Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, giorgos56 είπε

Από προπαραγγελία Κωτσόβολο έλαβε κάνεις από εδώ pro max ή μόνο όσοι πήγαν στα καταστήματα με τα refresh σήμερα παραλάβανε;

Σιγή ιχθύος. Καμία εξέλιξη. Μόνο ήξεραν να μου στείλουν διαφημιστικό sms ότι έχουν το 15, το απλό, άμεσα διαθέσιμο. 
 Για κλάματα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το χειρότερο φέτος είναι το Πλαίσιο. Έχω από το 12αρι να αγοράσω, τότε όλα ήταν smooth, τώρα με πήραν 2 φορές τηλέφωνο μετά την καταχώρηση της προπαραγγελίας στις 15/9 να μου πουν ότι καλούν για την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Όταν είδαν ότι έχω ήδη παραγγείλει, την 1η φορά χτες έλεγαν ότι δεν έχουν διαθεσιμότητα και σήμερα προσπάθησαν να μου πασάρουν ένα μικρό pro 512 μπλε που μάλλον τους ξέμεινε…

• Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, alexopouli είπε

Το χειρότερο φέτος είναι το Πλαίσιο. Έχω από το 12αρι να αγοράσω, τότε όλα ήταν smooth, τώρα με πήραν 2 φορές τηλέφωνο μετά την καταχώρηση της προπαραγγελίας στις 15/9 να μου πουν ότι καλούν για την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Όταν είδαν ότι έχω ήδη παραγγείλει, την 1η φορά χτες έλεγαν ότι δεν έχουν διαθεσιμότητα και σήμερα προσπάθησαν να μου πασάρουν ένα μικρό pro 512 μπλε που μάλλον τους ξέμεινε…

Όσοι προ-προπαραγγειλαμε από εκεί την πατήσαμε φέτος. Καλά Χριστούγεννα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Sad 1

Παραγγελία pro max 256 μπλε απο Κωτσόβολο... τίποτα και καμία ενημέρωση...refresh οπως το παιδί βλέπω ενα ασημί και παραλαβή απο κατάστημα 15 λεπτά μακριά μου Θεσσαλονίκη...με παίρνουν μετά απο 20 λεπτά να με ενημερώσουν οτι δεν έχουν παραλάβει κανένα pro max και κανένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη (κάτι που όντως το ήξερα) και θα περιμένουμε επόμενες μέρες..με παίρνει απο τα κεντρικά μετα μια κοπέλα κ μ λεει δεν υπάρχει διαθέσιμο κανένα και άμα θέλω να βάλω παραγγελία...της εξηγώ οτι ρχω βάλει παραγγελία...μου το έβγαλε διαθέσιμο και οφείλετε να με εξυπηρετήσετε πρώτο εφόσον ετσι εβγαλε τ σύστημα σας... αυτή τίποτα...δεν την ένοιαζε καν φυσικά και έλεγε τα δικα της...

• Like 1

1 ώρα πριν, giorgos56 είπε

Από προπαραγγελία Κωτσόβολο έλαβε κάνεις από εδώ pro max ή μόνο όσοι πήγαν στα καταστήματα με τα refresh σήμερα παραλάβανε;

Καλησπέρα φίλε 

παρέλαβα σήμερα pro max 256 και Apple Watch με προπαραγγελία 14/9 

• Like 1

22 λεπτά πριν, apog9 είπε

Καλησπέρα φίλε 

παρέλαβα σήμερα pro max 256 και Apple Watch με προπαραγγελία 14/9 

Καλορίζικα φίλε.

Προπαραγγελία 14/9 και εγώ pro max 256 σε μπλε από Κωτσόβολο, ακόμα αναμένω.

Ελπίζω την επόμενη βδομάδα να έχω κάποια ενημέρωση.

• Like 1

Παιδιά, όσοι γράφετε για προπαραγγελία και δεν έχετε ενημέρωση να διευκρινίζεται αν είναι προπληρωμένο ή όχι. Έχω την εντύπωση πως όσοι προπαρήγγειλαν χωρίς πληρωμή, πρόλαβαν, όσοι πρόλαβαν!! Πλέον δεν νομίζω να δώσουν  προτεραιότητα σε μία ανεξόφλητη προπαραγγελία, έναντι μίας εξοφλημένης προ παραγγελίας ή/και κανονικής παραγγελίας(από 22/09).

Τα ίδια και εδώ προπαραγγελια 14/9 από κωτσοβολο και istorm .. istorm ούτε για δείγμα..  και Κοτσος με κάλεσε το απόγευμα μια κοπέλα να μου πει ότι πρέπει να δώσω 100 ευρώ για να προχωρήσουμε και άγνωστο ποτέ θα παραλάβουμε.. καλά νταβατζιλικια της απάντησα..  έχω από τις 14/9 παραγγείλει και με καλείτε σήμερα να μου πείτε για το νταβατζιλικι.. τεσπα δεν συνέχισα μου έστειλε ένα Λίνκ για να πληρώσω,  πλήρωσα και περιμένω να δω.

Ωραία πολιτική έχουν πάντως..νταβατζιλικι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, D1m1tr1sGR είπε

Παιδιά, όσοι γράφετε για προπαραγγελία και δεν έχετε ενημέρωση να διευκρινίζεται αν είναι προπληρωμένο ή όχι. Έχω την εντύπωση πως όσοι προπαρήγγειλαν χωρίς πληρωμή, πρόλαβαν, όσοι πρόλαβαν!! Πλέον δεν νομίζω να δώσουν  προτεραιότητα σε μία ανεξόφλητη προπαραγγελία, έναντι μίας εξοφλημένης προ παραγγελίας ή/και κανονικής παραγγελίας(από 22/09).

Γιατί έχουν και προτεραιότητες; Εδώ διαβάζουμε ότι αυτοί που έχουν κάνει προπαραγγελια περιμένουν χωρίς ενημέρωση και κάποιοι μπαίνουν στο site κάνουν refresh την σελίδα, βγάζει κάποιο διαθέσιμο και το παίρνουν. Απορω ποιο το νόημα της προπαραγγελιας.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά έχω προπληρώσει ένα iPhone 15 pro max blue 15 από Istorm 15/9 16:00

Μέχρι τώρα ουδεμία ενημέρωση. Φίλος που έκανε ακριβώς την ίδια παραγγελία 15:04(δηλαδή 4 λεπτά αφού άνοιξαν οι προπαραγγελίες) τα ίδια.

Επεξ/σία από Nath2015

Σε κατάστημα nova επαρχιακης πόλης θα φέρουν ένα Pro 128gb σε χρώμα μπλε μάλλον και το έκλεισα.

1 κομμάτι φίλε. Δεν ρώτησα για τα άλλα μιας και δεν με ενδιαφέρει αλλά από την συζήτηση κατάλαβα ότι η επόμενη παρτίδα θα αργήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Η κερατάδες οι Γερμανοί έδω 5 5 τα παίρνουν κ τα πουλάνε με καπέλο . 

Για να τα πουλάνε με καπέλο σημαίνει ότι κάποιος τα αγοράζει.Αν κάποιος πληρώνει παραπάνω από την λιανική τιμη για να αποκτήσει λίγες βδομαδες νωρίτερα ένα -ήδη πανάκριβο- τηλέφωνο τότε καλά τους/μας κάνουν.
Δεν φταίνε αυτοί που πουλάνε , φταίνε αυτοί που αγοράζουν με καπέλο. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
  • Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...