thephotoshoped Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μάλλον θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό ! Παραγγελια σήμερα από Κωτσόβολο μέσω του site και παραλαβή σε λιγότερο από μισή ώρα . 15 pro max 256 μαύρο 6 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, stefanosnik είπε Καμία , δεν υπάρχει ούτε ένας απο εδώ που να έχει πάρει από πλαίσιο Γενικα σε καθε launch των καινουργιων Iphone γινετε της τρελης ωσπου να στρωσει η διαθεσιμοτητα, αλλα αυτη την φορα να μην εχει βρεθει ουτε ενας ανθρωπος να παραλαβει pro max απο πλαισιο νομιζω δεν εχει ξανα συμβει. Ουτε ξερουν τι τους γινετε , χθες μου στειλανε sms που εγραφε οτι με καλεσαν για να κανονιστει η παραδοση της συσκευης και οτι θα με καλεσουν ξανα η εναλλακτικα να τους καλεσω εγω. Τους καλεσα και αφου βρηκα καποιον διαθεσιμο μετα απο 30+λεπτα αναμονης ουσιαστικα δεν πηρα απαντηση για πιο λογο ελαβα sms παραδοσης Και οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο ακομη και οτι θα ενημερωθω τηλεφωνικα οταν...Πιασ' το αυγο και κουρεφ'το με λιγα λογια. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evanpsy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, thephotoshoped είπε Μάλλον θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό ! Παραγγελια σήμερα από Κωτσόβολο μέσω του site και παραλαβή σε λιγότερο από μισή ώρα . 15 pro max 256 μαύρο Καλορίζικο φίλε! Αλλά έχω μια απορία: ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; χαχαχα no offence, και εσύ καλά έκανες, εμείς τι περιμένουμε είναι το θέμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, evanpsy said: Καλορίζικο φίλε! Αλλά έχω μια απορία: ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; χαχαχα no offence, και εσύ καλά έκανες, εμείς τι περιμένουμε είναι το θέμα κάντε συνεχη refresh. εμφανίζει αποθέματα για άμεση παραλαβη πχ πριν λίγο είχε στο Ηράκλειο Κρήτης 512 PM Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Γενικα σε καθε launch των καινουργιων Iphone γινετε της τρελης ωσπου να στρωσει η διαθεσιμοτητα, αλλα αυτη την φορα να μην εχει βρεθει ουτε ενας ανθρωπος να παραλαβει pro max απο πλαισιο νομιζω δεν εχει ξανα συμβει. Ουτε ξερουν τι τους γινετε , χθες μου στειλανε sms που εγραφε οτι με καλεσαν για να κανονιστει η παραδοση της συσκευης και οτι θα με καλεσουν ξανα η να τους καλεσω εγω. Τους καλεσα και αφου βρηκα καποιον διαθεσιμο μετα απο 30+λεπτα αναμονης ουσιαστικα δεν πηρα απαντηση για πιο λογο ελαβα sms παραδοσης Και οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο ακομη και οτι θα ενημερωθω τηλεφωνικα οταν...Πιασ' το αυγο και κουρεφ'το με λιγα λογια. Πλαίσιο η πωλήτρια που πήγα το πρωί μου είπε δεν έχουν παραλάβει όλα όσα περιμένουν.και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα περιμένουν και άλλα.επισης πως θα έχουν διαθεσιμότητα και δεν θα είναι σαν πέρυσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Πλαίσιο η πωλήτρια που πήγα το πρωί μου είπε δεν έχουν παραλάβει όλα όσα περιμένουν.και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα περιμένουν και άλλα.επισης πως θα έχουν διαθεσιμότητα και δεν θα είναι σαν πέρυσι... Καλα λιγο πολυ καθε χρονο τα ιδια ακουμε (οχι απο πλαισιο, γενικοτερα απο τα καταστηματα) και καθε φορα φτανουν τα χριστουγεννα για να βρεις συσκευη ανθρωπινα. Επισης σημερα ειναι η επισημη ημερα κυκλοφοριας, πως ειναι δυνατο να συμβαινει αυτο που σου ειπε, ολα τα καταστηματα δηλαδη εχουν παραλαβει συσκευες εκτος του πλαισιου? Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Καλα λιγο πολυ καθε χρονο τα ιδια ακουμε (οχι απο πλαισιο, γενικοτερα απο τα καταστηματα) και καθε φορα φτανουν τα χριστουγεννα για να βρεις συσκευη ανθρωπινα. Επισης σημερα ειναι η επισημη ημερα κυκλοφοριας, πως ειναι δυνατο να συμβαινει αυτο που σου ειπε, ολα τα καταστηματα δηλαδη εχουν παραλαβει συσκευες εκτος του πλαισιου? Επίσης είχε διαθέσιμη συσκευή η οποία δεν ήταν κρατημένη από κανέναν...απλά 15αρια είχε 3 και διαθέσιμο 15 προ 512 σε μπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Γενικά το natural είναι σε έλλειψη . Από τ καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Just_travel_everywhere είπε Γενικά το natural είναι σε έλλειψη . Από τ καταλαβα Ναι ενω στα υπολοιπα χρωματα υπαρχει διαθεσιμοτητα να φαν' και οι κοτες😜 Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 15/09 προπαραγγελία σε ότι site υπήρχε, τζίφος. Παραγγελία σήμερα Πλαίσιο με το που εμφανίστηκαν κάποια διαθέσιμα, παράδοση αύριο! 15 Pro 256 W Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, marmagia είπε κάντε συνεχη refresh. εμφανίζει αποθέματα για άμεση παραλαβη πχ πριν λίγο είχε στο Ηράκλειο Κρήτης 512 PM Εχω κλεισει 6 τεμ μεχρι στιγμης για παραλαβη σε 20 λεπτα απο καταστημα. Και μου ηρθαν και emails κανονικα Θα κρατησω το 1 και τα υπολοιπα 5 θα τα χαρισω στους 5 πιο γρηγορους εδωμεσα🥱 Ειναι σφαλμα του συστηματος λεμε, το εξηγησα πιο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisst Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, dimpia είπε Εχω κλεισει 6 τεμ μεχρι στιγμης για παραλαβη σε 20 λεπτα απο καταστημα. Και μου ηρθαν και emails κανονικα Θα κρατησω το 1 και τα υπολοιπα 5 θα τα χαρισω στους 5 πιο γρηγορους εδωμεσα🥱 Ειναι σφαλμα του συστηματος λεμε, το εξηγησα πιο πανω Hey Siri when it's the next flight for Heraklion ? από Πλαίσιο ή Κώτσο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dimpia είπε Εχω κλεισει 6 τεμ μεχρι στιγμης για παραλαβη σε 20 λεπτα απο καταστημα. Και μου ηρθαν και emails κανονικα Θα κρατησω το 1 και τα υπολοιπα 5 θα τα χαρισω στους 5 πιο γρηγορους εδωμεσα🥱 Ειναι σφαλμα του συστηματος λεμε, το εξηγησα πιο πανω Λιγα ποστ πιο πανω ο φιλος μας λεει οτι παρελαβε συσκευη κανονικα μεσα σε μιση ωρα που την εκλεισε απο το site του κωτσου, πως εξηγειτε αυτο? Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Λιγα ποστ πιο πανω ο φιλος μας λεει οτι παρελαβε συσκευη κανονικα μεσα σε μιση ωρα που την εκλεισε απο το site του κωτσου, πως εξηγειτε αυτο? Ε συνεχιστε να κανετε refresh τοτε, τι να σας πω 5 λεπτά πριν, vaggelisst είπε Hey Siri when it's the next flight for Heraklion ? από Πλαίσιο ή Κώτσο ; Ο Κωτσος ειναι ο θεος σ’αυτα οτι μ…κια θες στον κωτσο θα τη δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Χαμός στο μαγαζί παραλάβαμε μετά από μια ώρα αναμονής. το εργαλείο δεν παίζεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις