TasosMG Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Είσαι σίγουρος ότι δεν θέλει κάποια δουλειά από τον λογιστή; Γιατί αν είναι τόσο εύκολο να πω τον κουμπάρο μου να το κάνουμε τακα τακα Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ σήμερα. Μίλησε στο λογιστή σου να σου ενεργοποιήσει τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Κάνε ένα Amazon Business account, και μπορείς να παραγγείλεις χωρίς ΦΠΑ αφού γίνει η έγκριση (έως 3 ημέρες). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Iordanas είπε Να πω και γώ την ιστορία μου. Βρίσκω την Παρασκευή 15PM 256 στον Κωτσόβολο (refresh) στη κεντρική αποθήκη. Επισκέπτομαι (προτού πληρώσω) το κατάστημα στην Νέα Σμύρνη και με διαβεβαιώνει η υπάλληλος ότι το έχω δεσμεύσει και εάν βάλω άμεσα τα χρήματα το κινητό θα φύγει για την μεταφορική αν όχι σήμερα (Παρασκευή δηλαδή) το αργότερο έως τη Τρίτη. Κάνω την κατάθεση, εμφανίζεται αμέσως και περιμένω την παραγγελία μου. Η παραγγελία έχει αλλάξει 4 φορές status από τότε (όλα σε screenshot), με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης απ την αποθήκη 24/10. Εννοείται δεν έφυγε ποτέ. Όχι μόνο δεν έφυγε, αλλά όπως θα δείτε απ τα screenshot , ενώ ολοκληρώθηκε η επεξεργασία και ειχα μεταβεί στο σημείο «Συλλογή-Επεξεργασία» σήμερα το πρωί που είχε 24 ο μήνας με γύρισε στο προηγούμενο βήμα! Σήμερα το απόγευμα που επισκέφτηκα το κατάστημα στη Πάτρα , η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι της εμφανίζει στη παραγγελία μου τον αριθμό 46, ο οποίος σημαίνει «δεν υπάρχει το απόθεμα». Σε τηλεφωνική επικοινωνία το μεσημέρι ο υπάλληλος μου είπε εμμέσως πλην σαφώς να μην τους πρήζω γιατί προχθές έκανα τη παραγγελία. και έχεις προπληρώσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Fenakiiiii είπε Άλκη αν επιτρέπεται ποτέ είχες προπαραγγειλει; 17/09 ένα ταπεινό 15 Pro NaTi 128GB. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, alkis__7 είπε 17/09 ένα ταπεινό 15 Pro NaTi 128GB. Καλή Χρονιά!! 8 λεπτά πριν, TasosGoudas είπε Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ σήμερα. Μίλησε στο λογιστή σου να σου ενεργοποιήσει τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Κάνε ένα Amazon Business account, και μπορείς να παραγγείλεις χωρίς ΦΠΑ αφού γίνει η έγκριση (έως 3 ημέρες). Σωστά αν δεν είναι οι ενδοκοινωτικες ενεργές. Θυμάμαι όμως και κάποιο έγγραφο τους είχα στείλει. Εσυ το ολοκληρώσες? Σου ζήτησε στην εγγραφή να επισυνάψεις κάτι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iordanas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Rubble είπε και έχεις προπληρώσει? Ναι όλο το ποσό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasMoss89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Πάω σήμερα στο The Mall στο Μαρούσι για ψώνια και λέω δεν μπαίνω και μία στον Κώτσο να μου σπάσουν λίγο τα νεύρα; Βρίσκω υπάλληλο στα κινητά και τον ρωτάω... -Iphone 15 PM 256 NaTi έχουμε; -Όχι, αλλά αν παραγγείλουμε τώρα θα το έχουμε το πολυ σε 20 μέρες. -Πώς γίνεται αυτό ρε μεγάλε; Έχω κάνει προπαραγγελία απο 15/09 και όποτε ρωτάω μου λέτε δε ξέρουμε και εσύ ξέρεις για μία παραγγελία που ΘΑ γίνει; -Αποκλείεται! Δώστε μου τα στοιχεία να το δούμε μαζί μηπως έχει κολλήσει το σύστημα... Μη τα πολυλογώ, αποστολή εξετελέσθει. Μου τα έσπασε τα νεύρα και εν τέλη δεν ξέρουμε πότε θα το στείλει ο προμηθευτής. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos3648 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Ακόμα τίποτα εδώ από istorm τσιμισκη πληρωμή στο κατάστημα το pro max 256 nati Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leandrosml Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 μόλις τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanito83 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τρελαίνομαι να βλέπω γραμμένο το κινητό έτσι: 15PM NaTi και ας μην έρθει ποτέ ρε Κώτσο Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από stefanito83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosMG Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Rubble είπε Καλή Χρονιά!! Σωστά αν δεν είναι οι ενδοκοινωτικες ενεργές. Θυμάμαι όμως και κάποιο έγγραφο τους είχα στείλει. Εσυ το ολοκληρώσες? Σου ζήτησε στην εγγραφή να επισυνάψεις κάτι? Αυτή τη στιγμή ο λογαριασμός μου είναι σε κατάσταση έγκρισης, άρα θα περιμένω έως 3 μέρες. Θα ενημερώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroslp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εντάξει το πήραμε και εμείς από Amazon.de. Κατά την αγορά έλεγε παραλαβή 16-22 Νοεμβρίου. Μόλις πληρώθηκε πήγε παραλαβή 9 - 16 Νοεμβρίου. Γνώμη μου είναι μακριά από ελληνικές αλυσίδες τους πρώτους 3 μήνες κυκλοφορίας, γιατί δεν ξέρουν και δεν θα ξέρουν ποτέ, πότε θα παραλάβουν. Έτσι γίνεται τόσα χρόνια και έτσι θα γίνεται κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει σειρά δεν υπάρχει ενημέρωση δεν υπάρχει επαγγελματισμός. Το Amazon βλέπετε, έχει απόθεμα το λέει, δεν έχει και περιμένει τον επόμενο μήνα; Θα στο γράψει και θα σου πει σε τόσες μέρες θα παραλάβεις. Δεν ξέρει ούτε αυτό; Θα σου γράψει currently unavailable και δεν θα σε αφήσει να το παραγγείλεις και να δώσεις λεφτά. Αυτό είναι επαγγελματισμός. Εδώ Ελλάδα δεν θα ξέρουν ποτέ τι τους γίνεται αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουν για πάντα ανοιχτές τις πληρωμές για να τους δώσεις τα χρήματα και ας σου έρθει το 2024. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από Spiroslp 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Spiroslp είπε Εντάξει το πήραμε και εμείς από Amazon.de. Κατά την αγορά έλεγε παραλαβή 16-22 Νοεμβρίου. Μόλις πληρώθηκε πήγε παραλαβή 9 - 16 Νοεμβρίου. Γνώμη μου είναι μακριά από ελληνικές αλυσίδες τους πρώτους 3 μήνες κυκλοφορίας, γιατί δεν ξέρουν και δεν θα ξέρουν ποτέ, πότε θα παραλάβουν. Έτσι γίνεται τόσα χρόνια και έτσι θα γίνεται κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει σειρά δεν υπάρχει ενημέρωση δεν υπάρχει επαγγελματισμός. Το Amazon βλέπετε, έχει απόθεμα το λέει, δεν έχει και περιμένει τον επόμενο μήνα; Θα στο γράψει και θα σου πει σε τόσες μέρες θα παραλάβεις. Δεν ξέρει ούτε αυτό; Θα σου γράψει currently unavailable και δεν θα σε αφήσει να το παραγγείλεις και να δώσεις λεφτά. Αυτό είναι επαγγελματισμός. Εδώ Ελλάδα δεν θα ξέρουν ποτέ τι τους γίνεται αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουν για πάντα ανοιχτές τις πληρωμές για να τους δώσεις τα χρήματα και ας σου έρθει το 2024. Εννοείται πως δεν υπήρχε ,δεν υπάρχει και πολύ πιθανό να μην υπάρξει ποτέ επαγγελματισμός στην Ελλάδα δυστυχώς. Κοιτάνε πως να τα αρπάξουν με οποιοδήποτε τρόπο.Αλλα υπάρχει πολύς κόσμος που είτε δεν γνωρίζει ή φοβάται να παραγγείλει από εξωτερικό όποτε βρίσκουν και πατάνε δυστυχώς . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisSkg Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παραγγελία iPhone 15 pro 256 natu εδω απο 21/9.Μπηκα στο κολπο να βρω εναν γνωστο μου μεσα στην istorm και ρωτησα γιατι αργουν τοσο πολυ και αυτος απαντησε τα εξης.Κινητα ερχονται πολυ συχνα ας πουμε ηρθαν προσφατα 1200 απλα ευθυνόμαστε και εμεις επειδη ο καθενας κοπανάει απο μια παραγγελία σε ολα τα καταστήματα και οπου κατσει και ετσι μενουν πολλα πισω.Απο την πρωτη μερα κιολας ειχε πολλες χιλιάδες παραγγελιες Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από GiannisSkg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, GiannisSkg είπε Καλησπέρα παραγγελία iPhone 15 pro 256 natu εδω απο 21/9.Μπηκα στο κολπο να βρω εναν γνωστο μου μεσα στην istorm και ρωτησα γιατι αργουν τοσο πολυ και αυτος απαντησε τα εξης.Κινητα ερχονται πολυ συχνα ας πουμε ηρθαν προσφατα 1200 απλα ευθυνόμαστε και εμεις επειδη ο καθενας κοπανάει απο μια παραγγελία σε ολα τα καταστήματα και οπου κατσει και ετσι μενουν πολλα πισω.Απο την πρωτη μερα κιολας ειχε πολλες χιλιάδες παραγγελιες Ισχύει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, GiannisSkg είπε Κινητα ερχονται πολυ συχνα ας πουμε ηρθαν προσφατα 1200 απλα ευθυνόμαστε και εμεις επειδη ο καθενας κοπανάει απο μια παραγγελία σε ολα τα καταστήματα και οπου κατσει και ετσι μενουν πολλα πισω Ήρθαν πρόσφατα σε μια παραλαβή 1200 κινητά εννοούσε; Ήρθε παραλαβή με τόσες συσκευές και σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε εδώ, είναι προς εξυπηρέτηση το πρώτο 5-10 λεπτό (15.05-15.15) των day one προπαραγγελίων; Μόνο εμενα μου φαίνονται εκτός πραγματικότητας τα νούμερα; Μήπως ήθελε να πει 12 και κατα λάθος κόλλησε και δυο μηδενικά; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις