Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Δευτερα αύριο, αντε μπας και παραλάβει κανένα pro max επιτέλους το πλαίσιο😝

Μακάρι γιατί μου ήρθε το watch και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω 

• Sad 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Άσχετο στους μαυραγορίτες εδώ που τα πουλάνε πιο ακριβά από την πραγματική τιμή μην πάρει κανείς να τους μείνει στα χέρια αλλιώς θα κάνουν τα ίδια κάθε χρόνο.

Καλά προφανως, οποίος πληρώσει πάνω από την τιμη  λιανικής απλά για να έχει την συσκευή λίγες εβδομάδες νωρίτερα είναι άξιος της μοίρας του. Εδώ στις αγγελίες πουλάνε κάποιοι  τα 14 pro max μετεχειρα  1100+ ευρώ( στο best price ζελατίνα είναι φθηνότερο Lol)  τα σφραγισμένα 15 pro max που είναι και δυσεύρετα δεν θα  χτυπάνε τιμη. Απορώ πραγματικά αν υπάρχουν άτομα που αγοράζουν σε αυτες τις  τιμές απ τις αγγελίες.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Καλά προφανω,οποίος πληρώσει πάνω από την τιμη  λιανικής απλά για να έχει την συσκευή λίγες εβδομάδες νωρίτερα είναι άξιος της μοίρας του. Εδώ στις αγγελίες πουλάνε καποι  τα 14 pro max μετεχειρα  1100+ ευρώ( στο best price ζελατίνα είναι φθηνότερο Lol)  τα σφραγισμένα 15 pro max που είναι και δυσεύρετα δεν θα  χτυπάνε τιμη. Απορώ πραγματικά αν υπάρχουν άτομα που αγοράζουν σε τέτοιες τιμές απ τις αγγελίες.

Εκτιμώ πως υπάρχουν αλλιώς θα σταμάταγε κάποια στιγμή αν βγαίναν χαμένοι.

Για θήκη έχει κανείς άποψη για 15 pro;

Μιλάω για νορμαλ τυχαία πτώση. Οι fine woven θα αντέχουν πτώσεις και καλύπτουν φάτσα; Δεν βάζω ποτέ screen protectors γιατί δεν μου αρέσουν.

Στο Galaxy S9 με original clear view ήμουν κομπλέ αλλά ήταν κάπως ογκώδεις.

Επεξ/σία από Dimitris_1981

19 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε

Άντε να δούμε από αύριο μήπως πάρουν καμία παραλαβή στο public αλλά και στα υπόλοιπα μαγαζιά και εξυπηρετηθούμε.

Μπορει να πληθύνουν τα 15 pro max εδώ στις αγγελίες από Δευτέρα😂

9 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε

Άντε να δούμε από αύριο μήπως πάρουν καμία παραλαβή στο public αλλά και στα υπόλοιπα μαγαζιά και εξυπηρετηθούμε.

Πρωι πρωι περιμενετε… οτι εχουν παρει το χουν δωσει τα καταστήματα σε γνωστους - φιλους & καποιες παραγγελιες κλπ. Τωρα πιστευω μετα απο καμια βδομαδουλα. Vodafone που εχω ανθρωπο μεσα μου ειπε δεν παρέλαβα καθόλου pro max θα σου πω οταν εχω . Δεν νομιζω να παραλάβει συντομα . 

• Sad 1

1 minute ago, Stelaras1993 said:

Πρωι πρωι περιμενετε… οτι εχουν παρει το χουν δωσει τα καταστήματα σε γνωστους - φιλους & καποιες παραγγελιες κλπ. Τωρα πιστευω μετα απο καμια βδομαδουλα. Vodafone που εχω ανθρωπο μεσα μου ειπε δεν παρέλαβα καθόλου pro max θα σου πω οταν εχω . Δεν νομιζω να παραλάβει συντομα . 

υπαρχουν πολλα καταστηματα παντως που δεν πηραν προμαξ. 
Οπως ειπα ομως και πιο πισω στην επαρχια ειμαστε καταραμενοι

Από κωτσοβολο παραγγελία pro max σε λευκό 256gb πότε λέτε να παραλάβω;; έχω απελπιστεί η αλήθεια είναι....( παραγγελία πρώτη μέρα με προκαταβολή)

24 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

υπαρχουν πολλα καταστηματα παντως που δεν πηραν προμαξ. 
Οπως ειπα ομως και πιο πισω στην επαρχια ειμαστε καταραμενοι

Συμφωνώ απόλυτα!!! Κι εγώ επαρχεία βρίσκομαι..από κατάστημα του πυργου ηλειας το περιμένω...Βέβαια γνωστός μου παρέλαβε την Παρασκευή 3 pro max από κωτσοβολο και ήταν ο μόνος που πήρε!!! Μόνο με μέσον πριν τον Δεκέμβρη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Katia123456 είπε

Από κωτσοβολο παραγγελία pro max σε λευκό 256gb πότε λέτε να παραλάβω;; έχω απελπιστεί η αλήθεια είναι....( παραγγελία πρώτη μέρα με προκαταβολή)

Με το μπαχαλο που γινετε στις προπαραγγελιες ουτε το μαντειο των δελφων δεν θα ειχε απαντηση σε αυτο που ρωτας.

Επεξ/σία από Pwpwpw

5 λεπτά πριν, Katia123456 είπε

Βέβαια γνωστός μου παρέλαβε την Παρασκευή 3 pro max από κωτσοβολο και ήταν ο μόνος που πήρε!!! Μόνο με μέσον πριν τον Δεκέμβρη...

Ε πες του να σου πουλησει κανενα, τι να τα κανει και τα 3.

• Like 1

Εγώ πάντως αγόρασα ένα 15 Pro  256 GB από Κωτσόβολο με τη μέθοδο του refresh (βασικά όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο μήνυμα δε χρειάστηκε καν refresh). 

Ωραίο χρώμα το titanium, στην πραγματικότητα δεν είναι κιτρινωπό όπως φαίνεται στις φώτο, αλλά σαν ασημί μεταλλικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου ηρθε μειλ απο κωτσοβολο οτι αυριο 25/9 θα μου στειλουν ενα sms με το 2ωρο που θα περασει το κουριερ να παραδωσει την τριτη 26/9 ... εχω βαλει προπαραγγελια με αντικαταβολη..

Η παραγγελία σου είναι προγραμματισμένη να παραδοθεί 26/09/2023 . Μια μέρα πριν, θα λάβεις μέσω SMS το δίωρο που θα γίνει η παράδοση

Επεξ/σία από pj2501
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...