Stelaras1993 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, mpekatsikas είπε Προπαραγγελία iphone 15 pro max 256 black στο πρώτο μισάωρο από Public, πληρωμή με πιστωτική επιτόπου! Να φανταστώ για να μην έχω καμία ενημέρωση να μην περιμένω αύριο; Μα είναι δυνατον να προπληρώνεις ; Σε κατι το οποιο δεν γνωριζουν ποτε θα στο στειλουν; Τα καταστήματα ειναι για να μας εξυπηρετούν και Οχι για να τα εξυπηρετούμε εμεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpekatsikas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Αν δεν το φέρουν αύριο έχει φύγει ακύρωση και επιστροφή χρημάτων, ήδη με έχει εκνευρίσει πολύ η στάση τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klandest047 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ έλαβα SMS απο Κωτσόβολο για παραλαβή αύριο. Iphone Pro (οχι max). Είχα καταχωρίσει προπαραγγελία αργά το βράδι 15/9. Είχα συμπτωματικά εκδηλώσει ενδιαφέρον στην φόρμα του σαιτ πριν ανοίξουν οι προπαραγγελίες (δεν θυμάμαι ποια μέρα). Δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelaras1993 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Εγω εμαθα απο καλο γνωστο σε υψηλη θεση οτι ο Γερμανός - Cosmote εχει θεμα με τα pro max . Συγκεκριμενα οτι δεν εχει καθόλου . Δεν το πιστευω βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ αποφάσισα να σταματήσω να ασχολούμαι για το πότε θα παραλάβω. Θα προχωρήσω τη ζωή μου και όποτε είναι ας μου στείλουν μήνυμα ότι έρχεται. Έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να αλλάξω κάτι στο πόσο γρήγορα θα έρθει η παραγγελία. Όλη αυτή η ενασχόληση, το να μπαίνω να βλέπω την κατάσταση παραγγελίας, να διαβάζω comments άλλων πότε θα τους πάει κτλ μου δημιουργεί ένα άγχος χωρίς λόγο. 4 10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάθε χρόνο έτσι γίνεται. Και μετά μόλις παραλάβουν πολλοί, πάνε σε γειτονικό forum και γράφουν για αργή ή γρήγορη φόρτιση και υγεία μπαταρίας, μέχρι να κυκλοφορήσει το επόμενο μοντέλο Και για τις μεγάλες αλυσίδες λογικό και αναμενόμενο να χάνουν την μπάλα. Τον υπόλοιπο καιρό πολύ λιγότεροι ψωνίζουν από εκεί που έχουν full price τιμές(και τα Iphones δεν μπαίνουν και σε εκπτώσεις τις περισσότερες φορές),άρα όλοι στις αρχές πάντα πέφτουν με τα μούτρα. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistiri0 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, marmagia είπε Αυτό είναι το λογικό από την άλλη όμως για να ζητάει προκαταβολές έχει σκοπό να σε κρατήσει δεμένο εκει και το κάνουν επίτηδες όπως τόσα χρόνια. Γιατί τι νόημα θα είχε ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ αν με την ακύρωση έπαιρνες πίσω την προκαταβολή; Ο Νόμος λέει (υπάρχει ως πληροφορία υποχρεωτικά και σε όλα τα ταμεία), πως δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τίποτα που δεν έχεις παραλάβει είτε ως προιόν είτε ως υπηρεσία. Λές έναν λόγο παραπάνω να μην σου γυρίζουν λεφτά; Εκτός αυτού υπάρχει νόμος που ορίζει ότι ακόμα και το κινητό να έχεις λάβει, αν δε το έχεις αποσφραγίσει και το έχεις απλά σπίτι σου να κάθεται και αλλάξεις γνώμη, μπορείς να συμπληρώσεις μια αίτηση επαναχώρησης και να το επιστρέψεις πίσω στο κατάστημα έως και 2 εβδομάδες μετά την αγορά, και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω με τον ίδιο τρόπο που τα έδωσες. Το έκανα πέρυσι με iphone από Public που το γύρισα πίσω σφραγισμένο και πήρα ίδια μέρα πίσω τα λεφτά μου με την ίδια κάρτα που είχα πληρώσει. Μου είπαν και ευχαριστώ άτομο του καταστήματος γιατί ήθελαν να εξυπηρετήσουν επόμενο πελάτη μάλιστα με την συσκευή που γύρισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, mistiri0 said: Ο Νόμος λέει (υπάρχει ως πληροφορία υποχρεωτικά και σε όλα τα ταμεία), πως δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τίποτα που δεν έχεις παραλάβει είτε ως προιόν είτε ως υπηρεσία. Λές έναν λόγο παραπάνω να μην σου γυρίζουν λεφτά; Εκτός αυτού υπάρχει νόμος που ορίζει ότι ακόμα και το κινητό να έχεις λάβει, αν δε το έχεις αποσφραγίσει και το έχεις απλά σπίτι σου να κάθεται και αλλάξεις γνώμη, μπορείς να συμπληρώσεις μια αίτηση επαναχώρησης και να το επιστρέψεις πίσω στο κατάστημα έως και 2 εβδομάδες μετά την αγορά, και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω με τον ίδιο τρόπο που τα έδωσες. Το έκανα πέρυσι με iphone από Public που το γύρισα πίσω σφραγισμένο και πήρα ίδια μέρα πίσω τα λεφτά μου με την ίδια κάρτα που είχα πληρώσει. Μου είπαν και ευχαριστώ άτομο του καταστήματος γιατί ήθελαν να εξυπηρετήσουν επόμενο πελάτη μάλιστα με την συσκευή που γύρισα. Δεν διαφωνώ και εννοείται κάποιος που θα επιμείνει θα δικαιωθεί αλλά λέω ότι το κάνουν επίτηδες στον Κωτσόβολο και θα χρειαστούν πολλά πολλά πολλά τηλέφωνα γωνιές και γκρίνιες για το αυτονόητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotlid Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το δούλεμα άρχισε και στο Κοτσωβολο όχι για iPhone κιόλας, για ένα απλό Apple Watch. Στην σελίδα λέει ότι θα φύγει με κούριερ σήμερα αλλά πιο κάτω λέει ότι θα φύγει με kvan αύριο και στο τηλέφωνο μου είπαν μόλις ότι θα φύγει αύριο με κούριερ! Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από kotlid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Ενημερωτικά ακόμα και από το Apple Store Γερμανίας να κανείς παραγγελία η ημερομηνία είναι Οκτώβριος 24 έως Νοέμβριο !!! Δεν υπάρχει απόθεμα γενικά. Ενώ αν το παραγγέλνεις την ίδια μέρα προ παραγγελία η παράδοση ήταν 10 με 15 Οκτωβρίου. Από επίσημο Apple Store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1m1tr1sGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε Εγω εμαθα απο καλο γνωστο σε υψηλη θεση οτι ο Γερμανός - Cosmote εχει θεμα με τα pro max . Συγκεκριμενα οτι δεν εχει καθόλου . Δεν το πιστευω βεβαια. Άμα μπείς στο site του GERMANOS δείχνει τα promax "αναμένεται σύντομα" και τα υπόλοιπα "διαθέσιμα για προπαραγγελία". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, D1m1tr1sGR είπε Άμα μπείς στο site του GERMANOS δείχνει τα promax "αναμένεται σύντομα" και τα υπόλοιπα "διαθέσιμα για προπαραγγελία". Που μεταφράζεται σε τι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από Damianus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumbouni Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, kapsala είπε Προπαραγγελία με κάρτα από το you.gr και πριν λίγο η κατάσταση της αγγελίας από Έλεγχος πέρασε σε αποθήκη. Για να δούμε αν είμαι τυχερός και πάει και για τιμολόγηση. Το προπαραγγειλα την πρώτη μέρα. Update Μόλις με κάλεσαν και μου ειπαν οτι θα ειμαι σε αυτους που θα παραλάβουν αύριο. Τι ώρα έγινε η παραγγελία; Εγώ είχα δηλώσει ενδιαφέρον και έγινε η τηλεφωνική καταχώρηση της παραγγελία με κάρτα στις 15/09 17:30 σύμφωνα με την σελίδα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sadvampire Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, σε Γερμανο που πήγα έτσι για πλακα να ρωτήσω τι γίνεται με τα 15 προ Μαξ μου είπε ο τύπος εκεί οτι τα προ μαξ ειναι για Οκτώβρη να έρθουν και οχι αύριο . Το πλαίσιο πάντως που είχα κανει απο κατάστημα την προ παραγγελία ,μου εχει στειλει ενα κουπόνι στο μαιλ και μετα ούτε φωνη ούτε ακρόαση. Την προ παραγγελία στην αγια Παρασκευή την είχα κανει 13/9 ημέρα Τετάρτη ,και μπροστά μου η υπάλληλος άνοιξε ενα excel και έγραψε το όνομα μου ,αρ κινητου, και μαιλ. Είδα οτι είχε 4 άτομα πριν από μενα μόνο γραμμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις