Psidi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, alexopouli είπε Εμένα ήρθε χτες μόνο το κάτωθι σε mail, η παραγγελία παραμένει σε εκτεταμένη αναζήτηση : Γεια! Βρίσκεσαι σε σειρά προτεραιότητας έτσι ώστε να γίνει πολύ σύντομα δικό σου το αγαπημένο σου APPLE IPHONE 15 PRO MAX 256GB BLACK TIT. Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα, καθώς η διαθεσιμότητά του από τον επίσημο διανομέα είναι περιορισμένη. Θα σε ενημερώσουμε για κάθε καινούργια εξέλιξη. Μπορείς να παρακολουθείς κάθε στιγμή την πορεία της παραγγελίας σου με αριθμό *************, εδώ. Στο μεταξύ σκεφτήκαμε ότι όταν περιμένεις με παρέα είναι πάντοτε καλύτερα, γι’ αυτό μοιραζόμαστε μαζί σου την αγαπημένη μας playlist στο Spotify. : ) Για οτιδήποτε χρειάζεσαι μπορείς να μας απαντήσεις και εδώ. Stay Tuned! Η Public ομάδα σου Φίλε σου εύχομαι να το πάρεις την άλλη έβδομα.. Κάθε χρόνο πρώτη μέρα το 99% το παίρνουν τα άτομα που έχουν άκρες. Και 100% των περιπτώσεων κάποιες μέρες πριν τη κυκλοφορία, τα παίρνουν οι influencers επειδή ειναι χρήσιμοι στο να ανεβάζουν το hype. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Να δεις πάντως που την ζημιά μας την κανουν οι influencers όλες κυκλοφορούν με ένα iPhone. #cancel_influencers Γιαυτό λέγονται influencers. Για παράδειγμα πολύ γνωστός Αμερικάνος, που τάχα μου το παίζει και ψαγμένος/androidάκιας με Pixel. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γιαυτό λέγονται influencers. Για παράδειγμα πολύ γνωστός Αμερικάνος, που τάχα μου το παίζει και ψαγμένος/androidάκιας με Pixel. Ο συγκεκριμένος είναι σχετικά αντικειμενικός και είναι λογικο να πάρει όταν έχει κάτι εκατομμύρια προβολές. Εγώ λέω για άσχετους/άσχετες που έχουν άκρες ενώ περα από φωτό δεν κανουν τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosnik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, alex19871987 είπε Εγώ γελάω που υπάρχουν αγγελίες για 15 προ από πλαίσιο. Όντως ;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 11 minutes ago, stefanosnik said: Όντως ;;; Ναι, το είδα και εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Ο συγκεκριμένος είναι σχετικά αντικειμενικός και είναι λογικο να πάρει όταν έχει κάτι εκατομμύρια προβολές. Εγώ λέω για άσχετους/άσχετες που έχουν άκρες ενώ περα από φωτό δεν κανουν τίποτα. Επειδή τον παρακολουθώ αρκετό καιρό, να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω στα περι αντικειμενικότητας του, ειδικά μιας και ούτως ή άλλως και αυτός μόνο στις φωτογραφίες δίνει περισσότερο βάρος. Αυτή είναι η κύρια διαφορά του Influencer απο τον reviewer. Review με την κυριολεκτική έννοια είναι πχ αυτά του gsmarena που βλέπεις μετρήσεις και δοκιμές σε ταχυφόρτιση, σε φωτεινότητα, σε θερμοκρασίες/throttling κλπ Και μιλώντας για αυτά, από διάφορα video είδα ότι δυστηχώς και στο φετινό 15 pro max που το παρουσίαζαν και σαν gaming κινητό, εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλα θέματα υπερθερμανσης που οδηγούν σε throttling και πεσμένη φωτεινότητα. Και στις κάμερες lens flare για άλλη μια χρονιά. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχετε λυσσάξει, όλοι θα πάρετε. 😃 Companies ranked by Market Cap - CompaniesMarketCap.com Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από Damianus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malamis1996 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην ομάδα μετά από πολλές προσπάθειες για αγορά pm από Ελλάδα δυστυχώς τίποτα . Κατάφερα και έκανα παραγγελία από Amazon ένα 15 pro blue titanium 128gb στης 22/9. Και έχει φύγει από βδομάδα θα είναι εδώ. Τελικά εχθές κατάφερα και ένα pro max που ήθελα. Και το pro θα το δώσω σφραγισμένο όπως θα έρθει. Το αγόρασα 1239€ + 20€ μεταφορικά θα το δώσω στα 1200€ αν ενδιαφέρεται κάποιος από την ομάδα μπορεί να μου στείλει μήνυμα. Αν το ανεβάσω αγγελία θα το βάλω όσο το έχω αγοράσει. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από malamis1996 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, Fulgore είπε Επειδή τον παρακολουθώ αρκετό καιρό, να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω στα περι αντικειμενικότητας του, ειδικά μιας και ούτως ή άλλως και αυτός μόνο στις φωτογραφίες δίνει περισσότερο βάρος. Αυτή είναι η κύρια διαφορά του Influencer απο τον reviewer. Review με την κυριολεκτική έννοια είναι πχ αυτά του gsmarena που βλέπεις μετρήσεις και δοκιμές σε ταχυφόρτιση, σε φωτεινότητα, σε θερμοκρασίες/throttling κλπ Και μιλώντας για αυτά, από διάφορα video είδα ότι δυστηχώς και στο φετινό 15 pro max που το παρουσίαζαν και σαν gaming κινητό, εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλα θέματα υπερθερμανσης που οδηγούν σε throttling και πεσμένη φωτεινότητα. Και στις κάμερες lens flare για άλλη μια χρονιά. Κοιτά τα benchmark είναι για το hype. Ο επεξεργαστής πχ αξίζει για να αντέξει πιο πολύ καιρό. Δεν νομιζω ότι θα κερδίσεις κάτι. Έτσι και οι φωτό οι διάφορες για τον μη επαγγελματία είναι ασήμαντες. Το gaming είναι και αυτό hype. Αν είσαι gamer το κινητό το έχεις για κάνα 30λεπτο αν βαριέσαι. Το throttle πρέπει να το δούμε σε νορμαλ χρήση. Αν κάνει και εκεί είναι θέμα. Αν τώρα το κάνει αν το τρέχεις στο 100% συνέχεια νομιζω δεν ισχύει στην πραγματική ζωή. Αυτο που με ενοχλεί είναι ότι δεν έχει καλύτερη αυτονομία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, malamis1996 said: Καλησπερα στην ομάδα μετά από πολλές προσπάθειες για αγορά pm από Ελλάδα δυστυχώς τίποτα . Κατάφερα και έκανα παραγγελία από Amazon ένα 15 pro blue titanium 128gb στης 22/9. Και έχει φύγει από βδομάδα θα είναι εδώ. Τελικά εχθές κατάφερα και ένα pro max που ήθελα. Και το pro θα το δώσω σφραγισμένο όπως θα έρθει. Το αγόρασα 1239€ + 20€ μεταφορικά θα το δώσω στα 1200€ αν ενδιαφέρεται κάποιος από την ομάδα μπορεί να μου στείλει μήνυμα. Αν το ανεβάσω αγγελία θα το βάλω όσο το έχω αγοράσει. Εναλλακτικα αμ σε βολεύει μπορείς να το επιστρέψεις στο αμαζον καλοριζικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Dimitris_1981 είπε Το throttle πρέπει να το δούμε σε νορμαλ χρήση. Αν κάνει και εκεί είναι θέμα. Αν τώρα το κάνει αν το τρέχεις στο 100% συνέχεια νομιζω δεν ισχύει στην πραγματική ζωή. Το throttling συμφορουμίτη προκύπτει όταν το κινητό το δουλεύεις/ζορίζεις πχ παίζεις παιχνίδια, τραβάς 4Κ video, μιλάς συνεχόμενα στο τηλέφωνο κλπ. Για κανονική χρήση γιατί να ζεσταθεί το κινητό αφού δεν ζορίζεται? Μονο το καλοκαίρι ζορίζεται παραπάνω το κινητο λόγω ζέστης, και επειδή δουλεύει συνέχεια σε μέγιστη φωτεινότητα εξω στον ήλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malamis1996 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, marmagia είπε Εναλλακτικα αμ σε βολεύει μπορείς να το επιστρέψεις στο αμαζον καλοριζικο! Δεν θέλω να μπλέξω με αυτή την διαδικασία. Πήγαινε έλα και να περιμένω την επιστροφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Τελικά τυχερός 🥳🥳🥳pro 1TB 1699!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Άσχετο στους μαυραγορίτες εδώ που τα πουλάνε πιο ακριβά από την πραγματική τιμή μην πάρει κανείς να τους μείνει στα χέρια αλλιώς θα κάνουν τα ίδια κάθε χρόνο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δευτερα αύριο, αντε μπας και παραλάβει κανένα pro max επιτέλους το πλαίσιο😝 Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις