Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

28 minutes ago, darionaharos said:

κωτσος εχει 15 pro 128 natural 1 τεμαχιο πειραια!

Ελπιζω να το προλαβα, περιμενωεπιβεβαιωση! Ευχαριστω πολυ σε καθε περιπτωση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ας μου πει κάποιος πως γίνεται να μην έχω παραλάβει ακόμα με προπαραγγελια στις 15:00 - 15/9.  15 PM NaTi. Public ρεντη. Μου φαίνεται τρελό πραγματικά!!! Έχω σταματήσει να πιστεύω ότι καθυστέρησαν οι παραλαβές. Κάτι άλλο συμβαίνει ..

1 ώρα πριν, hellojim είπε

Παρελαβα από Κώτσο μόλις 256 pro max! Υπομονή στους υπόλοιπους lads. We have all been there.

IMG_0241.jpeg

Μπορείς να αναφέρεις τον αριθμό παραγγελίας σου;

41 λεπτά πριν, nikitas4 είπε

Απο Ποιο καταστημα

Κανένας άλλος που να περιμένει iphone 15 pro max η Γενικά iphone απο Public?

Εγώ ένα 15 Pro NaTi απ' τις 17/09.

10 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε

Ας μου πει κάποιος πως γίνεται να μην έχω παραλάβει ακόμα με προπαραγγελια στις 15:00 - 15/9.  15 PM NaTi. Public ρεντη. Μου φαίνεται τρελό πραγματικά!!! Έχω σταματήσει να πιστεύω ότι καθυστέρησαν οι παραλαβές. Κάτι άλλο συμβαίνει ..

Παιδιά η κατάσταση στο Public είναι απαράδεκτη. Αν οι υπόλοιποι ήταν τραγικοί, το Public είναι ακόμα χειρότερο. Δεν έχουν ακόμα ιδέα πότε θα παραλάβουν συσκευές, μίλησα και σήμερα μαζί τους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε

Μέχρι 8 Νοέμβρη από 13 Οκτωβρίου

τωρα κόλλησε το σύστημα και μου λέει να παραλάβω ότι έχει ηδη παραληφθεί 

μιλησα από τηλέφωνο και πήγα και στο κατάστημα 

Συστηματικό λάθος 

δεν ξέρω όμως γιατί δεν μου ξαναβγάζει ότι θα το παραλάβω το αργότερο αρχές Νοέμβρη 

IMG_2528.jpeg

IMG_2538.png

IMG_2527.png

Επεξ/σία από nikitas4

17 ώρες πριν, Rubble είπε

Καλή Χρονιά!!

Σωστά αν δεν είναι οι ενδοκοινωτικες ενεργές. Θυμάμαι όμως και κάποιο έγγραφο τους είχα στείλει. Εσυ το ολοκληρώσες? Σου ζήτησε στην εγγραφή να επισυνάψεις κάτι?

Σήμερα έγινε έγκριση, και μου ζητάει να ανεβάσω έγγραφο ταυτοποίησης ουσιαστικά. Εσύ τι ανέβασες;

7 λεπτά πριν, TasosGoudas είπε

Σήμερα έγινε έγκριση, και μου ζητάει να ανεβάσω έγγραφο ταυτοποίησης ουσιαστικά. Εσύ τι ανέβασες;

πάει καιρός. δε θυμάμαι δυστυχώς, απλά θυμάμαι ότι κάτι ζητούσε να στείλω.

Παιδιά καλημέρα 💜

Θα συμφωνήσω πως το public είναι ΟΤΙ χειρότερο πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται .. απαντήσεις copy paste.. μηδενική ενημέρωση .. αχταρμας. Μας συγχωρείτε και υπομονή και άλλα τέτοια . Με πρώην να μιλούσα περισσότερη συνεννόηση θα έβγαζα και τουλάχιστον θα ήταν πιο ευρηματικός με τις απαντήσεις. Δεν μπορώ άλλο να ασχοληθώ. Θα μείνω με το φτωχικό μου xiaomi που τραβάει άκυρα screenshots, ( έχω τουλάχιστον 70 στη συλλογή από ινσομνια xD) κλείνει μόνο του και η μπαταρία του κρατάει ένα μισάωρο στη καλύτερη 💀

• Confused 1
  • Sad 3

εκανα παραγκελια 25/9 στο πλαισιο για 15 προ μαξ νατουραλ και απτην ημερα που την εκανα δεν υπηρξε ενημερωση για τη διαθεσιμοτητα ή για τον χρονο αναμονης. Εχω ρωτησει 3 φορες και εχω παρει 3 διαφορετικες απαντησεις παρολα αυτα καμια δεν απαντησε τα ερωτηματα μου . Σημερα τσεκαρα τις διαθεσημοτητες στο σαιτ και καποια φενονται διαθεσημα οποτε ειμαι στο δηλημα να περιμενω η να παω σε αλλο χρωμα; Αν η εξιπιρετισςηταν καλυτερη και ενδιαφεροντουσαν λιγο αντι για ενα «δε ξερω» θα το εκτιμουσα. Ειναι τραγικο οτι παραγκελνεις ενα τετοιο κινητο και δε σε ενημερωνουν 

2 hours ago, ThodorisAthina said:

Ελπιζω να το προλαβα, περιμενωεπιβεβαιωση! Ευχαριστω πολυ σε καθε περιπτωση!

Πότε πρόλαβες; Μπήκα στα 4 λεπτά από το μήνυμα, μου έβγαζε διαθέσιμο μόνο 1 στο Mall και όταν πήγα να προχωρήσω εξαφανίστηκε.

Εχουμε τον πονο μας ολοι εμεις που καναμε παραγγελια 14 και 15 Σεπτεμβρη (13 δεν λεω γιατι οσοι εκαναν 13 απο κωτσο εξυπηρετηθηκαν) και βλεπω ατομα που κανανε πιο αργα και σκεφτομαι...
"Αντε εμεις κλαιμε αλλα τουλαχιστον Χριστουγεννα θα κανω με το μηλαρακι, οι αλλοι ;"
Εντωμεταξυ εχω αρχισει να πιστευω πως ουτε τις αποκριες θα το χω...

Στις 18/10/2023 στις 11:23 ΠΜ, Mosdi είπε

Αν μπορεί κάποιος να μου θυμίσει… Υπάρχουν άτομα που έχουν γράψει μέσα εδώ ότι έχουν εξοφλήσει όλο το ποσό στον Κωτσόβολο και αν ναι έχουν πάρει συσκευή; Μιλάω για pro max 256 οποιουδήποτε χρώματος… Σήμερα μου είπε από Κωτσόβολο ένας υπάλληλος πως προηγούνται οι παραγγελίες που έχουν εξοφλήσει όλο το ποσό… ισχύει; 

Από μια άλλη οπτική, εκπαιδεύουν τον καταναλωτή να ορμάει στις προπαραγγελίες με κλειστά μάτια.

Στα δικά μας τώρα, από iStorm ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...