Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Για να τα πουλάνε με καπέλο σημαίνει ότι κάποιος τα αγοράζει.Αν κάποιος πληρώνει παραπάνω από την λιανική τιμη για να αποκτήσει λίγες βδομαδες νωρίτερα ένα -ήδη πανάκριβο- τηλέφωνο τότε καλά τους/μας κάνουν.
Δεν φταίνε αυτοί που πουλάνε , φταίνε αυτοί που αγοράζουν με καπέλο. 

Δυστυχώς εσείς δίκιο . 

Δημοσ.

Μου αρέσει που πολλοί κάνετε παραγγελία από καταστήματα που δεν κάνουν εισαγωγή το κινητό μόνοι τους αλλά το προμηθεύονται από άλλον… για προπαραγγελίες μόνο από Γερμανό και istorm. Ενημερωτικά, το μεγαλύτερο απόθεμα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια το παίρνει ο Γερμανός/cosmote. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xviper13 είπε

Μου αρέσει που πολλοί κάνετε παραγγελία από καταστήματα που δεν κάνουν εισαγωγή το κινητό μόνοι τους αλλά το προμηθεύονται από άλλον… για προπαραγγελίες μόνο από Γερμανό και istorm. Ενημερωτικά, το μεγαλύτερο απόθεμα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια το παίρνει ο Γερμανός/cosmote. 

Ναι ενώ από istorm που έβαλα παραγγελία 15:06 είδαμε χαΐρι.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα ηρθε μηνυμα σε κολλητο μου να παει στο κατάστημα Κωτσόβολου νέας Ερυθραίας να παραλάβει pro max titanium 256. Το παραγγειλε περιπου 18 του μηνος με 100 ευρω προκαταβολη. Παει στο κατάστημα και μετα απο ωρες που το ψάχνανε και καλα του ειπαν οτι το βαλανε εκθεσιακό το δικο του τελικα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 και του ειπαν να επικοινωνήσει με τα κεντρικά. Αυτος με την σειρα του τους ειπε οτι περιμενει αυτος τηλεφωνο απο τα κεντρικά για να του που  τι εγινε ακριβως και ποτε θα παραλαβει . Απο πλαίσιο με εχουν παρει 3 φορες για να κανω παραγγελια τους ειπα οτι εχω κανει εδω και 3 μερες και μου λενε καθε φορα συγγνωμη ναι τωρα το είδαμε 

Δημοσ.

Έχοντας κάνει προπαραγγελία από public 17/09 δεν πήρα απάντηση για παραλαβή μπήκα στο Γερμανό είδα διαθέσιμο το 15 προ πήρα σε όλα τα καταστήματα και μου είπαν πως κανένα δεν είχε εκτός από ένα στην Αθήνα σταδίου 

πηγα χωρίς προπαραγγελία και πήρα 15 pro 128 gb blue titanium άμεσα 

Δημοσ.
Στις 19/9/2023 στις 7:19 ΜΜ, gkat2829 είπε

Ο Γερμανος παρελαβε απο την INFOQUEST απο 50 κομματια για καθε χρωμα στο 256αρι PRO MAX.  Τα NTi και WTi εφυγαν στο πρωτο 2ωρο. Ο Γερμανος στις προπαραγγελιες του δεν δινει καμια εκπτωση (ουτε Υπαλληλικη ουτε και επιδοτησεις) παρα μονο εκδοση τιμολογιου και μονο σε καταστημα και αφου προηγηθει προπληρωμη ολου του ποσου. Αυτα προς ενημερωση για να ξερουν ολοι τι υσχυει γαι τον Γερμανο.

Ο Γερμανός δεν παραλαμβάνει από την infoquest, κάνει δική του εισαγωγή (cosmote). 

Στις 19/9/2023 στις 8:43 ΜΜ, billdanos είπε

Ούτε αυτές οι ημερομηνίες φαίνεται να  έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Νομίζω πως κάποιοι παίζουν παιχνιδάκια με τους καταναλωτές… Ποτέ μέχρι τώρα οι επόμενες ημερομηνίες παραλαβής μετά το αρχικό launch δεν ήταν …2 μήνες μετά! 

Αληθεύει…. Επόμενη παραλαβή τέλη Νοεμβρίου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Απο πλαίσιο με εχουν παρει 3 φορες για να κανω παραγγελια τους ειπα οτι εχω κανει εδω και 3 μερες και μου λενε καθε φορα συγγνωμη ναι τωρα το είδαμε 

Είπαμε στο πλαίσιο έχουν χάσει το μπούσουλα. Εκτός οτι με πηραν και εμενα   για να κάνω προπαραγγελια (από την φόρμα ενδιαφέροντος που είχα συμπληρώσει) ενώ είχα ήδη μια εβδομάδα που είχα προπαραγγειλει, το κορυφαίο είναι ότι μου στείλανε sms που έγραφε  ότι με κάλεσαν για να κανονίσουν την παράδοση της παραγγελίας ( δεν βρηκα ποτε κλήση τους) και έγραφε ότι θα με ξανά καλέσουν η εναλλακτικά να τους καλέσω εγώ. Τους κάλεσα  και μου είπανε οτι το προϊόν  δεν είναι ακόμη διαθέσιμο  και όταν ρώτησα τότε για πιο λογο μου στάλθηκε αυτό το sms ουσιαστική απάντηση δεν πήρα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
6 hours ago, iii said:

Προπαραγγελία 15 pro max 256gb blue με εξόφληση από public (μέσα στο κατάστημα όχι από το site) την Παρασκευή 15:08. Πέρασα σήμερα από το κατάστημα και μου είπαν ότι παρέλαβαν μονό 2 pro max στα οποία δεν ήταν το δικό μου...

Προπαραγγελία public 15:27 και προεξόφληση με πιστωτική κάρτα με δόσεις 256, Pro Max, black! Με κάλεσαν σήμερα να το παραλάβω! Σημειοτέον είχα παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα 15:17 που δεν ήρθε, οπότε είναι προφανές ότι εξυπηρετήθηκαν πρώτα οι προπληρωμές και στα χρώματα που παρέλαβαν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, mpekatsikas είπε

Προπαραγγελία public 15:27 και προεξόφληση με πιστωτική κάρτα με δόσεις 256, Pro Max, black! Με κάλεσαν σήμερα να το παραλάβω! Σημειοτέον είχα παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα 15:17 που δεν ήρθε, οπότε είναι προφανές ότι εξυπηρετήθηκαν πρώτα οι προπληρωμές και στα χρώματα που παρέλαβαν!

Με γεια φίλε μου! Όποτε με βάση τα λεγόμενα σου αλλά και από άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις που ξερω δεν τηρούν καθαρή σειρα προτεραιότητας και βάζουν πρώτα τις προπληρωμες.

Αν επιτρέπεται μπορεις να μας πεις αν ο εισαγωγέας είναι διαφορετικός από την quest? Το γράφει στο κουτί του κινητου.

Επεξ/σία από pabou13
Δημοσ.
13 minutes ago, pabou13 said:

Με γεια φίλε μου! Όποτε με βάση τα λεγόμενα σου αλλά και από άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις που ξερω δεν τηρούν καθαρή σειρα προτεραιότητας και βάζουν πρώτα τις προπληρωμες.

Αν επιτρέπεται μπορεις να μας πεις αν ο εισαγωγέας είναι διαφορετικός από την quest? Το γράφει στο κουτί του κινητου.

Ευχαριστώ πολύ φίλε! iSquare Α.Ε γράφει στο κουτί ως Εισαγωγέα - Διανομέα! 

• Thanks 1
Δημοσ.

Thanks, οποτε ειναι ο επισημος διανομεας.

Οπως φαινεται απο εδω και περα για προπαραγγελιες με public αν καποιος θελει να εχει καποια πιθανοτητα να παραλαβει iphone πρωτες μερες μονο με προπληρωμη διοτι αυτες με παραλαβη απο καταστημα κατατασσονται με χαμηλοτερη προτεραιοτητα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pabou13 είπε

Thanks, οποτε ειναι ο επισημος διανομεας.

Οπως φαινεται απο εδω και περα για προπαραγγελιες με public αν καποιος θελει να εχει καποια πιθανοτητα να παραλαβει iphone πρωτες μερες μονο με προπληρωμη διοτι αυτες με παραλαβη απο καταστημα κατατασσονται με χαμηλοτερη προτεραιοτητα.

Δηλαδή τα public έχουν δικό τους προμηθευτή?

Δημοσ.

τα μπάχαλο το έχει κάνει ο εισαγωγέας και όχι τα καταστήματα προφανώς. γι αυτό και τέτοιο απόθεμα το you και όχι το πλαίσιο πχ. ξεκάθαρα αθέμιτος ανταγωνισμός 

Δημοσ.

Πάντως υπάρχει πρωτοφανής ζήτηση για τα φετινά μοντέλα. Τέτοια ουρά - camping έξω από τα Apple Stores έχει να σχηματιστεί από το 2017 με το iPhone X και πιο πριν από το iPhone 5 το 2012. Θέλει πολλή υπομονή μάλλον φέτος…

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...