληρωμές κάναν τον τζίρο τους και με τα δεδομένα αυτά από τα λεφτά που τους δώσαμε εμείς και την κίνηση της αγοράς έκαναν τώρα τις κανονικές παραγγελίες τους. Εντωμεταξύ ως δια μαγείας βρέθηκαν κινητά για τους αναποφάσιστους αλλά και για τους μαυραγορίτες οι οποίοι διοχετεύουν στην αγορά τα κινητά που θα έπρεπε να καταλήξουν στις προπαραγγελίες. Η μπανανία στα καλύτερα της. Είχα 6 χρόνια να αγοράσω κινητό, δεν ήξερα και πιάστηκα κορόιδο νομίζοντας ότι υπήρξε κάποιος εξευρωπαϊσμός στον υποτίθεται εξελιγμένο τεχνολογικό τομέα(ούτε καν). Πήρα το μάθημα μου... Περιμένω το κινητό να έρθει αύριο μεθαύριο, σε 3,4 μήνες, όποτε έρθει και την επόμενη φορά Amazon. Το καλό Istorm πάντως μου έστειλε την θήκη οπότε κάτι πήρα δεν έχω παράπονο. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 22 hours ago, Pwpwpw said: Καλά προφανως, οποίος πληρώσει πάνω από την τιμη λιανικής απλά για να έχει την συσκευή λίγες εβδομάδες νωρίτερα είναι άξιος της μοίρας του. Εδώ στις αγγελίες πουλάνε κάποιοι τα 14 pro max μετεχειρα 1100+ ευρώ( στο best price ζελατίνα είναι φθηνότερο Lol) τα σφραγισμένα 15 pro max που είναι και δυσεύρετα δεν θα χτυπάνε τιμη. Απορώ πραγματικά αν υπάρχουν άτομα που αγοράζουν σε αυτες τις τιμές απ τις αγγελίες. Καλα, ειδα και αγγελια για το IPAD pro 9.7 σαν συλλεκτικο........ γελανε και τα τσιμεντα. βεβαια εαν δεν υπηρχαν τα κοροιδα πως θα κονομαγαν οι εξυπνακιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Katia123456 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, JimxxZe είπε Χαχα και εγώ αλλά απο Γερμανό στον Πύργο Ηλείας. Περιμένεις όντως να παραλάβουμε πριν τα Χριστούγεννα; Αισιοδοξη σε βρίσκω Σε επικοινωνία που είχα με τον κωτσοβολο πριν λίγο για το pm μου είπε η κοπέλα ότι το κινητό μου είναι δεσμευμένο σε ήδη υπάρχον στοκ και αναμένεται στο κατάστημα. Μου εξήγησε ότι αυτή την εβδομάδα θα το έχω. Επίσης μου είπε ότι στο σύστημα φαίνεται ποιες συσκευές είναι καταχωρημενες να παραδοθούν με επόμενη παραγγελία από προμηθευτή και ποιες είναι δεσμευμένες στο στοκ που έχουν παραλάβει ήδη.. τώρα οποίος κατάλαβε κατάλαβε...δεν ξέρω εάν πρέπει να το πιστέψω αυτό...θα δείξει η πορεία τι θα γίνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgebad Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Katia123456 είπε Σε επικοινωνία που είχα με τον κωτσοβολο πριν λίγο για το pm μου είπε η κοπέλα ότι το κινητό μου είναι δεσμευμένο σε ήδη υπάρχον στοκ και αναμένεται στο κατάστημα. Μου εξήγησε ότι αυτή την εβδομάδα θα το έχω. Επίσης μου είπε ότι στο σύστημα φαίνεται ποιες συσκευές είναι καταχωρημενες να παραδοθούν με επόμενη παραγγελία από προμηθευτή και ποιες είναι δεσμευμένες στο στοκ που έχουν παραλάβει ήδη.. τώρα οποίος κατάλαβε κατάλαβε...δεν ξέρω εάν πρέπει να το πιστέψω αυτό...θα δείξει η πορεία τι θα γίνει.. Good news άρα λγκ θα παραλάβω και εγώ αύριο . Άντε να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Το πλαίσιο μου είπαν πήραν μόλις 5 pro max, αλλά θεωρούν δεν θα έχουμε τα περσινά καθώς η apple τους έχει ενημερώσει (?) ότι δεν θα υπάρξει θέμα διαθεσιμότητας και πολύ σύντομα θα παραλαβουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, Katia123456 είπε Σε επικοινωνία που είχα με τον κωτσοβολο πριν λίγο για το pm μου είπε η κοπέλα ότι το κινητό μου είναι δεσμευμένο σε ήδη υπάρχον στοκ και αναμένεται στο κατάστημα. Μου εξήγησε ότι αυτή την εβδομάδα θα το έχω. Επίσης μου είπε ότι στο σύστημα φαίνεται ποιες συσκευές είναι καταχωρημενες να παραδοθούν με επόμενη παραγγελία από προμηθευτή και ποιες είναι δεσμευμένες στο στοκ που έχουν παραλάβει ήδη.. τώρα οποίος κατάλαβε κατάλαβε...δεν ξέρω εάν πρέπει να το πιστέψω αυτό...θα δείξει η πορεία τι θα γίνει.. στο online τι σου δείχνει;συλλογη - προετοιμασια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις