fotiskyr4 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Έκανα την πρώτη προπαραγγελία στο σύστημα στα Public μέσα στο κατάστημα με το που είχαν ανοίξει την προηγούμενη Παρασκευή. Το pro max titanium blue 256gb, εννοείται όλο το ποσό προεξόφληση για να στο κρατήσουν εξαρχής. Μου είχαν πει ότι παραλαβή θα γίνει λογικά μέσα Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου το πολύ. Σήμερα μου έστειλαν email ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει η παραλαβή. Γενικά που μίλησα είπαν στα απλά τα μοντέλα και το pro το απλό θα τα πάρουν πιο νωρίς. Όσοι παρήγγειλαν Pro Max και ειδικά το titanium blue και natural titanium θα αργήσουν. Αναμένουμε να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Ρε παιδιά μας δουλεύετε ή σοβαρά τα λετε αυτά ; Δηλαδή τόσοι έχουμε κάνει προπαραγγελια και εσείς κάνετε 5-6 refresh και βγάζει να το παραλάβετε άμεσα από καταστημα; Άμα ισχύει αυτό γιατί να υπάρχει η προπαραγγελια 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos56 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Σειρά προτεραιότητας από τα Lidl 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Και εγώ τα κατάφερα με τη μέθοδο του refresh, βασικά δεν έκανα κανένα, απλά μου το έβγαλε διαθέσιμο, αλλά δεν ξέρω αν θα πάω να το παραλάβω, γιατί δεν έχω αγοράσει τζαμάκι και θήκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Εντομεταξυ μου το βγαζει και εμενα, αλλα δεν μπορω να επιλεξω καταστημα. Μονο εκει που ειναι διαθεσιμο. Δηλαδη πρεπει να κανω 700km για να παω να το παρω 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cdallas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 you.gr παιδία (η αντιπροσωπεία δηλαδή), παράδοση σήμερα το μεσημέρι με ACS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Το πλαίσιο τι έπαθε ρε παιδιά και κρατά σιγή ιχθύος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10rgos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, charalampos21 είπε Ρε παιδιά μας δουλεύετε ή σοβαρά τα λετε αυτά ; Δηλαδή τόσοι έχουμε κάνει προπαραγγελια και εσείς κάνετε 5-6 refresh και βγάζει να το παραλάβετε άμεσα από καταστημα; Άμα ισχύει αυτό γιατί να υπάρχει η προπαραγγελια Κ όμως αδερφέ μου… είναι η πάσα αλήθεια, ούτε εγώ περίμενα όταν πήγα στο κατάστημα και τους είπα έχω κάνει παραγγελία πριν 1 ώρα, ότι θα μου πουν ναι ορίστε η παραγγελία σας. Όντως οι προπαραγγελίες είναι για γέλια. ΥΓ τα refresh δεν ήταν 5-6, ήταν πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά παραπάνω… για αυτό λέω ο επιμένων νικά Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από G10rgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrisbud Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Φαντάζομαι έχουν παρει οι υπάλληλοι, τα αφεντικά,γνωστοί τους. καμία ενημέρωση όλη την ημέρα. και το είχα σε εκτίμηση..μακάρι να ειχα διαλέξει το istorm. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, t3llis είπε Το πλαίσιο τι έπαθε ρε παιδιά και κρατά σιγή ιχθύος; Παίζει να μην έχει ξανα συμβεί αυτο, δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένας να πει ότι παρέλαβε pro max από πλαίσιο. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, t3llis είπε Το πλαίσιο τι έπαθε ρε παιδιά και κρατά σιγή ιχθύος; έφαγε τάπα από infoquest προφανώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos56 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Από προπαραγγελία Κωτσόβολο έλαβε κάνεις από εδώ pro max ή μόνο όσοι πήγαν στα καταστήματα με τα refresh σήμερα παραλάβανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iii Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Προπαραγγελία 15 pro max 256gb blue με εξόφληση από public (μέσα στο κατάστημα όχι από το site) την Παρασκευή 15:08. Πέρασα σήμερα από το κατάστημα και μου είπαν ότι παρέλαβαν μονό 2 pro max στα οποία δεν ήταν το δικό μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, iii είπε Προπαραγγελία 15 pro max 256gb blue με εξόφληση από public (μέσα στο κατάστημα όχι από το site) την Παρασκευή 15:08. Πέρασα σήμερα από το κατάστημα και μου είπαν ότι παρέλαβαν μονό 2 pro max στα οποία δεν ήταν το δικό μου... Ποιο κατάστημα ? Μόνο 2 pro max μπλε ή 2 συνολικά ? Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από alexopouli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iii Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, alexopouli είπε Ποιο κατάστημα ? Μόνο 2 pro max μπλε ή 2 συνολικά ? Public Καβάλας. Μου είπαν για σήμερα 2 συνολικά... Για χθες δεν ξέρω αλλά μου είπαν επίσης ότι μπορεί να έχουν και άλλη παραλαβή αύριο. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από iii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις