arxontas2323 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Πήγα στον Κωτσόβολο στη Θεσσαλονίκη και τα είδα.. μου είπαν ότι δεν τους έχει έρθει κανένα κομμάτι στη Θεσσαλονίκη για παράδοση.. Για εμένα το μπλε πολύ πιο όμορφο.. έβγαλα και κάποιες φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε https://quickshare.samsungcloud.com/sLE6QuRhujCw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosnik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, avacan23 είπε Έχει το πλαίσιο μαύρο 256 μαξ σε μεταμόρφωση μάγουλα Καλλιθέα κτλ . Σπεύσατε Τι εννοείς έχει ; Έτσι να πάω να το πάρω τώρα χωρίς προπαραγγελια ; Μας δουλεύουν ρε φίλε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, stefanosnik είπε Μας δουλεύουν ρε φίλε ; Εμ τι μας κάνουν 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Και στον Πειραιά το πλαίσιο έχει 512 προ σε μπλε... μπαίνεις και το παίρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aissaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 9 minutes ago, vaggelisst said: Δεν παίρνω κάνα αυτοκινητάκι καλύτερα . . χαχα τι λέω η βενζίνη είναι στο 2+ € / λτ Ας μείνουμε στα 256gb PM. Ε μπορεί κάποιος να ψάχνει και να μη βρίσκει ξερωγώ... 🤪 Να μη βοηθήσουμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Εντάξει βρε παιδιά, πάντα κρατάνε τα καταστήματα μερικές έξτρα συσκευές για να εμφανίζονται στα sites, στο skroutz κλπ σαν κράχτες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δηλαδη αν παρουμε σβαρνα τα καταστηματα, ισως πετυχουμε κανενα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, charalampos21 είπε Δηλαδη αν παρουμε σβαρνα τα καταστηματα, ισως πετυχουμε κανενα; Έχω πάρει 2 φορές έτσι συσκευή την day one παλιότερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Παρελαβα απο γερμανος μολις iphone 15 pro blue. ειχα πληρωσει στο καταστημα την προηγουμενη παρασκευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 μας τρολαρει το πλαίσιο βγάζει το pm natural διαθέσιμο σε καταστήματα. το δικό μου βέβαια δεν έχει φτάσει στο κατάστημα.... το ψάχνουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Rubble είπε μας τρολαρει το πλαίσιο βγάζει το pm natural διαθέσιμο σε καταστήματα. το δικό μου βέβαια δεν έχει φτάσει στο κατάστημα.... το ψάχνουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ Αμα πατησεις πανω ομως λεει δεν ειναι διαθεσιμο σε κανενα καταστημα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γενικά βλέπω ότι κάποιοι έχουν παραλάβει και κάποιοι έχουν ενημερωθεί ότι θα παραλάβουν. Από πλαίσιο δεν έχει ενημέρωση παραλαβής για pro max ούτε ένα άτομο; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txevo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Γενικά βλέπω ότι κάποιοι έχουν παραλάβει και κάποιοι έχουν ενημερωθεί ότι θα παραλάβουν. Από πλαίσιο δεν έχει ενημέρωση παραλαβής για pro max ούτε ένα άτομο; Και εγώ από πλαίσιο παραγγελία την προηγούμενη Παρασκευή pro max 256 black με πληρωμή από πιστωτική στις 15:10, καμμία ενημέρωση ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Pro Max natural έχει παραλάβει κανείς; Αν ναι από που; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Γενικά βλέπω ότι κάποιοι έχουν παραλάβει και κάποιοι έχουν ενημερωθεί ότι θα παραλάβουν. Από πλαίσιο δεν έχει ενημέρωση παραλαβής για pro max ούτε ένα άτομο; Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν το κλασικό " όταν θα υπάρχει διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά " . Με λίγα λόγια περιμένουμε τη νέα φουρνιά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις