marmagia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, taslikos said: Εχει Τσεχία apple online store και εδώ τους αφήνει να κάνουν οτι θέλουν.. Για pro μοντέλα ή κανονικά; Οι περισσότεροι ήταν για pro/pro max και μάλιστα όσο περίμενα την σειρά μου είδα 2 natural titanium και μου έκανε και εντύπωση πως διάλο βρήκαν 🤣 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Επαιξε γερή μπάλα το istorm τότε. Ο κώτσος σε τηλ μου είπε οτι έχουν ΗΔΗ εξυπηρετήσει ένα 80 τοις εκατό των παραγγελιών.. Δεν ξέρω αν μπορώ να το πιστέψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evanpsy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, evanpsy είπε Εμένα με κάλεσαν από Κωτσόβολο χθες στις 17:00, να μου πουν ότι θα παραλάβουν σε 7-10 εργάσιμες ξανά, οπότε δε θα παραλάμβανα την παραγγελία μου. Μία ώρα μετά μου ήρθε SMS για παραλαβή . Πηγαίνω τώρα να δω αν θα παραλάβω. Fingers crossed! Απαντάω στον εαυτό μου και λέω: Πηγα κωτσοβολο και δεν υπήρχε!! Λεω τι μου στείλατε sms; κοιτιοντουσαν και δεν ήξεραν ποιος ή γιατι το εστειλε! Τους έβρισα και ζητησα τα χρήματα πίσω. Η απάντηση να μιλήσω με το κέντρο, γιατί η παραγγελία ήταν τηλεφωνική. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, evanpsy είπε Απαντάω στον εαυτό μου και λέω: Πηγα κωτσοβολο και δεν υπήρχε!! Λεω τι μου στείλατε sms; κοιτιοντουσαν και δεν ήξεραν ποιος ή γιατι το εστειλε! Τους έβρισα και ζητησα τα χρήματα πίσω. Η απάντηση να μιλήσω με το κέντρο, γιατί η παραγγελία ήταν τηλεφωνική. Μαζί τα ..... φάγανε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos56 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, evanpsy είπε Απαντάω στον εαυτό μου και λέω: Πηγα κωτσοβολο και δεν υπήρχε!! Λεω τι μου στείλατε sms; κοιτιοντουσαν και δεν ήξεραν ποιος ή γιατι το εστειλε! Τους έβρισα και ζητησα τα χρήματα πίσω. Η απάντηση να μιλήσω με το κέντρο, γιατί η παραγγελία ήταν τηλεφωνική. Η πλάκα θα είναι να πήραν τα τεμάχια που ήταν για τις προπαραγγελίες αυτοί που τα πέτυχαν διαθέσιμα στο site με τα refresh και εμείς είμαστε ακόμα στο περίμενε... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από giorgos56 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, evanpsy είπε Απαντάω στον εαυτό μου και λέω: Πηγα κωτσοβολο και δεν υπήρχε!! Λεω τι μου στείλατε sms; κοιτιοντουσαν και δεν ήξεραν ποιος ή γιατι το εστειλε! Τους έβρισα και ζητησα τα χρήματα πίσω. Η απάντηση να μιλήσω με το κέντρο, γιατί η παραγγελία ήταν τηλεφωνική. Κάτι παρόμοιο συνέβη και σε εμενα προχθές που έλαβα sms παράδοσης από το plaisio. Τους πήρα τηλέφωνο και ουσιαστικά απάντηση δεν ξέραν να μου δώσουν για ποιο λογο μου στείλανε αυτό το sms αφου δεν είχαν συσκευή , το μόνο που μου λέγαν και ξανά λέγανε είναι οτι ακόμα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και ότι θα ενημερωθώ όταν υπάρξει. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Όπως φαίνεται η προπαραγγελία δεν έχει κανένα νόημα στα ελληνικά κατάστημα (πλην ίσως κάποιων εξαιρέσεων). Πέφτεις θύμα των εταιρειών. Πρώτη και τελευταία φορά που κάνω προπαραγγελία κάτι . Ήμουν τόσο αφελής που νόμιζα ότι θα παραλάβω με προπαραγγελία .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Ρε σεις σας έρχεται sms επειδή σας παίρνουν οι ίδιοι τις παραγγελίες... Μόλις τώρα, t3llis είπε Όπως φαίνεται η προπαραγγελία δεν έχει κανένα νόημα στα ελληνικά κατάστημα (πλην ίσως κάποιων εξαιρέσεων). Πέφτεις θύμα των εταιρειών. Πρώτη και τελευταία φορά που κάνω προπαραγγελία κάτι . Ήμουν τόσο αφελής που νόμιζα ότι θα παραλάβω με προπαραγγελία .... Και εδώ τα ίδια. Απο εξωτερικό μόνο πλέον Για την ιστορία πρόλαβα χθες και εγώ με τα refresh ένα pro max σε κατάστημα στην Λάρισσα, παίρνω τηλ και μου είπαν η παραγγελία δεν "επεσε" και ξαφνικά χάθηκε απο το account μου ενώ είχα λάβει mail και τα σχετικά. Μου είπε πως ίσως ήταν εκθεσιακό και κάτι παραμύθια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Τουλάχιστον φέτος δεν άκουσα από κανέναν να λέει «πήγα βόλτα στα καταστήματα, ρώτησα αν έχουν ετοιμοπαράδοτη συσκευή , το τάδε μαγαζί είχε και το τσίμπησα». Ίσως σήμερα και τη Δευτέρα εξυπηρετηθούν κάποιες προπαραγγελίες από άλλες ακυρωμένες , αφού νομίζω ότι οι περισσότεροι που παρέλαβαν, είχαν βάλει και σε άλλο-α μαγαζί-α, οι οποίες θα απελευθερωθούν. πχ σε διπλανό φόρουμ ένας που είχε σε istorm public plaisio και isystem, του το στείλανε από isystem, όποτε τα 3 πρώτα απελευθέρωσαν μια παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, alexopouli said: Τουλάχιστον φέτος δεν άκουσα από κανέναν να λέει «πήγα βόλτα στα καταστήματα, ρώτησα αν έχουν ετοιμοπαράδοτη συσκευή , το τάδε μαγαζί είχε και το τσίμπησα». Ίσως σήμερα και τη Δευτέρα εξυπηρετηθούν κάποιες προπαραγγελίες από άλλες ακυρωμένες , αφού νομίζω ότι οι περισσότεροι που παρέλαβαν, είχαν βάλει και σε άλλο-α μαγαζί-α, οι οποίες θα απελευθερωθούν. πχ σε διπλανό φόρουμ ένας που είχε σε istorm public plaisio και isystem, του το στείλανε από isystem, όποτε τα 3 πρώτα απελευθέρωσαν μια παραγγελία. Ναι πιθανό αυτό, το έλεγαν και οι υπάλληλοι της I storm ότι περιμένουν απελευθέρωση παραγγελιών από σήμερα. Τώρα το πόσες άγνωστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1m1tr1sGR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, fotiskyr4 είπε Πέρασα από τα public να ρωτήσω τι γίνεται γιατί ενώ έκανα πρώτος προπαραγγελια με το που άνοιξε το σύστημα γιατί δεν έχω πάρει ακόμα τηλέφωνο ενώ από άλλες πόλεις σε public έχουν πάρει. Τα τηλέφωνα που έρχονται δεν μοιράζονται ανάλογα με τις προπαραγγελιες, μοιράζονται ανάλογα με την πόλη οπότε αυτοί που είναι Θεσσαλονίκη Αθήνα ακόμα και αν έκαναν πιο μετά παραγγελία θα το πάρουν πιο γρήγορα. Επίσης προτεραιότητα προφανώς αυτοί, όπως και εγώ, που το ξεπληρώσαν κατευθείαν. Απλά εγώ στο συγκεκριμένο κατάστημα θα πάρω το πρώτο τηλέφωνο με το που έρθει γιατί είμαι πρώτος στην σειρά. Οπότε καλύτερα ας κάναμε προπαραγγελια σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης και να πηγαίναμε να το παίρναμε. (Από Θράκη). Εγώ φίλε απορώ πως κάποιοι παραπονιούνται με τις προπαραγγελίες ενώ δεν έχουν πληρώσει το κινητό. Προφανώς έχει προτεραιότητα αυτός που πλήρωσε!!! Δίκαιο, άδικο, έτσι λειτουργεί το σύστημα. Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν με τις προπαραγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Παίδες θέλω γνώμη αν παρω pro 512 θα νου κοστίσει 47€ χ 36 δόσεις . Σύνολο 1692 βρήκα από ένα παλικάρι 1829 το 1 tb κασέρι … τ λέτε ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_Ben Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, D1m1tr1sGR είπε Εγώ φίλε απορώ πως κάποιοι παραπονιούνται με τις προπαραγγελίες ενώ δεν έχουν πληρώσει το κινητό. Προφανώς έχει προτεραιότητα αυτός που πλήρωσε!!! Δίκαιο, άδικο, έτσι λειτουργεί το σύστημα. Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν με τις προπαραγγελίες. Από την στιγμή που λειτουργεί έτσι το σύστημα και δεν το λέει ότι έχεις προτεραιότητα αν πληρώσεις είναι γελοίο να γίνεται αυτό... Τι απορείς; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iii Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Πείρα τηλέφωνο πριν λίγο στα public και μου είπαν ότι θα είναι εδώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα. (Προπαραγγελία pro max blue 256gb εξοφλημένη την πρώτη μέρα 15:08) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, D1m1tr1sGR είπε Εγώ φίλε απορώ πως κάποιοι παραπονιούνται με τις προπαραγγελίες ενώ δεν έχουν πληρώσει το κινητό. Προφανώς έχει προτεραιότητα αυτός που πλήρωσε!!! Δίκαιο, άδικο, έτσι λειτουργεί το σύστημα. Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν με τις προπαραγγελίες. Δεν ξέρω πως στο κάνανε αλλά αν προπληρώσεις απλά δεσμεύονται τα χρηματα δεν τα παίρνει κανονικά ο προμηθευτής μέχρι να κόψει την απόδειξη πώλησης. Σε μένα μου είπαν δεν έχει καμία διαφορά για τιμολόγιο όποτε θα το πληρώσω όταν το έχουν προς παράδοση. Από την στιγμή που δεν έχουν ημερομηνία παράδοσης σιγά μην δεσμευτώ. Αν το βρω άλλου πιο πριν θα το πάρω από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις