Dimitrisbud Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις μίλησα με πλαίσιο και η απάντηση της κοπέλας στο τηλέφωνο είναι ότι δεν έχουμε παραλάβει κανένα προ μαξ. Της λέω σε όλα τα άλλα καταστήματα έχουν παραλάβει εκτός από εσάς;; Και η απάντηση ήταν η ίδια δεν έχουμε παραλάβει κανένα προ μαξ από την apple και δε γνωρίζω πότε θα παραλάβουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Dimitrisbud είπε Μόλις μίλησα με πλαίσιο και η απάντηση της κοπέλας στο τηλέφωνο είναι ότι δεν έχουμε παραλάβει κανένα προ μαξ. Της λέω σε όλα τα άλλα καταστήματα έχουν παραλάβει εκτός από εσάς;; Και η απάντηση ήταν η ίδια δεν έχουμε παραλάβει κανένα προ μαξ από την apple και δε γνωρίζω πότε θα παραλάβουμε. Κάτι δεν έκανε καλά το πλαίσιο φέτος και δεν πήρε κομμάτια ή τα έφαγαν οι εργαζόμενοι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Αφού έχει γεμίσει μαυραγορίτες "έξυπνους" η χώρα! Παραγγελία από public 15/9 ώρα 15:05. Καλό Δεκέμβριο να έχουμε! Δείτε εδώ μέσα στο φόρουμ τι γίνεται, τα πουλάνε 5-5. Απορώ ; Αστυνομία δεν υπάρχει; Εφορία δεν υπάρχει να τους μαζέψει; Πουλάνε ακριβότερα από ότι αγοράσανε με το άρθρο 39α (που είναι παράνομο) σε βάρος των ανθρώπων που θέλουν να κάνουν μια αγορα για ιδιωτική χρήση. Να είστε σίγουροι ότι οι μαυραγορίτες είναι μέσα στα μεγάλα καταστήματα υπάλληλοι. Θέλουμε και Apple Store στην Ελλάδα ; Εδώ είναι τριτοκοσμική χώρα κύριοι. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ σκέφτομαι να βάλω προπαραγγελια από marketplace η απο εδώ μέσα Πιο πιθανό να βρω έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 14 minutes ago, panoulhs007 said: Αφού έχει γεμίσει μαυραγορίτες "έξυπνους" η χώρα! Παραγγελία από public 15/9 ώρα 15:05. Καλό Δεκέμβριο να έχουμε! Δείτε εδώ μέσα στο φόρουμ τι γίνεται, τα πουλάνε 5-5. Απορώ ; Αστυνομία δεν υπάρχει; Εφορία δεν υπάρχει να τους μαζέψει; Πουλάνε ακριβότερα από ότι αγοράσανε με το άρθρο 39α (που είναι παράνομο) σε βάρος των ανθρώπων που θέλουν να κάνουν μια αγορα για ιδιωτική χρήση. Να είστε σίγουροι ότι οι μαυραγορίτες είναι μέσα στα μεγάλα καταστήματα υπάλληλοι. Θέλουμε και Apple Store στην Ελλάδα ; Εδώ είναι τριτοκοσμική χώρα κύριοι. Δηλαδη ειναι παρανομο να πουλας περισσοτερο απο οσο αγορασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Πρώτη φορά η Ελλάδα ήταν στο πρώτο κύμα αφίξεων. Δείτε το έτσι ότι θα παραλάβετε στο δεύτερο κύμα όπως κάθε χρόνια . Δεν αξίζει να στενοχωριόμαστε για τα μήλα. Ούτε να καμαρώνουμε ότι τα πήραμε πρώτοι… ειλικρινα οι αλλαγές είναι τόσο μικρές σε εμπειρία χρήσης που δεν χάνετε και τίποτα όσο ειδικά έχετε το 14 προ μετα τις δημοτικές εκλογές έρχονται τα επόμενα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, kazantzidis said: Δηλαδη ειναι παρανομο να πουλας περισσοτερο απο οσο αγορασες; Προφανώς! Γιατί έχεις κατάστημα και κόβεις αποδείξεις για την πώληση που κάνεις ; Αποδίδεις ΦΠΑ στο κράτος ; Προφανώς και είναι παράνομο. Έχεις δικαίωμα ως πολίτης να πουλήσεις ένα αγαθό μόνο με απόδειξη αγοράς που ήρθε μαζί το προϊόν σου σε ίση ή και μικρότερη αξία από αυτό που πλήρωσες. Εσύ τι πιστεύεις δηλαδή, ότι η μαύρη αγορα είναι μόνιμη ; Τι άλλο θα ακούσω … Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από panoulhs007 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosnik Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 57 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε Μόλις μίλησα με πλαίσιο και η απάντηση της κοπέλας στο τηλέφωνο είναι ότι δεν έχουμε παραλάβει κανένα προ μαξ. Της λέω σε όλα τα άλλα καταστήματα έχουν παραλάβει εκτός από εσάς;; Και η απάντηση ήταν η ίδια δεν έχουμε παραλάβει κανένα προ μαξ από την apple και δε γνωρίζω πότε θα παραλάβουμε. Φφφφ πως την πατήσαμε με το πλαίσιο έτσι ρε φίλε !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Dimitrisbud είπε Μόλις μίλησα με πλαίσιο και η απάντηση της κοπέλας στο τηλέφωνο είναι ότι δεν έχουμε παραλάβει κανένα προ μαξ. Της λέω σε όλα τα άλλα καταστήματα έχουν παραλάβει εκτός από εσάς;; Και η απάντηση ήταν η ίδια δεν έχουμε παραλάβει κανένα προ μαξ από την apple και δε γνωρίζω πότε θα παραλάβουμε. 58 λεπτά πριν, taslikos είπε Κάτι δεν έκανε καλά το πλαίσιο φέτος και δεν πήρε κομμάτια ή τα έφαγαν οι εργαζόμενοι Μπορεί να κουράζει να γράφουμε συνεχώς τα ίδια, αλλά αυτό φέτος με το πλαίσιο δεν έχει προηγούμενο. Δεν γίνετε όλα τα καταστήματα να έχουν παραλάβει κάποιες συσκευές και το πλαίσιο να είναι το μοναδικό που ισχυρίζεται ότι δεν έχει παραλάβει κανένα pro max. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evanpsy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Εμένα με κάλεσαν από Κωτσόβολο χθες στις 17:00, να μου πουν ότι θα παραλάβουν σε 7-10 εργάσιμες ξανά, οπότε δε θα παραλάμβανα την παραγγελία μου. Μία ώρα μετά μου ήρθε SMS για παραλαβή . Πηγαίνω τώρα να δω αν θα παραλάβω. Fingers crossed! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 3 minutes ago, Pwpwpw said: Μπορεί να κουράζει να γράφουμε συνεχώς τα ίδια, αλλά αυτό φέτος με το πλαίσιο δεν έχει προηγούμενο. Δεν γίνετε όλα τα καταστήματα να έχουν παραλάβει κάποιες συσκευές και το πλαίσιο να είναι το μοναδικό που ισχυρίζεται ότι δεν έχει παραλάβει κανένα pro max. Έχει παραλάβει, αλλά είναι προς πώληση στο ινσομνια από τους ίδιους που δουλεύουν μέσα και από τους κολλητούς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotiskyr4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Πέρασα από τα public να ρωτήσω τι γίνεται γιατί ενώ έκανα πρώτος προπαραγγελια με το που άνοιξε το σύστημα γιατί δεν έχω πάρει ακόμα τηλέφωνο ενώ από άλλες πόλεις σε public έχουν πάρει. Τα τηλέφωνα που έρχονται δεν μοιράζονται ανάλογα με τις προπαραγγελιες, μοιράζονται ανάλογα με την πόλη οπότε αυτοί που είναι Θεσσαλονίκη Αθήνα ακόμα και αν έκαναν πιο μετά παραγγελία θα το πάρουν πιο γρήγορα. Επίσης προτεραιότητα προφανώς αυτοί, όπως και εγώ, που το ξεπληρώσαν κατευθείαν. Απλά εγώ στο συγκεκριμένο κατάστημα θα πάρω το πρώτο τηλέφωνο με το που έρθει γιατί είμαι πρώτος στην σειρά. Οπότε καλύτερα ας κάναμε προπαραγγελια σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης και να πηγαίναμε να το παίρναμε. (Από Θράκη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios092 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, panoulhs007 είπε Αφού έχει γεμίσει μαυραγορίτες "έξυπνους" η χώρα! Παραγγελία από public 15/9 ώρα 15:05. Καλό Δεκέμβριο να έχουμε! Δείτε εδώ μέσα στο φόρουμ τι γίνεται, τα πουλάνε 5-5. Απορώ ; Αστυνομία δεν υπάρχει; Εφορία δεν υπάρχει να τους μαζέψει; Πουλάνε ακριβότερα από ότι αγοράσανε με το άρθρο 39α (που είναι παράνομο) σε βάρος των ανθρώπων που θέλουν να κάνουν μια αγορα για ιδιωτική χρήση. Να είστε σίγουροι ότι οι μαυραγορίτες είναι μέσα στα μεγάλα καταστήματα υπάλληλοι. Θέλουμε και Apple Store στην Ελλάδα ; Εδώ είναι τριτοκοσμική χώρα κύριοι. Κάθε χρόνο και χειρότερα. Φταίνε και αυτοί αλλά και αυτοί που πάνε και τα αγοράζουν. Εάν δεν τα αγόραζε κανείς στην γκρι αγορά δεν θα υπήρχε αυτό το φαινόμενο... Πραγματικά ένα Apple Store θα ηταν θαυμα στην Ελλάδα. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από Marios092 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, taslikos said: Η istorm πως τα πήγε; Έδωσε τίποτα; Την παραγγελία μου πάντως δεν μου την έδωσαν Είχε πολύ κόσμο για παραλαβές χθες πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Εχει Τσεχία apple online store και εδώ τους αφήνει να κάνουν οτι θέλουν.. Μόλις τώρα, marmagia είπε Είχε πολύ κόσμο για παραλαβές χθες πάντως Για pro μοντέλα ή κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις