Rubble Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, foolidis1 είπε Καλησπερα στην Παρεα Μολις παραγγειλα απο αμαζον γιατι αν περιμενω απο το πλαισιο που ειχα κανει προπαραγγελια θα πιασουμε 2024.Παραγγελια PM 256gb natural titanium παραδοση μου δινει 7 Νοεμβρη! Με πήραν από πλαίσιο... αν ενδιαφέρομαι για 14 pro max με 10% έκπτωση. Βλέπω έβγαλαν και τα banners για 15 από την αρχική και παίζει φουλ διαφήμιση για 14 pro και max!!! Που απευθύνονται;;; για 15 δεν έχουν ιδέα Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από Rubble Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 38 λεπτά πριν, Rubble είπε Με πήραν από πλαίσιο... αν ενδιαφέρομαι για 14 pro max με 10% έκπτωση. Βλέπω έβγαλαν και τα banners για 15 από την αρχική και παίζει φουλ διαφήμιση για 14 pro και max!!! Που απευθύνονται;;; για 15 δεν έχουν ιδέα Κοιτάνε να τα σπρώξουν ,είναι ευκαιρία δεδομένου της διαθεσιμότητας των 15. Εγώ ευελπιστώ μπας και έρθει παρτίδα να καλύψει τις παραγγελίες βλέποντας το Amazon να έχει αρκετά κομμάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία φορά που πήγα στο Public απ' το οποίο έχω βάλει να παραλάβω την προπαραγγελια μου, ο πωλητής εκεί μου είπε ότι θα έχουν μεγάλη παραλαβή 25 με 27 Οκτώβρη και πιθανόν να είναι και η δική μου συσκευή μέσα σε αυτή την παραλαβή. Αναμένουμε από αύριο να δούμε τι θα γίνει 🤷🏻♀️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskgs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, alkis__7 είπε Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία φορά που πήγα στο Public απ' το οποίο έχω βάλει να παραλάβω την προπαραγγελια μου, ο πωλητής εκεί μου είπε ότι θα έχουν μεγάλη παραλαβή 25 με 27 Οκτώβρη και πιθανόν να είναι και η δική μου συσκευή μέσα σε αυτή την παραλαβή. Αναμένουμε από αύριο να δούμε τι θα γίνει 🤷🏻♀️ Μακάρι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rockoskylo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Μετά από μια αιωνιότητα με android αποφάσισα να μεταβώ σε iphone. Ενδιαφερομαι για το pro 256. Σε μαυρο (σαν την καρδια της πεθερας μου) χρωμα. Σχεδίαζα να προβώ στην αγορά όταν θα έχει διαθέσιμα ,αλλα εσπάσε το κινητο που είχα και έχω μεινει με ενα android του 18,και η ζωή μου γίνεται ανυπόφορη. Γνωρίζει καποιος πότε θα υπαρχει διαθέσιμοτητα; Δεν θέλω να παω να παραγγείλω από κάπου γιατί είναι πιθανόν κάποια εταιρεία να εχει παραδοτέα πιο μπροστά. Πχ στον Κοτσο που ρώτησα, φίλο μου, που ειναι στέλεχος μου είπε αν παραγγείλω τώρα θα παραλάβω νεος ετος ! Δεύτερη ερώτηση. Σκέφτομαι , οτι αν ειναι να περιμενω 1-2 μήνες, να παρω το απλο, που υπαρχει αυτή την στιγμή διαθέσιμο. Αξίζει μια μεγαλή αναμονη για το pro ? Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από Rockoskylo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaloun Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, The0104ad είπε Μπαίνω από πλάκα Κωτσόβολο, βλέπω διαθέσιμο 256 Black κάνω παραγγελία και παραλαβή από κατάστημα μεταμόρφωσης. Επειδή μένω σχεδόν 120χλμ μακρυά λέω κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο πρώτα να δω πως υπάρχει. Λόγω δουλείας κτλ δεν μπορώ να καλέσω αλλά στέλνω στο chat. Μου λένε θα σας καλέσουν από το κατάστημα να σας πουν αν το έχουν όντως εκεί, λέω ευχαριστώ αν είναι θα πάω με την πιστωτική κάρτα απευθείας. Α μου λέει είναι πιστωτική; Εαν είναι πιστωτική πρέπει να ακυρώσουμε την παραγγελία και να βάλουμε με πιστωτική γιατί το έχετε βάλει μετρητά. Λέω δεν βλέπω κάπου να λέει ακύρωση στο site και τσουπ εκείνη την ώρα με καλεί το κατάστημα και μου λέει : το έχουμε εδώ το κινητό ελάτε όποτε θέλετε έως παρασκευή. Ρωτάω με πιστωτική μου λέει εννοείται έτσι και αλλιώς δεν γίνεται μετρητά 1500 € ( εννοούσε cash ). Με το που κλείνω το τηλέφωνο βλέπω στο chat : ακύρωσα εγώ την παραγγελία σας προς διευκόλυνση σας. Και καταλαβαίνετε τι ακολούθησε..Ζήτησα τον λόγο που ακύρωσε παραγγελία χωρίς εντολή μου ( γραπτή ή προφορική ) Μου έλεγε ψέματα πως δεν υπήρχε διαθέσιμο εξ αρχής, της εξηγούσα πως το καταστημα μου ειπε μολις να παω τι λέτε δεν υπήρχε απόθεμα κτλ κτλ κτλ. και προφανώς δώθηκε αλλού το κινητό. Δεν ξαναασχολουμαι δυστυχώς γιατί μου χαλάει την μέρα. όποτε έρθει καλώς ( 18/9 από you ) απλά είναι η τελευταία φορά προπαραγγελίας. Φανταζομαι καταλαβαίνεις ότι πήγε να πάρει την παραγγελια σου επάνω του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fenakiiiii Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, alkis__7 είπε Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία φορά που πήγα στο Public απ' το οποίο έχω βάλει να παραλάβω την προπαραγγελια μου, ο πωλητής εκεί μου είπε ότι θα έχουν μεγάλη παραλαβή 25 με 27 Οκτώβρη και πιθανόν να είναι και η δική μου συσκευή μέσα σε αυτή την παραλαβή. Αναμένουμε από αύριο να δούμε τι θα γίνει 🤷🏻♀️ ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ 💜💜💜 Καλέ παιδιά που είναι ο πωπωπω; τελευταίο μνμ πριν 3 ώρες ανησυχούμεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Rockoskylo είπε Καλησπέρα σας. Μετά από μια αιωνιότητα με android αποφάσισα να μεταβώ σε iphone. Ενδιαφερομαι για το pro 256. Σε μαυρο (σαν την καρδια της πεθερας μου) χρωμα. Σχεδίαζα να προβώ στην αγορά όταν θα έχει διαθέσιμα ,αλλα εσπάσε το κινητο που είχα και έχω μεινει με ενα android του 18,και η ζωή μου γίνεται ανυπόφορη. Γνωρίζει καποιος πότε θα υπαρχει διαθέσιμοτητα; Δεν θέλω να παω να παραγγείλω από κάπου γιατί είναι πιθανόν κάποια εταιρεία να εχει παραδοτέα πιο μπροστά. Πχ στον Κοτσο που ρώτησα, φίλο μου, που ειναι στέλεχος μου είπε αν παραγγείλω τώρα θα παραλάβω νεος ετος ! Δεύτερη ερώτηση. Σκέφτομαι , οτι αν ειναι να περιμενω 1-2 μήνες, να παρω το απλο, που υπαρχει αυτή την στιγμή διαθέσιμο. Αξίζει μια μεγαλή αναμονη για το pro ? amazon.de παράδοση δίνει τώρα 1 Νοεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rockoskylo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Rubble είπε amazon.de παράδοση δίνει τώρα 1 Νοεμβρίου Θέλω να το κόψω τιμολογιο με το 39a. Γνώριζω οτι κατι τετοιο μπορει να γινει και το amazon, αρκει να εχει επαγγελματικο λοραριασμο. Ειναι ευκολη η διακασια γι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Rockoskylo είπε Θέλω να το κόψω τιμολογιο με το 39a. Γνώριζω οτι κατι τετοιο μπορει να γινει και το amazon, αρκει να εχει επαγγελματικο λοραριασμο. Ειναι ευκολη η διακασια γι αυτό; ναι πανεύκολη κάνε εγγραφή και ανέβασε ότι σου ζητήσει κάτι από taxisnet (δεν θυμάμαι ακριβώς τι) το είχα κάνει χρόνια πριν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Fenakiiiii είπε ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ 💜💜💜 Καλέ παιδιά που είναι ο πωπωπω; τελευταίο μνμ πριν 3 ώρες ανησυχούμεεε Που ήσουν εσύ το πρωί; Έριξε την παραγγελία του στο Amazon και εξαφανίστηκε. Εμείς θα μείνουμε τελευταίοι να το κρατάμε το θέμα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανρος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Βγάλε ρε Amazon ένα πρόγραμμα με δόσεις να γίνουμε 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fenakiiiii Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 52 λεπτά πριν, alkis__7 είπε Που ήσουν εσύ το πρωί; Έριξε την παραγγελία του στο Amazon και εξαφανίστηκε. Εμείς θα μείνουμε τελευταίοι να το κρατάμε το θέμα 😂 Άλκη αν επιτρέπεται ποτέ είχες προπαραγγειλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Rubble said: ναι πανεύκολη κάνε εγγραφή και ανέβασε ότι σου ζητήσει κάτι από taxisnet (δεν θυμάμαι ακριβώς τι) το είχα κάνει χρόνια πριν Είσαι σίγουρος ότι δεν θέλει κάποια δουλειά από τον λογιστή; Γιατί αν είναι τόσο εύκολο να πω τον κουμπάρο μου να το κάνουμε τακα τακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iordanas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Να πω και γώ την ιστορία μου. Βρίσκω την Παρασκευή 15PM 256 στον Κωτσόβολο (refresh) στη κεντρική αποθήκη. Επισκέπτομαι (προτού πληρώσω) το κατάστημα στην Νέα Σμύρνη και με διαβεβαιώνει η υπάλληλος ότι το έχω δεσμεύσει και εάν βάλω άμεσα τα χρήματα το κινητό θα φύγει για την μεταφορική αν όχι σήμερα (Παρασκευή δηλαδή) το αργότερο έως τη Τρίτη. Κάνω την κατάθεση, εμφανίζεται αμέσως και περιμένω την παραγγελία μου. Η παραγγελία έχει αλλάξει 4 φορές status από τότε (όλα σε screenshot), με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης απ την αποθήκη 24/10. Εννοείται δεν έφυγε ποτέ. Όχι μόνο δεν έφυγε, αλλά όπως θα δείτε απ τα screenshot , ενώ ολοκληρώθηκε η επεξεργασία και ειχα μεταβεί στο σημείο «Συλλογή-Επεξεργασία» σήμερα το πρωί που είχε 24 ο μήνας με γύρισε στο προηγούμενο βήμα! Σήμερα το απόγευμα που επισκέφτηκα το κατάστημα στη Πάτρα , η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι της εμφανίζει στη παραγγελία μου τον αριθμό 46, ο οποίος σημαίνει «δεν υπάρχει το απόθεμα». Σε τηλεφωνική επικοινωνία το μεσημέρι ο υπάλληλος μου είπε εμμέσως πλην σαφώς να μην τους πρήζω γιατί προχθές έκανα τη παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις