Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλη μια επικοινωνία με το ΠΛΑΙΣΙΟ σήμερα!Αυτη τη φορά έπεσα σε πρόθυμο υπάλληλο που ήθελε πραγματικά να με ενημερώσει για την κατάσταση της προπαραγγελίας μου και όχι απλά να με ξεφορτωθεί στο 2 λεπτό λέγοντας αρλούμπες για παραλαβές εντός της εβδομάδας..Λοιπόν για αρχή όσοι έχετε παραγγείλει day one 15 pro max naTi,τα καλά νέα είναι ότι περιμένουν παραλαβή για τον συγκεκριμένο κωδικό μέσα στις επόμενες 10 μέρες αλλά,τα κομμάτια που θα έρθουν φτάνουν μόνο για να καλύψουν οριακά τις παραγγελίες 15/9…Οποτε όσοι έχετε κάνει 16/9 και μετά υπομονή ή πάρτε το από αλλου γιατί από ΠΛΑΙΣΙΟ δεν βλέπω φως στο τούνελ!!!

Επεξ/σία από SpirosA4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

23 λεπτά πριν, god4 είπε

Χθες παρέλαβα και εγώ το pro max με παραγγελία 19/10 .εκανε 5 μέρες να έρθει λόγω Σαββατοκύριακου και δυσπρόσιτης περιοχής.  
Πιο πολύ χάρηκα βέβαια που για πρώτη φορά στην ιστορία πέρασα το τζαμάκι χωρίς να μείνει από κάτω η παραμικρή σκόνη ή φουσκάλα αέρα. 
Βλεπω πως οι περισσότεροι και εδώ έχετε πάρει την συσκευή, πράγμα πολύ θετικό! Με το καλό και όσοι λίγοι έμειναν! 

Να το χαρείς αδερφέ! Από που το πήρες? Εγώ έχω κάνει 22/9 από istorm και ακόμα τίποτα 

11 λεπτά πριν, alkis__7 είπε

Οι περισσότεροι ακύρωσαν τις παραγγελίες του και το πήραν από Amazon εννοείς, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να το έχουν ούτε οι μισοί ακόμα 😂

Σίγουρα και αυτό που λες ισχύει. Απλά βλέπω εδώ και λίγες μέρες που κάποια άτομα γράφουν μου ήρθε μήνυμα από public, plaisio, kotsovolo κτλ να παραλάβω. 

2 λεπτά πριν, boombox είπε

Να το χαρείς αδερφέ! Από που το πήρες? Εγώ έχω κάνει 22/9 από istorm και ακόμα τίποτα 

Σε ευχαριστώ! Αδερφέ το παράγγειλα Πέμπτη βράδυ από you. Με αποφορολόγηση γιατί το ΑΦΜ μου είναι επαγγελματικό. Είχε μαύρο και μπλε. Παρασκευή μπήκε σε τιμολόγηση η παραγγελία και Σάββατο πρωί είχα tracking number από ACS. Αλλά όπως ειπα και πριν λόγω δυσπρόσιτης περιοχής ήρθε χθες Τρίτη. 

20 ώρες πριν, Appleboy666 είπε

Τσάμπα το κοιτάς αυτό,σε ολοκληρωμένες και ακυρωμένες παραγγελίες τα ίδια δείχνει.Όταν είναι έτοιμο είτε σε παίρνουν τηλέφωνο είτε σου στέλνουν mail.

Δηλ η πορεία που δείχνει δεν είναι real time, σωστά? Ωραία πράγματα, όσοι είμαστε με άτοκες από πιστωτική θα πρέπει να βράσουμε στο ζουμί μας και να περιμένουμε…Όσοι μπορούν καλά κάνουν και παίρνουν από αμαζον Γερμανίας, εγγυημένο μαγαζί. 

Παιδια παντως οι συσκευες απο εδω κ περα ειναι ηδη ενημερωμενες σε 17.0.2

Γνωριζει καποιος αν θεωρουνται 2η παρτιδα κατασκευης η τις ενημερωνουν μεσα απο το κουτι τους?

3 λεπτά πριν, johnal_21 είπε

Παιδια παντως οι συσκευες απο εδω κ περα ειναι ηδη ενημερωμενες σε 17.0.2

Γνωριζει καποιος αν θεωρουνται 2η παρτιδα κατασκευης η τις ενημερωνουν μεσα απο το κουτι τους?

ελεγαν οτι θα μπορουν να τα ενημερωσουν χωρις να ανοιξουν τα κουτια.. λογικα ετσι εγινε.

• Like 1

15 ώρες πριν, Rockoskylo είπε

Θέλω να το κόψω τιμολογιο με το 39a. Γνώριζω οτι κατι τετοιο μπορει να γινει και το amazon, αρκει να εχει επαγγελματικο λοραριασμο. Ειναι ευκολη η διακασια γι αυτό;

15 ώρες πριν, Rubble είπε

ναι πανεύκολη κάνε εγγραφή και ανέβασε ότι σου ζητήσει κάτι από taxisnet (δεν θυμάμαι ακριβώς τι) το είχα κάνει χρόνια πριν 

Ρωτηστε λογιστη γιατι θελει να ενεργοποιηθουν οι ενδοκοινοτικες, και εχει εξτρα δηλωσεις πινακων Φ4 και 5 στα οποια πρεπει να προσκομιζετε τα τιμολογια.

19 ώρες πριν, farcry33 είπε

με τα μετρητά τι ισχύει πλέον ; Γιατί παλιά δεν υπήρχε θέμα τώρα είναι μέχρι ένα ποσό ; 

19 ώρες πριν, The0104ad είπε

Αυτό που γνωρίζω είναι πως έγινε ( από τον 9ο/2023 ) έως 500 € μετρητά. Μετά θέλει κάρτα. Αυτό γνωρίζω χωρίς όμως να είμαι ειδικός επί του θέματος ( αν αφορά ιδιώτες πχ ή μόνο επαγγελματίες ) 

Εχει πανω απο 3 χρονια που ισχυει μεχρι 500 μετρητα. Μετα πληρωνεις με καρτα (ειτε φυσικη παρουσια, ειτε κουριερ) 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως έτσι είναι. Αλλά 500€ άνευ ΦΠΑ. Δηλαδή η καθαρή αξία να είναι 500. 
Πρακτικα μπορείς να κανεις αγορά ενός προϊόντος που κοστίζει μαζί με το ΦΠΑ 620€. 

* Το παράδειγμα είναι για καθεστώς ΦΠΑ 24%
Αν το προϊόν υπόκειται σε καθεστώς 13% ή 6% κανεις τις ανάλογες πράξεις. 

Σε κάθε περίπτωση αν η καθαρή αξία είναι μέχρι 500€ πληρώνεις νόμιμα με μετρητά. 

Επεξ/σία από god4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...