Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Κωτσόβολος βγάζει διαθεσιμότητα σε καταστήματα ανά 10λεπτο (15 pro 256 black που ψάχνω).. Προφανώς 1-2 συσκευές βέβαια.. Πέτυχα ένα και το κράτησα για τον αδερφό μου Βόρεια Προάστια και μετά από 5 λεπτά έβγαλε άλλο ένα κοντά μου και το κράτησα για μένα.

Έχετε το νου σας με refresh γιατί και λόγω ακυρώσεων προφανώς θα βγαίνουν κάποια διαθέσιμα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, equi1908 είπε

Ο Κωτσόβολος βγάζει διαθεσιμότητα σε καταστήματα ανά 10λεπτο (15 pro 256 black που ψάχνω).. Προφανώς 1-2 συσκευές βέβαια.. Πέτυχα ένα και το κράτησα για τον αδερφό μου Βόρεια Προάστια και μετά από 5 λεπτά έβγαλε άλλο ένα κοντά μου και το κράτησα για μένα.

Έχετε το νου σας με refresh γιατί και λόγω ακυρώσεων προφανώς θα βγαίνουν κάποια διαθέσιμα

Δεν ειναι λογω ακυρωσεων, ειναι γιατι περνανε τα demo τους σε καθε καταστημα και τα βγαζει διαθεσιμα για καποια δευτερολεπτα

πηρα τηλ γιατι κρατησα κι εγω καμια 10αρια😂😂

11 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Γενικά βλέπω ότι κάποιοι έχουν παραλάβει και κάποιοι έχουν ενημερωθεί ότι θα παραλάβουν.

Από πλαίσιο δεν έχει ενημέρωση παραλαβής για pro max ούτε ένα άτομο; 

Κοροϊδία απλά !!!!  Να έχουμε κάνει παραγγελία 15:03 να μην υπάρχει καμία απόλυτος ενημερώσει και να πηγαίνουν και να τα παίρνουν έτσι από το κατάστημα !!  Και βλέπεις Ε , όσοι είμαστε από πλαίσιο είμαστε οι μόνοι που δεν εχουμε Καμία ενημέρωση ! 

• Like 1

6 λεπτά πριν, dimpia είπε

Δεν ειναι λογω ακυρωσεων, ειναι γιατι περνανε τα demo τους σε καθε καταστημα και τα βγαζει διαθεσιμα για καποια δευτερολεπτα

πηρα τηλ γιατι κρατησα κι εγω καμια 10αρια😂😂

χαχαχαχαχα! σοβαρά τώρα?? και στο ένα που πήρα μου είπαν όντως ότι το βλέπουν και θα προχωρήσει για παραλαβή σήμερα.. Θα φάμε πιστόλι, εγγυημένα πράγματα με Κώτσο

19 λεπτά πριν, equi1908 είπε

Καθώς δεν έχω καμιά απολύτως ενημέρωση για την προπαραγγελια, βρήκα από το site του Κωτσοβολου ένα διαθέσιμο Pro max 256 blue, έβαλα παραλαβή από το κατάστημα και μου ήρθε sms ότι το προϊόν είναι έτοιμο και μπορώ να πάω να παραλάβω.
Μετά από λίγο με πήραν τηλ. από το κατάστημα και μου είπαν να μην περάσω καθώς υπάρχει σειρά προτεραιότητας και δεν έχουν διαθέσιμα στο κατάστημα.
Με λίγα λόγια μάλλον μούφα είναι αυτά που βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι διαθέσιμα στο site.

• Like 1
  • Confused 1

Με αυτά τα χάλια φέτος εγώ δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ με προπαραγγελίες. Άμα έχω γνωστό έχει καλώς. Αλλιώς υπομονη έως Γενάρη.

• Like 1
  • Thanks 1

13 λεπτά πριν, giorgos56 είπε

Καθώς δεν έχω καμιά απολύτως ενημέρωση για την προπαραγγελια, βρήκα από το site του Κωτσοβολου ένα διαθέσιμο Pro max 256 blue, έβαλα παραλαβή από το κατάστημα και μου ήρθε sms ότι το προϊόν είναι έτοιμο και μπορώ να πάω να παραλάβω.
Μετά από λίγο με πήραν τηλ. από το κατάστημα και μου είπαν να μην περάσω καθώς υπάρχει σειρά προτεραιότητας και δεν έχουν διαθέσιμα στο κατάστημα.
Με λίγα λόγια μάλλον μούφα είναι αυτά που βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι διαθέσιμα στο site.

Ναι ειναι αυτο που απαντησα πιο πανω

Λες και δεν είχαν εικόνα των προ/παραγγελιών από προηγούμενες χρονιές.
Λες και δεν ήξεραν τί γίνεται σε κάθε λανσάρισμα μηλόφωνου.

https://el.wikipedia.org/wiki/Τατζικιστάν

49 λεπτά πριν, stefanosnik είπε

Κοροϊδία απλά !!!!  Να έχουμε κάνει παραγγελία 15:03 να μην υπάρχει καμία απόλυτος ενημερώσει και να πηγαίνουν και να τα παίρνουν έτσι από το κατάστημα !!  Και βλέπεις Ε , όσοι είμαστε από πλαίσιο είμαστε οι μόνοι που δεν εχουμε Καμία ενημέρωση ! 

Ούτε σε εμένα έχουν κάνει ενημέρωση για το pm από κωτσοβολο 

Στις 21/9/2023 στις 10:05 ΠΜ, alex19871987 είπε

Κανείς που να έχει παραγγείλει από Πλαίσιο pro η pro max και αν τον έχουν καλέσει??

Φίλε μου εγώ έκανα προπαραγγελια 15/9 και ώρα 15:13 αλλά τίποτα πήρα τηλέφωνο και λένε θα περιμένετε την σειρα σας.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...