evanpsy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, blaxos είπε Με όσους μίλησα τηλεφωνικός ακόμη δεν έχουν παραλάβει μου είπαν δε τους δείχνει διαθεσιμότητα η αποθήκη Διαθεσιμότητα δεν εμφανίζει, αλλά το έψαξαν εσωτερικά, βάσει και των παραγγελιών. Πέτυχα σε καλούς agents ή με δούλεψαν. Πάντως διέθεσαν αρκετό χρόνο. 1
charalampos21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Από istorm, public, plaisio, Vodafone που έχω παραγγείλει 10 λεπτά το πολύ από όταν άνοιξαν οι προπαραγγελίες, τίποτα ακόμα.
nikoskon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Έκανα προπαραγγελία με πληρωμή σε κατάστημα Public κατά την παραλαβή. Πριν λίγο πήρα τηλ να δω αν έχουν παραλάβει ή ξέρουν κάτι και για "κάποιο" λόγο η παραγγελία μου φαινόταν ακυρωμένη και φυσικά το iPhone 15 Pro που ήθελα, μη διαθέσιμο.
charalampos21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, nikoskon είπε Έκανα προπαραγγελία με πληρωμή σε κατάστημα Public κατά την παραλαβή. Πριν λίγο πήρα τηλ να δω αν έχουν παραλάβει ή ξέρουν κάτι και για "κάποιο" λόγο η παραγγελία μου φαινόταν ακυρωμένη και φυσικά το iPhone 15 Pro που ήθελα, μη διαθέσιμο. Μην κάνετε προπληρωμή σε προϊόν που ούτε ο Θεός δεν ξέρει πότε θα παραλάβετε. Αν ήταν σωστοί και είχαν χρονοδιαγράμματα ευχαρίστως, τώρα όχι.
alex19871987 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Πλαίσιο Πειραιά έχει διαθέσιμο ελεύθερο iPhone 15 pro 512 blue titanium... όποιος προλάβει...γενικά η πωλήτρια μου είπε πως από Δευτέρα θα έχει και φέρανε πρώτα τα μεγάλα...δεν θα γίνει το περσινό
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Έφτασε και το Ultra 2 από το Πλαίσιο! 3
CarbonFibre Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Έφτασε και το Ultra 2 από το Πλαίσιο! ωραία airpods θήκη! Από που, πόσα και ποιά είναι;
thephotoshoped Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Για Θεσσαλονίκη γνωρίζετε μήπως υπάρχει κάτι διαθέσιμο οπουδήποτε; 15 pro max 256
nikoskon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, charalampos21 είπε Μην κάνετε προπληρωμή σε προϊόν που ούτε ο Θεός δεν ξέρει πότε θα παραλάβετε. Αν ήταν σωστοί και είχαν χρονοδιαγράμματα ευχαρίστως, τώρα όχι. Χαράλαμπε παιδί μου, διάβασε πριν απαντήσεις. Το θέμα είναι πως φαντάζομαι κάποιος υπάλληλος θα ακύρωσε την παραγγελία μου (αφού δεν ήταν προπληρωμένη) για να καβατζώσει τον ίδιον ή κανά κολλητό του.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε ωραία airpods θήκη! Από που, πόσα και ποιά είναι; https://www.document.gr/music/ακουστικά/airpods-accessories/uniq-ard-031gn-detail 8 λεπτά πριν, kazantzidis είπε Τοσο μεγαλο κουτι εχει; 🤔 Ναι τα Ultra τέτοιο κουτί είχαν. Έχει μέσα 2 ξεχωριστές συσκευασίες, μία με το Ultra και μία με το Band. 2
charalampos21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, nikoskon είπε Χαράλαμπε παιδί μου, διάβασε πριν απαντήσεις. Το θέμα είναι πως φαντάζομαι κάποιος υπάλληλος θα ακύρωσε την παραγγελία μου (αφού δεν ήταν προπληρωμένη) για να καβατζώσει τον ίδιον ή κανά κολλητό του. Πολυ πιθανό. Έχεις δίκιο διάβασα λάθος. Είπες παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα και εγώ παρέλειψα το κατάστημα
aissaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.you.gr/tilefonia-tablets/smartphones-ana-brand/ola-ta-smartphones/smartphone-iphone-15-pro-max-5g-6-7-1tb-white-tita Διαθέσιμο το 1TB
vaggelisst Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, aissaris είπε https://www.you.gr/tilefonia-tablets/smartphones-ana-brand/ola-ta-smartphones/smartphone-iphone-15-pro-max-5g-6-7-1tb-white-tita Διαθέσιμο το 1TB Δεν παίρνω κάνα αυτοκινητάκι καλύτερα . . χαχα τι λέω η βενζίνη είναι στο 2+ € / λτ Ας μείνουμε στα 256gb PM. 1
avacan23 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Έχει το πλαίσιο μαύρο 256 μαξ σε μεταμόρφωση μάγουλα Καλλιθέα κτλ . Σπεύσατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις