Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, dimpia είπε

Ε συνεχιστε να κανετε refresh τοτε, τι να σας πω

Δεν αμφισβητω αυτο που λες αλλα ουτε εχω λογο να αμφισβητησω αυτο που εγραψε ο φιλος πιο πανω.

Προσωπικα δεν θα κατσω να κανω κανενα refresh, το συμπερασμα το δικο μου ειναι οτι δεν εχει κανενα νοημα η προπαραγγελια και οτι εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ πρόλαβα να κάνω παραγγελία Κωτσόβολο ένα pro max αλλά δεν με πήραν πίσω κανένα τηλ.. 

αφου έκατσα μισή ώρα στην αναμονή μου το σήκωσαν και μου είπαν ότι η παραγγελία μου δεν έγινε γιατί έκλεισα εκθεσιακό..

Δεν έπεσα από τα σύννεφα 

Και τελικα ρε παιδια για πιο απο τα 2 αξιζει να περιμενεις περισσοτερο;  pro η pro max

. χρονια τωρα παιρνω μονο τα plus και τα max. Φετος σκεφτομαι να παρω το pro. Αλλα σκεφτομαι μην αργησω πολυ να παραλαβω και στο τελος το μετανιωσω κιολας με το μοκροτερο..

Παιδιά αυτό που κατάλαβα είναι ότι επικρατεί μια τρέλα με τις προπαραγγελίες . Και για αυτόν τον λόγο δεν μπήκα καν στη διαδικασία να κάνω κιόλας . 
Σημερα πήρα σε όλες τις γνωστές αλυσίδες , και απλά είπα να μπω και στο site του Κωτσόβολου - έριξα άμεσα παραγγελία και παρέλαβα επίσης άμεσα . 

11 λεπτά πριν, taslikos είπε

Εγώ πρόλαβα να κάνω παραγγελία Κωτσόβολο ένα pro max αλλά δεν με πήραν πίσω κανένα τηλ.. 

αφου έκατσα μισή ώρα στην αναμονή μου το σήκωσαν και μου είπαν ότι η παραγγελία μου δεν έγινε γιατί έκλεισα εκθεσιακό..

Δεν έπεσα από τα σύννεφα 

Ευχαριστω για την επιβεβαιωση!!

Λοιπόν παιδιά παραγγελία 14/9 και προπληρωμή. Πέρασα πριν από το κατάστημα και μου είπαν ότι η παραγγελία μου δεν έχει καλυφθεί από τα τεμάχια που έχουν στην αποθήκη. Ίσως παραλαβω λένε την άλλη βδομάδα, ούτε αυτοί δεν ξέρουν.

Μεγάλη ξενερα...

Προσπάθησα και με τον τρόπο που λέτε με τα άμεσα διαθέσιμα κομμάτια αλλά έφαγα πόρτα και για τα 2.

2 λεπτά πριν, nikoskon είπε

Άλλος για Κρήτη;

εγώ. με είχαν πάρει τηλ για παραλαβή σήμερα πήγα από εκεί και δεν έχει πάει. αναμονή να το πάρουν απο το καταστηνα δημοκρατίας όταν πάει. τραγικοί, πάντως στην 62 μαρτύρων στις 14:00 δεν είχαν παραλάβει ούτε ενα 

• Like 1

53 minutes ago, Ribopaido said:

Χαμός στο μαγαζί παραλάβαμε μετά από μια ώρα αναμονής.

το εργαλείο δεν παίζεται!

Το έχω να κάθεται στην σάκου λιτσα του πάνω στο γραφείο και περιμένω να σχολάσω να πάω σπίτι να το ανοίξω 🙈😊😅

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εγώ με τη μέθοδο του refresh για να βλέπουμε τα αποθέματα για άμεση παράδοση στον Κωτσόβολο μόλις παρέλαβα 15 Pro Max Natural Titanium 256.

Αν δείτε πιο πριν στο ίδιο θέμα είχα κάνει προπαραγγελία την Κυριακή το βράδυ, δεν υπήρχε περίπτωση να παραλάβω σήμερα, ακόμα σε επεξεργασία μου έλεγε και δεν είχαν ιδέα στην εξυπηρέτηση για χρόνους παράδοσης, οπότε τους την έκανα κ εγώ αλλιώτικα. 

Για του λόγου το αληθές βάζω και φωτό

IMG_3015.jpeg

Επεξ/σία από G10rgos
  • Like 4

1 λεπτό πριν, G10rgos είπε

Παιδιά εγώ με τη μέθοδο του refresh για να βλέπουμε τα αποθέματα για άμεση παράδοση στον Κωτσόβολο μόλις παρέλαβα 15 Pro Max Natural Titanium 256.

Αν δείτε πιο πριν στο ίδιο θέμα είχα κάνει προπαραγγελία την Κυριακή το βράδυ, δεν υπήρχε περίπτωση να παραλάβω σήμερα, ακόμα σε επεξεργασία μου έλεγε και δεν είχαν ιδέα στην εξυπηρέτηση για χρόνους παράδοσης, οπότε τους την έκανα κ εγώ αλλιώτικα. 

refresh στο καλάθι κάνετε ή στη σελίδα με το προϊόν;
γιατί στο καλάθι τίποτα εδώ και 4 ώρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδερφέ θα το βάλεις στο καλάθι και θα κάνεις refresh τη σελίδα να σου ξανά φορτώνει το καλάθι, επίσης θα έχεις επιλεγμένο το παραλαβή από το κατάστημα. 

4 λεπτά πριν, evanpsy είπε

refresh στο καλάθι κάνετε ή στη σελίδα με το προϊόν;
γιατί στο καλάθι τίποτα εδώ και 4 ώρες

Θα είσαι εδώ που σου δείχνω στη φωτό και θα κάνεις refresh. Εγώ τουλάχιστον έτσι το έκανα και λειτούργησε. 

IMG_3016.png
Όταν το βγάλει διαθέσιμο για παραλαβή, πατάς να σου δείξει να επιλέξεις κατάστημα και βλέπεις σε πιο είναι διαθέσιμο, από ότι τσέκαρα πάντως την τελευταία ώρα δύσκολα τα βγάζει διαθέσιμα για παραλαβή. 

Επεξ/σία από G10rgos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Public εβαλα πριν 10 λεπτα 15 pro black 512 για παραλαβη σε κατάστημα νότια προάστια που το έδειχνε διαθέσιμο και μολις μου ηρθε να παω να παραλάβω, βλεπω εχει και αλλα

Επεξ/σία από equi1908

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντωμεταξύ αυτό με το refresh και τη διαθεσιμότητα στον Κωτσόβολο, επειδή δοκίμασα παραγγελία σε πολλά καταστήματα, μπορεί να σας πάρουν να σας πουν από την εξυπηρέτηση ή από κάποιο κατάστημα ότι δεν είναι διαθέσιμο και ότι είναι λάθος του συστήματος κτλπ κτλπ, μην ψαρώσετε αδέρφια, ούτε εγώ ψάρωσα και το πήρα day one, απλά συνεχίστε με παραγγελία σε κάποιο άλλο κατάστημα όταν σας βγάλει κάποιο άλλο διαθέσιμο. Προφανώς κ υπάρχει έστω κάποιο στοκ γενικά γιατί όπως είδαμε όλοι, οι περισσότεροι έχουν κάνει προπαραγγελία σε όλα τα καταστήματα και θα το πάρουν από ένα, όποτε από τα υπόλοιπα που δεν θα πάρουν θα μείνουν κάποια κομμάτια. 
Μην ξεχνάτε, ο επιμένων νικά!

Επεξ/σία από G10rgos
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα εγώ έκανα προ παραγγελία το 15 pro max στο istorm το email ήρθε 4:15 είχα κάνει παραγγελία 4:33 15/09/23 πήγα σήμερα από εκεί και μου λένε είχε γίνει sold out σε ούτε 10 λεπτά μου έδειξε τον πάκο με τις προ παραγγελίες και η δικιά μου κάτω από την μέση 🤯 τελικά είχαν μόνο το 15 pro σε μαύρο και άσπρο και σε 512 και ένα τέρα τίποτα άλλο και αυτά λίγα κομμάτια 

Τελικά ακύρωσα την προ παραγγελία και πήρα 15 pro 512 😀

Επεξ/σία από Billskg
  • Like 1
  • Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...