Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Rubble είπε

FAST 20.48 euro

Eμεις οι πτωχοι που επιλεξαμε stantard αποστολη με ενα ταπεινο 8ευρω δεν εγινε dispatch ακομα😋

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαίνω από πλάκα Κωτσόβολο, βλέπω διαθέσιμο 256 Black κάνω παραγγελία και παραλαβή από κατάστημα μεταμόρφωσης. Επειδή μένω σχεδόν 120χλμ μακρυά λέω κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο πρώτα να δω πως υπάρχει. 

Λόγω δουλείας κτλ δεν μπορώ να καλέσω αλλά στέλνω στο chat. Μου λένε θα σας καλέσουν από το κατάστημα να σας πουν αν το έχουν όντως εκεί, λέω ευχαριστώ αν είναι θα πάω με την πιστωτική κάρτα απευθείας. Α μου λέει είναι πιστωτική; Εαν είναι πιστωτική πρέπει να ακυρώσουμε την παραγγελία και να βάλουμε με πιστωτική γιατί το έχετε βάλει μετρητά. Λέω δεν βλέπω κάπου να λέει ακύρωση στο site και τσουπ εκείνη την ώρα με καλεί το κατάστημα και μου λέει :

το έχουμε εδώ το κινητό ελάτε όποτε θέλετε έως παρασκευή. Ρωτάω με πιστωτική μου λέει εννοείται έτσι και αλλιώς δεν γίνεται μετρητά 1500 € ( εννοούσε cash ). 

Με το που κλείνω το τηλέφωνο βλέπω στο chat : ακύρωσα εγώ την παραγγελία σας προς διευκόλυνση σας. Και καταλαβαίνετε τι ακολούθησε..Ζήτησα τον λόγο που ακύρωσε παραγγελία χωρίς εντολή μου ( γραπτή ή προφορική  )  Μου έλεγε ψέματα πως δεν υπήρχε διαθέσιμο εξ αρχής, της εξηγούσα πως το καταστημα μου ειπε μολις να παω τι λέτε δεν υπήρχε απόθεμα κτλ κτλ κτλ. και προφανώς δώθηκε αλλού το κινητό. 

Δεν ξαναασχολουμαι δυστυχώς γιατί μου χαλάει την μέρα. όποτε έρθει καλώς ( 18/9 από you ) απλά είναι η τελευταία φορά προπαραγγελίας. 

Επεξ/σία από The0104ad
  • Sad 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, The0104ad είπε

Μπαίνω από πλάκα Κωτσόβολο, βλέπω διαθέσιμο 256 Black κάνω παραγγελία και παραλαβή από κατάστημα μεταμόρφωσης. Επειδή μένω σχεδόν 120χλμ μακρυά λέω κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο πρώτα να δω πως υπάρχει. 

Λόγω δουλείας κτλ δεν μπορώ να καλέσω αλλά στέλνω στο chat. Μου λένε θα σας καλέσουν από το κατάστημα να σας πουν αν το έχουν όντως εκεί, λέω ευχαριστώ αν είναι θα πάω με την πιστωτική κάρτα απευθείας. Α μου λέει είναι πιστωτική; Εαν είναι πιστωτική πρέπει να ακυρώσουμε την παραγγελία και να βάλουμε με πιστωτική γιατί το έχετε βάλει μετρητά. Λέω δεν βλέπω κάπου να λέει ακύρωση στο site και τσουπ εκείνη την ώρα με καλεί το κατάστημα και μου λέει :

το έχουμε εδώ το κινητό ελάτε όποτε θέλετε έως παρασκευή. Ρωτάω με πιστωτική μου λέει εννοείται έτσι και αλλιώς δεν γίνεται μετρητά 1500 € ( εννοούσε cash ). 

Με το που κλείνω το τηλέφωνο βλέπω στο chat : ακύρωσα εγώ την παραγγελία σας προς διευκόλυνση σας. Και καταλαβαίνετε τι ακολούθησε..Ζήτησα τον λόγο που ακύρωσε παραγγελία χωρίς εντολή μου ( γραπτή ή προφορική  )  Μου έλεγε ψέματα πως δεν υπήρχε διαθέσιμο εξ αρχής, της εξηγούσα πως το καταστημα μου ειπε μολις να παω τι λέτε δεν υπήρχε απόθεμα κτλ κτλ κτλ. και προφανώς δώθηκε αλλού το κινητό. 

Δεν ξαναασχολουμαι δυστυχώς γιατί μου χαλάει την μέρα. όποτε έρθει καλώς ( 18/9 από you ) απλά είναι η τελευταία φορά προπαραγγελίας. 

πω ρε φίλε.. είναι για μπάτσες οι άνθρωποι 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, The0104ad είπε

με τα μετρητά τι ισχύει πλέον ; Γιατί παλιά δεν υπήρχε θέμα τώρα είναι μέχρι ένα ποσό ; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, farcry33 είπε

με τα μετρητά τι ισχύει πλέον ; Γιατί παλιά δεν υπήρχε θέμα τώρα είναι μέχρι ένα ποσό ; 

Αυτό που γνωρίζω είναι πως έγινε ( από τον 9ο/2023 ) έως 500 € μετρητά. Μετά θέλει κάρτα. Αυτό γνωρίζω χωρίς όμως να είμαι ειδικός επί του θέματος ( αν αφορά ιδιώτες πχ ή μόνο επαγγελματίες ) 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, farcry33 είπε

Στον Κωτσόβολο; Δε νομίζω να έχουν θέμα αυτοί. Ευρώ να ναι και ότι να ναι, μαύρο,άσπρο,κίτρινο 

Αν πέσει πρόστιμο, ο κωτσόβολος πρέπει να φάει το μεγαλύτερο. Στην ανάγκη για αύξηση κύκλου εργασιών κ ρευστότητας λόγω περιόδου μεταπώλησης δεν σέβονται τίποτα.

Συνήγορε ακούς; "Η σου τάξανε καμια κούτα νατουραλ και κανεις την πάπια; 🫢

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι περιμένουμε από Πλαίσιο …ότι μίλησα μαζί τους .Και καλά εξυπηρετούν βάση σειράς και παραλαβών των συσκευών .Θεώρησε λογικό προπαραγγελίες να μην έχουν εκτελεστεί ως τώρα λόγω αυξημένης ζήτησης , 256 χωρητικότητα μου είπε δεν έχουν καθόλου .Εξαρτάται τι θα στείλει ο προμηθευτής χώρις να γνωρίζουν επόμενη παραλαβή και κομμάτια μπλα μπλα μπλα …κοινώς .…καληνύχτα  😂

Θα παραλάβω όταν βγει το 16 😅😂

Επεξ/σία από giorgoskgs
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παραγγελια 15pro max blue titanium από Κωτσόβολο 2/10 (πολλά ζητάω να έρθει κιόλας 🤣

με τιμολόγιο και προκαταβολή τα μισά

βρηκα 15 pro max natural 256 από άλλου άμεσα διαθέσιμο 

το παράγγειλα Παρασκευή και αύριο παραλαμβάνω.

ακυρωνω παραγγελία κωτσο και περιμένω επιστροφή χρημάτων. 
το θέμα είναι ποσο καιρό θέλουν να επιστρέψουν τα χρήματα 

Επεξ/σία από aparadektos1
  • Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα κ εγώ πριν από λίγο 15pro 128 blue από κωτσοβολο μεταμορφωσης με παραγγελία 3/10 (δόσεις) κ παραλαβή από κατάστημα.. 

DSC_0043.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίεργο το amazon.de έχει ακόμα PM Nati 256 , και στην Ελλάδα τα βλέπουμε με το κιάλι .

Μπας και στραβωθούν κ έρθουν ;🙏

Επεξ/σία από giorgoskgs
Δημοσ.

Καλησπερα στην Παρεα

Μολις παραγγειλα απο αμαζον γιατι αν περιμενω απο το πλαισιο που ειχα κανει προπαραγγελια θα πιασουμε 2024.Παραγγελια PM 256gb natural titanium παραδοση μου δινει 7 Νοεμβρη!

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, foolidis1 είπε

Καλησπερα στην Παρεα

Μολις παραγγειλα απο αμαζον γιατι αν περιμενω απο το πλαισιο που ειχα κανει προπαραγγελια θα πιασουμε 2024.Παραγγελια PM 256gb natural titanium παραδοση μου δινει 7 Νοεμβρη!

Μακάρι να το πάρεις γρήγορα αδερφε

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...