Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, blaxos είπε

Με όσους μίλησα τηλεφωνικός ακόμη δεν έχουν παραλάβει μου είπαν δε τους δείχνει διαθεσιμότητα η αποθήκη 

Διαθεσιμότητα δεν εμφανίζει, αλλά το έψαξαν εσωτερικά, βάσει και των παραγγελιών. Πέτυχα σε καλούς agents ή με δούλεψαν. Πάντως διέθεσαν αρκετό χρόνο.

• Like 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έκανα προπαραγγελία με πληρωμή σε κατάστημα Public κατά την παραλαβή.
Πριν λίγο πήρα τηλ να δω αν έχουν παραλάβει ή ξέρουν κάτι και για "κάποιο" λόγο η παραγγελία μου φαινόταν ακυρωμένη

και φυσικά το iPhone 15 Pro που ήθελα, μη διαθέσιμο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikoskon είπε

Έκανα προπαραγγελία με πληρωμή σε κατάστημα Public κατά την παραλαβή.
Πριν λίγο πήρα τηλ να δω αν έχουν παραλάβει ή ξέρουν κάτι και για "κάποιο" λόγο η παραγγελία μου φαινόταν ακυρωμένη

και φυσικά το iPhone 15 Pro που ήθελα, μη διαθέσιμο.

Μην κάνετε προπληρωμή σε προϊόν που ούτε ο Θεός δεν ξέρει πότε θα παραλάβετε. Αν ήταν σωστοί και είχαν χρονοδιαγράμματα ευχαρίστως, τώρα όχι. 

Δημοσ.

Πλαίσιο Πειραιά έχει διαθέσιμο ελεύθερο iPhone 15 pro 512 blue titanium... όποιος προλάβει...γενικά η πωλήτρια μου είπε πως από Δευτέρα θα έχει και φέρανε πρώτα τα μεγάλα...δεν θα γίνει το περσινό 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Μην κάνετε προπληρωμή σε προϊόν που ούτε ο Θεός δεν ξέρει πότε θα παραλάβετε. Αν ήταν σωστοί και είχαν χρονοδιαγράμματα ευχαρίστως, τώρα όχι. 

Χαράλαμπε παιδί μου, διάβασε πριν απαντήσεις.

Το θέμα είναι πως φαντάζομαι κάποιος υπάλληλος θα ακύρωσε την παραγγελία μου (αφού δεν ήταν προπληρωμένη) για να καβατζώσει τον ίδιον ή κανά κολλητό του.

• Super Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

ωραία airpods θήκη! :D Από που, πόσα και ποιά είναι;

https://www.document.gr/music/ακουστικά/airpods-accessories/uniq-ard-031gn-detail

8 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Τοσο μεγαλο κουτι εχει; 🤔

Ναι τα Ultra τέτοιο κουτί είχαν. Έχει μέσα 2 ξεχωριστές συσκευασίες, μία με το Ultra και μία με το Band.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nikoskon είπε

Χαράλαμπε παιδί μου, διάβασε πριν απαντήσεις.

Το θέμα είναι πως φαντάζομαι κάποιος υπάλληλος θα ακύρωσε την παραγγελία μου (αφού δεν ήταν προπληρωμένη) για να καβατζώσει τον ίδιον ή κανά κολλητό του.

Πολυ πιθανό. Έχεις δίκιο διάβασα λάθος. Είπες παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα και εγώ παρέλειψα το κατάστημα :D

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, aissaris είπε

Δεν παίρνω κάνα αυτοκινητάκι καλύτερα . .

χαχα τι λέω η βενζίνη είναι στο 2+ € / λτ

Ας μείνουμε στα 256gb PM.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...