Spc1983 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, mpekatsikas είπε Αν δεν το φέρουν αύριο έχει φύγει ακύρωση και επιστροφή χρημάτων, ήδη με έχει εκνευρίσει πολύ η στάση τους! Μου φαίνεται αν το αγόρασες με άτοκες δώσεις και το ακυρώσεις το ποσό θα το πάρεις πάλι με δόσεις πίσω .. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από Spc1983 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 4 minutes ago, Spc1983 said: Μου φαίνεται αν το αγόρασες με άτοκες δώσεις και το ακυρώσεις το ποσό θα το πάρεις πάλι με δόσεις πίσω .. Σωστά τα λες... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgebad Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Ξεπουλήσαμε και φέτος , τίποτα και πουθενά διαθέσιμο. Μόνο ο κώτσος και ο Γερμανός έχει κάποια 15pro 1tb και 256gb. Αντε να δουμε ποτε θα παραλαβουμε ολοι εμεις με το natural titanium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapsala Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα. Μόλις παρέλαβα. Προπαραγγελια με κάρτα από you.gr 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosnik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, kapsala είπε Καλημέρα. Μόλις παρέλαβα. Προπαραγγελια με κάρτα από you.gr με γεια , να το χαρεις ! μια ερωτηση απλα , γινετε να εχει το you κινητα και να μην εχει το πλαισιο ? τι να πω !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spc1983 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, stefanosnik είπε με γεια , να το χαρεις ! μια ερωτηση απλα , γινετε να εχει το you κινητα και να μην εχει το πλαισιο ? τι να πω !!! Το you είναι της infoquest … 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα, απο Κωτσόβολο είχε καποιος ενημέρωση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Επίσης σταματήστε να ποστάρετε εδώ αγγελίες κλπ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Πλαίσιο κανένας να είχε ενημέρωση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_Ben Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Πλαίσιο κανένας να είχε ενημέρωση??? Τίποτα απολύτως... Βέβαια το πλαίσιο είναι ότι χειρότερο από θέμα ενημέρωσης μου το έχει ξανακάνει με κάρτα γραφικών που την περίμενα 6 μήνες... Ίσως η τελευταία φορά που αγοράζω κάτι από εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aissaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Άνοιξαν οι παραγγελίες για το 15 pro max στο Amazon.co.uk, ~1300 ευρώ το 256άρι Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από aissaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumbouni Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, kapsala είπε Καλημέρα. Μόλις παρέλαβα. Προπαραγγελια με κάρτα από you.gr Μπορείς να μου πείς πότε είχες κάνει την παραγγελία; Τί ώρα έγραφε στο you οτι έγινε η παραγγελία; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από koumbouni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evanpsy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, blaxos είπε Καλημέρα, απο Κωτσόβολο είχε καποιος ενημέρωση ; Κάλεσα σήμερα, μόνο 20' αναμονή παραδόξως. Πολύ ευγενική η κοπέλα, ψάξαμε το παραστατικό και την παραγγελία μου, γιατί δεν είχα καμία ενημέρωση. Βρήκε κανονικά την παραγγελία, με ενημέρωσε για το στοκ στην αποθήκη, μίλησε με το κατάστημα και μου επιβεβαίωσε ότι μάλλον ως αύριο θα παραλάβω. Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τη διανομή, πάντως. Από μεσημέρι και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, evanpsy είπε Κάλεσα σήμερα, μόνο 20' αναμονή παραδόξως. Πολύ ευγενική η κοπέλα, ψάξαμε το παραστατικό και την παραγγελία μου, γιατί δεν είχα καμία ενημέρωση. Βρήκε κανονικά την παραγγελία, με ενημέρωσε για το στοκ στην αποθήκη, μίλησε με το κατάστημα και μου επιβεβαίωσε ότι μάλλον ως αύριο θα παραλάβω. Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τη διανομή, πάντως. Από μεσημέρι και μετά. Με όσους μίλησα τηλεφωνικός ακόμη δεν έχουν παραλάβει μου είπαν δε τους δείχνει διαθεσιμότητα η αποθήκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapsala Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, koumbouni είπε Μπορείς να μου πείς πότε είχες κάνει την παραγγελία; Τί ώρα έγραφε στο you οτι έγινε η παραγγελία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις