Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Eirinipat είπε

Ο Γερμανός τραγικός , πήρα το μεσημέρι γιατί είχε υποτίθεται και natural διαθέσιμο σε κατάστημα και είπαν ότι είναι λάθος συστήματος ! Ούτε μαύρο είπε ότι είχαν σε 256 άμεσα διαθέσιμο ! 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Αυτό το «λάθος του συστήματος» που συμβαίνει μόνο στα Ελληνικά καταστήματα..

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, Αλεξανρος είπε

Στο site του Γερμανού υπάρχει ακόμα pro 128 natural να περάσω αύριο από ένα κατάστημα η θα χάσω τον χρόνο μ 😅

Πάρε τηλέφωνο καλού κακού για «συστημικό λάθος» 

1 ώρα πριν, Eirinipat είπε

Ο Γερμανός τραγικός , πήρα το μεσημέρι γιατί είχε υποτίθεται και natural διαθέσιμο σε κατάστημα και είπαν ότι είναι λάθος συστήματος ! Ούτε μαύρο είπε ότι είχαν σε 256 άμεσα διαθέσιμο ! 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Δε ξέρω εγώ, έκανα πάντως παραγγελία πριν λίγο με εξόφληση του ποσού και στο email επιβεβαίωσης μου γράφει παράδοση έως 31/10. Μπορεί και να είναι λάθος και από εβδομάδα να μου λένε άλλα τι να πω..!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, ThodorisAthina said:

Ελπιζω να το προλαβα, περιμενωεπιβεβαιωση! Ευχαριστω πολυ σε καθε περιπτωση!

Παρελαβα απο Κωτσοβολο τελικα, μετα απο ενημερωση εδω απο αλλο μελος οτι υπαρχει στον Πειραια και πηγα και το πηρα. Ευχαριστω πολυ να πω πρωτα απ'ολα. Iphone 15 pro NaTi 128gb. 

Ακουσα εκει να λενε οτι θα εχουν παρα πολλες παραλαβες σε μπλε χρωμα αμεσα, φαση πειτε σε φιλους σας να παρουν το μπλε. ΝaTi ειπαν απο 2024 θα εχουν αρκετα για να καλυψουν τις παραγγελιες... απλα ενημερωνω γιατι το ακουσα να το λενε οι υπαλληλοι μεταξυ τους "πριβε" στο πλαι του καταστηματος. 

Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες, απλα οντως ζεσταινεται σε update και restore from back up διαδικασια.

Ακυρωνω 4 παραγγελιες που ετρεχα εδω και 1 μηνα περιπου οποτε μακαρι να σας ερθει καποιο. 

Επεξ/σία από ThodorisAthina
  • Confused 1

10 ώρες πριν, InsoRay είπε

Δε ξέρω εγώ, έκανα πάντως παραγγελία πριν λίγο με εξόφληση του ποσού και στο email επιβεβαίωσης μου γράφει παράδοση έως 31/10. Μπορεί και να είναι λάθος και από εβδομάδα να μου λένε άλλα τι να πω..!! 

Μακάρι να ισχύει όντως και να παραλάβεις ☺️ για τα άμεσα διαθεσιμα μιλούσα που τα είχε σε καταστήματα , ότι δεν υπήρχαν 😬 ίσως υπάρχουν σε αποθήκη 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσον αφορά το 15 Pro Natural 128GB που φαίνεται διαθέσιμο στον Γερμανό.
Στο τηλεφωνικό τους κέντρο αναφέρουν διαθεσιμότητα στα καταστήματα Α.Αναργύρων, Κηφισιάς. Ασπρόπυργου, Γλυφάδας.
Φυσικά και δεν ισχύει (επικοινώνησα με όλα εκτός του Ασπρόπυργου) καθώς είτε δεν υπάρχουν, είτε έχουν 1 (ένα) και αυτό είναι δεσμευμένο.

Κοινώς μάπα το καρπούζι.

Τηλεφωνικά με ενημέρωσαν πως ενώ γράφει παράδοση μέχρι 31/10 (στην περίπτωση Online αγοράς με κάρτα), ενδέχεται να καθυστερήσει 3-4 ημέρες.

Μας δουλεύουν δηλαδή και στον Γερμανό.

Επεξ/σία από nikoskon
  • Like 1

Φαίνεται οτι τα καταστήματα έχουν τις παραλαβές τους προς τα τέλη της εβδομάδα. Ειδικά πλαίσιο/istorm έχουν γράψει αρκετοί εδώ οτι δέχτηκαν τηλεφωνημα για παραλαβή πέμπτες/παρασκευες. 

Καλημέρα, Χρόνια Πολλά στη Θεσσαλονίκη και στους εορτάζοντες. Από istorm έμαθα ότι δεν έχουν παραλάβει συσκευές, μας δουλεύουν ψιλό γαζί!😃 Μόνο στην Ελλάδα δεν βρίσκεις natural και white, σε όλη την Ευρώπη πώς υπάρχουν? Για την ιστορία, 29/9 pro max white 256GB πληρωμή με πιστωτική…😪

• Like 1

6 λεπτά πριν, chrisbass είπε

Καλημέρα, Χρόνια Πολλά στη Θεσσαλονίκη και στους εορτάζοντες. Από istorm έμαθα ότι δεν έχουν παραλάβει συσκευές, μας δουλεύουν ψιλό γαζί!😃 Μόνο στην Ελλάδα δεν βρίσκεις natural και white, σε όλη την Ευρώπη πώς υπάρχουν? Για την ιστορία, 29/9 pro max white 256GB πληρωμή με πιστωτική…😪

IMG_5320.png.55af6befb8bd72c3903f4cb19b2827bf.png

δεν έχει κουνήσει από τότε 

• Sad 1

Αγαπητέ πελάτη,

Λόγω της διεθνώς αυξημένης ζήτησης του προϊόντος που έχετε επιλέξει και περιορισμένης διαθεσιμότητας από την Apple, παρουσιάζονται καθυστερήσεις στις παραδόσεις των iPhone .

Η παραγγελία σου βρίσκεται σε σειρά προτεραιότητας , χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακριβής ημερομηνία παράδοσης.

Κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να παραλάβεις σύντομα το νέο σου iPhone.

καλημεραααααα you 18/9 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...