Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, djuan1988 said:

Εγώ πάντως αγόρασα ένα 15 Pro  256 GB από Κωτσόβολο με τη μέθοδο του refresh 

Καλησπέρα, σήμερα το έκανες το refresh ;; 

Αν όχι, υπάρχει κανείς που να πήρε 15 pro max 256 με refresh σε Κωτσόβολο σήμερα Κυριακή ;;;

😎

Επεξ/σία από tarantino2004
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 23/9/2023 στις 4:38 ΜΜ, Fulgore είπε

Γιαυτό λέγονται influencers.

Για παράδειγμα πολύ γνωστός Αμερικάνος, που τάχα μου το παίζει και ψαγμένος/androidάκιας με Pixel.

Εχω σταματησει καιρο να βλεπω mkbhd. Πεφτει αρκετο χρημα

Εν τω μεταξυ το απλο pro δεν σπαει τοσο ευκολα. Bendgate all over again 😬

• Sad 1

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εν τω μεταξυ το απλο pro δεν σπαει τοσο ευκολα. Bendgate all over again 😬

Ναι αλλά έχει την χειρότερη αυτονομία από όλα τα φετινά μοντέλα.

Τελικα δεν καταλαβα μας πηγαν tier-A για να στείλουν ολα και ολα 10-20 κομμάτια? Εγω pro max natural titanium απο i-system να φανταστω σε 1-2 μήνες στην καλυτερη? 

8 hours ago, djuan1988 said:

Εγώ πάντως αγόρασα ένα 15 Pro  256 GB από Κωτσόβολο με τη μέθοδο του refresh (βασικά όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο μήνυμα δε χρειάστηκε καν refresh). 

Ωραίο χρώμα το titanium, στην πραγματικότητα δεν είναι κιτρινωπό όπως φαίνεται στις φώτο, αλλά σαν ασημί μεταλλικό.

Φίλτατε αυτά όλα που πήρατε μέσω refresh ήταν πιθανώς ακυρωμενες προπαραγγελιες. 

• Like 1

Πέρασα από Πλαίσιο Πειραιά.δεν παρέλαβαν τίποτα σήμερα πρωί (παραλαμβάνουν κάθε μέρα πρωί)

Ούτε προ ουτε προ Μαξ. Να έφαγαν τόσο άκυρο από τον εισαγωγέα???

9 hours ago, tarantino2004 said:

Καλησπέρα, σήμερα το έκανες το refresh ;; 

Αν όχι, υπάρχει κανείς που να πήρε 15 pro max 256 με refresh σε Κωτσόβολο σήμερα Κυριακή ;;;

😎

Όχι, μιλάω για την Παρασκευή. Την πρώτη μέρα κυκλοφορίας.

3 hours ago, Lewnidas1995 said:

Φίλτατε αυτά όλα που πήρατε μέσω refresh ήταν πιθανώς ακυρωμενες προπαραγγελιες. 

Πιθανόν, εγώ δεν είχα σκοπό να το πάρω άμεσα, αλλά αφού το πέτυχα, το αγόρασα. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν και εγώ σε αυτούς που έκαναν παραγγελία day one αλλά δεν επικοινώνησαν ποτέ μαζί μου από istorm. Αν και μου ήρθε email για 15:07 ίσως δεν πέρασε στο σύστημά τους γιατί δεν φαινόταν στο λογαριασμό μου μετά. 

Να πω την αλήθεια βέβαια μου έφυγε το FOMO ,προς το παρόν, οπότε βλέπω να περιμένω το 16pro max.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1

13 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Βρίσκω 15 Πλας αλλά ήθελα 15 προ.

τι λέτε να περιμένω η να πάω στο 15 Πλας??

Κι εγώ έκανα την ίδια σκέψη. Είναι πολύ κοντά οι τιμές. 1499 το max και 1269 το plus αν συγκρίνουμε τις ίδιες εκδόσεις 256gb. 230€ διαφορά για προ με απλό μοντέλο. Βέβαια υπάρχει και η 128gb επιλογή για το plus, 1139€ 360€ εδώ φαίνεται καλύτερη η διαφορά. 

Πάντως αλάνια δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεστε εσείς, αλλά εγώ είμαι τρελαμένος με την όλη κατάσταση. Ο λόγος είναι ότι τον Μάιο θα έπαιρνα 14 προ Μαξ και είπα να περιμένω το 15. Είμαι με συσκευή 4,5 ετών (huawei p30 pro) και θέλω οπωςδηποτε να αναβαθμισω

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Πάντως αλάνια δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεστε εσείς, αλλά εγώ είμαι τρελαμένος με την όλη κατάσταση. Ο λόγος είναι ότι τον Μάιο θα έπαιρνα 14 προ Μαξ και είπα να περιμένω το 15. Είμαι με συσκευή 4,5 ετών (huawei p30 pro) και θέλω οπωςδηποτε να αναβαθμισω

Περιμένεις 15 pro max ή αγοράζεις ένα καλό μεταχειρισμένο 14 pro max με εγγύηση. Δεν γνωρίζω αν για καινούργιο 14 pro max υπάρχουν καλές τιμές.

Δεν έχουν τρελές διαφορές 14 pro max με 15 pro max. Εκτός αν θες ντε και καλά να παίξεις resident evil στο κινητό σου.😁

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...