Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, YiannisMns είπε

Εμένα μου στείλανε ότι θα παραλάβω σήμερα και τελικά ήρθε μήνυμα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα 

Προφανώς κάποιος το τσίμπησε εκ των έσω .Γνώμη μου πάντα 

Επεξ/σία από giorgoskgs
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vyrron είπε

Καλά αν το άσπρο και το μαύρο είναι βαρετά μακροπρόθεσμα το ίδιο θα είναι και το γκρι. Δεν είναι κανένα τρελό χρώμα. Απλά δεν το έχουμε ξαναδεί πολύ σε iPhone γι'αυτό φαίνεται ενδιαφέρον. Αν το έβγαζαν κάθε χρόνο κι αυτό βαρετό θα ταν.

Ενα δικαιο το εχεις.

Οπως ειπα ειναι και προσωπικο γουστο το χρωμα.

Εαν επρπε να βαλω με την σειρα απο το  ωραιοτερο προς το χειροτερο χρωμα φετος, προσωπικα θα τα ταξινομουσα ετσι:

natural > white > black > blue.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2
  • Thanks 1

25 λεπτά πριν, hellojim είπε

Λοιπον ο Κωτσοβολος εχει χασει τη μπαλα με τις παραδοσεις. Εκτος απο τη διαχειριση των αποθεματων και αναθεση στη λιστα αναμονης (που οπως ξερουμε τα εχει κανει κουλουβαχατα), ακομα και με τις αποστολες φαινεται οτι εχει εχει κανει το ιδιο.

Εγω εχω επιλεξει παραλαβη στον χωρο μου σε επαρχια. Μου εστειλαν μηνυμα στις 18/9 (αν θυμαμαι καλα) οτι εχει ανατεθει αποθεμα στην παραγγελια μου. Υποτιθεται οτι στις 19/9 σταλθηκε. Δεν μου ηρθε κανενα μηνυμα οτι εχει σταλει ή καποιο voucher/tracking number. Εχω παρει 500 τηλεφωνα στην αρχη ελεγαν οτι εχει δρομολογηθει απο βαν του Κωτσοβολου. Ενας αλλος μετα ελεγε οτι εχει σταλει με γενικη ταχυδρομικη αλλα δεν εχουμε εικονα για το voucher. Σημερα εχω παρει 5 φορες τηλεφωνο και ο καθε υπαλληλος λεει αλλο πραγμα. Τελικα με τα πολλα βρηκαμε οτι το οτι το εχει βαν του Κωτσου. Τους λεω, καλα ρε παιδια? Απο την Πεμπτη το εχει το βαν? Δηλαδη με το ποδηλατο να μου το εφερνε τωρα θα ειχε φτασει! Δεν ηξεραν να μου απαντησουν, τι να πουν και τα παιδια στην εξυπηρετηση λογικο....

Σε αυτο το μπαχαλο ακομα και οταν εχουν αποθεμα ειναι ανικανοι να το παραδωσουν. Πραγματικα απιστευτοι.

Εμένα με χρέωσαν 2 φορές μεταφορικά οταν έκανα την προπαραγγελια. Τα normal με 4€ περιπου και μία χρέωση για μεταφορά με φορτηγό με περίπου 12€ χρέωση αλλα δε λέω τίποτα γιατι οι τύποι είναι κλοουν και παιζει να χασω τη σειρα μου.

Screenshot_20231024_152248_Chrome.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πάλι διαθέσιμο στο amazon.de το max 256 σε όλα τα χρώματα (και σε natural). Παράδοση λέει για 6 Νοεμβρίου 

Επεξ/σία από koumbouni
  • Like 1
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, koumbouni είπε

Έχει πάλι διαθέσιμο στο amazon.de το max 256 σε όλα τα χρώματα (και σε natural). Παράδοση λέει για 6 Νοεμβρίου 

game over παίδες. το amazon έφτιαξε στοκ και άσε τα καφενεία να μην έχουν καταφέρει να παραδώσουν τα πρώτα λεπτά παραγγελιών 

Καλησπεριζω ολη την παρεα!

εχω ερωτηση

Εχει παραγγειλει κανενα αλλο ατομο απο Public:

<<iPhone 15 pro max?αν ναι τη μερα και ποιο χρωμα?>>

Περιμενω απο τις 23 Σεπτεμβρη ακομη το 15 pro max σε φυσικο τιτανιο 256gb

Λετε να ακυρωσω απο Public να παρω τα χρηματα μου πισω να το παραγγειλω απο αλλη ελληνικη αντιπροσωπεια?γιατι βαρεθηκα να σας πω την αληθεια να περιμενω πανω απο 1 Μηνα για κατι που πληρωσα και τοσος κοσμος εχει εδω και εβδομαδες στα χερια του

Ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον απαντησει!Να προσεχετε και να περνατε καλα οπου ειναι εφικτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ: 

παραγγελια σήμερα το πρωί. Η παραγγελια έφυγε πριν λίγο.....

IMG_5298.jpeg.715fd6b4cad5422f491d049dd029635c.jpeg

ρε amazon τι να πω;;; σ ευχαριστώ πραγματικά!

Επεξ/σία από Rubble
  • Like 1
  • Thanks 2

2 ώρες πριν, Flower22 είπε

Καλησπέρα, μια ερώτηση έχω προπαραγγειλει και εξοφλήσει επιτόπου από τις 21/9 από public iPhone 15 pro max 256 natural. Παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι δεν έχουμε καμία ενημέρωση ξέρετε εσείς ποτέ θα παραλάβω; 

γεια σου φιλε/φιλη μου

και εγω στο ιδιο καραβι μαζι σου βρισκομαι

παραγγειλα στισ 23/9 natural titanium pro max ακομη περιμενω...κατανταει κουραστικο χαχ

2 ώρες πριν, manost89 είπε

Λοιπόν παιδιά, μόλις μίλησα με Κωτσόβολο. Είχα κάνει την προ παραγγελία μου 14/9 για PM Natural Titanium 256. Τους τηλεφώνησα για να μάθω αν έχουμε καμία εξέλιξη και μου ανάφεραν οτι θα καθυστερήσουν να παραλάβουν αυτο το χρώμα και έχει μεγάλη ζήτηση κτλ. Τους ρώτησα αν υπάρχει κάποιο άλλο διαθέσιμο χρώμα για να το αλλάξω. Και είχε σε μπλέ. Δόθηκε σε μεταφορική και αύριο παραλαμβάνω. 

Μην είσαι και Τόσο σίγουρος και σε εμένα έτσι έγινε αλλά την άλλη μέρα τυχαία δεν υπήρχε.

Καλησπερα .

Μολις παρελαβα απο κωτσοβολο απο προπαραγγελια 15/9 iphone 15 pro max 256 black σημερα ηρθε στο καταστημα . δεν θα κατσω να σας πω τι ιστοριες περασα γιατι θα γελατε .... τελος παντων . με γεια μου

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1

4 λεπτά πριν, funeral3 είπε

Καλησπερα .

Μολις παρελαβα απο κωτσοβολο απο προπαραγγελια 15/9 iphone 15 pro max 256 black σημερα ηρθε στο καταστημα . δεν θα κατσω να σας πω τι ιστοριες περασα γιατι θα γελατε .... τελος παντων . με γεια μου

Για πες για πες 😂

6 minutes ago, funeral3 said:

Καλησπερα .

Όχι θέλουμε να μάθουμε. Έχουμε πολύ χρόνο γιατί δεν έχουμε καινούριο κινητό να σεταρουμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...