YiannisMns Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Τι εννοεί δεν είναι διαθέσιμο με δύο υπαλλήλους μίλησα είπανε σήμερα θα το στείλουμε στο κατάστημα και τώρα μου λένε αυτό Πήρα τηλέφωνο τους είπα να μου πουν τι γίνεται αλλιώς θα κάνω καταγγελία και μου το έκλεισε 1 2
Vyrron Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Ωραίο το νατουραλ αλλά πιο πολύ στο φως. Σε χαμηλό φωτισμό είναι αρκετά μουντό σαν το μωβ πέρσυ. 27 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Πολλοί το είδαμε από κοντά. Τα ασπρόμαυρα κλασσικά χρώματα οκ αλλλα βαρετά μακροπρόθεσμα. Το μπλε θυμίζει ξαναζεσταμένο 12 pro max pacific blue. Το natural φέτος ειναι μακράν το πιο ενδιαφέρον και το πιο όμορφο ανάμεσα στα υπόλοιπα. Φυσικά μιλάμε και για κάτι που έχει να κάνει και με το προσωπικό γούστο του καθενός. Καλά αν το άσπρο και το μαύρο είναι βαρετά μακροπρόθεσμα το ίδιο θα είναι και το γκρι. Δεν είναι κανένα τρελό χρώμα. Απλά δεν το έχουμε ξαναδεί πολύ σε iPhone γι'αυτό φαίνεται ενδιαφέρον. Αν το έβγαζαν κάθε χρόνο κι αυτό βαρετό θα ταν. 1
Owprof Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 34 λεπτά πριν, stefanito83 είπε Να ήταν και καμία χρωματάρα το natural titanium πάει στο καλό. Πέσαμε όλοι να το πάρουμε.. Πόσοι το είδατε από κοντά και κάνατε χμμμ 🤔 Εγώ πάλι ξετρελάθηκα με το deep purple του 14 pro/pro max πέρυσι και ήλπιζα να το βγάλουν και φέτος. Αλλά πήγα σε μαύρο 15 pro max. Προτιμώ γενικά το μαύρο σαν χρώμα
TasosMG Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Για αγορά με τιμολόγιο από amazon.de, γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία; Απλά κάνεις εγγραφή σε Amazon business; Χρειάζεται να κάνεις κάποια άλλη λογιστική διαδικασία:
Rubble Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, TasosGoudas είπε Για αγορά με τιμολόγιο από amazon.de, γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία; Απλά κάνεις εγγραφή σε Amazon business; Χρειάζεται να κάνεις κάποια άλλη λογιστική διαδικασία: Στέλνεις κάποιο δικαιολογητικό αν θυμάμαι καλά
moutsa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Vyrron είπε Ωραίο το νατουραλ αλλά πιο πολύ στο φως. Σε χαμηλό φωτισμό είναι αρκετά μουντό σαν το μωβ πέρσυ. Καλά αν το άσπρο και το μαύρο είναι βαρετά μακροπρόθεσμα το ίδιο θα είναι και το γκρι. Δεν είναι κανένα τρελό χρώμα. Απλά δεν το έχουμε ξαναδεί πολύ σε iPhone γι'αυτό φαίνεται ενδιαφέρον. Αν το έβγαζαν κάθε χρόνο κι αυτό βαρετό θα ταν. Τι να το κανείς το χρώμα έτσι και αλλιώς σε θήκη θα τοποθετηθεί ας μην κοροϊδευόμαστε. 2 2 1
Rubble Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, moutsa είπε Τι να το κανείς το χρώμα έτσι και αλλιώς σε θήκη θα τοποθετηθεί ας μην κοροϊδευόμαστε. διαφανη θήκη πήραμε 2 2
moutsa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Rubble είπε διαφανη θήκη πήραμε Συνήθως οι περισσότερες διαφανές κιτρινίζουν και για κάποιο λόγο αφήνουν εύκολα γρατζουνιές και είναι αίσχος. Υπάρχουν και καλής ποιότητας αλλά προσωπικά τις αποφεύγω γιατί ουσιαστικά δεν εξυπηρετούν τον σκοπό και είναι μόνο για το φαίνεστε.
Rubble Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, moutsa είπε Συνήθως οι περισσότερες διαφανές κιτρινίζουν και για κάποιο λόγο αφήνουν εύκολα γρατζουνιές και είναι αίσχος. Υπάρχουν και καλής ποιότητας αλλά προσωπικά τις αποφεύγω γιατί ουσιαστικά δεν εξυπηρετούν τον σκοπό και είναι μόνο για το φαίνεστε. δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα 1
Vyrron Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, moutsa είπε Συνήθως οι περισσότερες διαφανές κιτρινίζουν και για κάποιο λόγο αφήνουν εύκολα γρατζουνιές και είναι αίσχος. Υπάρχουν και καλής ποιότητας αλλά προσωπικά τις αποφεύγω γιατί ουσιαστικά δεν εξυπηρετούν τον σκοπό και είναι μόνο για το φαίνεστε. Υπάρχουν θήκες που έχουν πλάτη από πλαστικό και όχι σιλικόνη (πχ Spigen) που δεν κιτρινίζει. Τέτοιες χρησιμοποιώ και είναι μια χαρά. 2
hellojim Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπον ο Κωτσοβολος εχει χασει τη μπαλα με τις παραδοσεις. Εκτος απο τη διαχειριση των αποθεματων και αναθεση στη λιστα αναμονης (που οπως ξερουμε τα εχει κανει κουλουβαχατα), ακομα και με τις αποστολες φαινεται οτι εχει εχει κανει το ιδιο. Εγω εχω επιλεξει παραλαβη στον χωρο μου σε επαρχια. Μου εστειλαν μηνυμα στις 18/9 (αν θυμαμαι καλα) οτι εχει ανατεθει αποθεμα στην παραγγελια μου. Υποτιθεται οτι στις 19/9 σταλθηκε. Δεν μου ηρθε κανενα μηνυμα οτι εχει σταλει ή καποιο voucher/tracking number. Εχω παρει 500 τηλεφωνα στην αρχη ελεγαν οτι εχει δρομολογηθει απο βαν του Κωτσοβολου. Ενας αλλος μετα ελεγε οτι εχει σταλει με γενικη ταχυδρομικη αλλα δεν εχουμε εικονα για το voucher. Σημερα εχω παρει 5 φορες τηλεφωνο και ο καθε υπαλληλος λεει αλλο πραγμα. Τελικα με τα πολλα βρηκαμε οτι το οτι το εχει βαν του Κωτσου. Τους λεω, καλα ρε παιδια? Απο την Πεμπτη το εχει το βαν? Δηλαδη με το ποδηλατο να μου το εφερνε τωρα θα ειχε φτασει! Δεν ηξεραν να μου απαντησουν, τι να πουν και τα παιδια στην εξυπηρετηση λογικο.... Σε αυτο το μπαχαλο ακομα και οταν εχουν αποθεμα ειναι ανικανοι να το παραδωσουν. Πραγματικα απιστευτοι. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από hellojim
giorgoskgs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Άντε με το καλό όσοι πήρατε από Amazon να παραλάβετε !Καντε ακυρώσεις μπας και έρθει και η σειρά μας 😂
Ktoid Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Να είστε προσεκτικοί με τις παραγγελίες της Amazon. Η UPS τείνει να μην σας βρίσκει στο σπίτι. Δουλεύω από το σπίτι και μου είπαν ότι δεν ήσουν σπίτι δύο φορές. Έπρεπε να πάω στο Κορωπί από τον Πειραιά. Μου πήρε 3 ώρες με τα πόδια και το μετρό. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από Ktoid
giorgoskgs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, hellojim είπε Λοιπον ο Κωτσοβολος εχει χασει τη μπαλα με τις παραδοσεις. Εκτος απο τη διαχειριση των αποθεματων και αναθεση στη λιστα αναμονης (που οπως ξερουμε τα εχει κανει κουλουβαχατα), ακομα και με τις αποστολες φαινεται οτι εχει εχει κανει το ιδιο. Εγω εχω επιλεξει παραλαβη στον χωρο μου σε επαρχια. Μου εστειλαν μηνυμα στις 18/9 (αν θυμαμαι καλα) οτι εχει ανατεθει αποθεμα στην παραγγελια μου. Υποτιθεται οτι στις 19/9 σταλθηκε. Δεν μου ηρθε κανενα μηνυμα οτι εχει σταλει ή καποιο voucher/tracking number. Εχω παρει 500 τηλεφωνα στην αρχη ελεγαν οτι εχει δρομολογηθει απο βαν του Κωτσοβολου. Ενας αλλος μετα ελεγε οτι εχει σταλει με γενικη ταχυδρομικη αλλα δεν εχουμε εικονα για το voucher. Σημερα εχω παρει 5 φορες τηλεφωνο και ο καθε υπαλληλος λεει αλλο πραγμα. Τελικα με τα πολλα βρηκαμε οτι το οτι το εχει βαν του Κωτσου. Τους λεω, καλα ρε παιδια? Απο την Πεμπτη το εχει το βαν? Δηλαδη με το ποδηλατο να μου το εφερνε τωρα θα ειχε φτασει! Δεν ηξεραν να μου απαντησουν, τι να πουν και τα παιδια στην εξυπηρετηση λογικο.... Σε αυτο το μπαχαλο ακομα και οταν εχουν αποθεμα ειναι ανικανοι να το παραδωσουν. Πραγματικα απιστευτοι. Το θέμα delivery 🚚 γενικώς στην Ελλάδα είναι απαράδεκτο ,βασικά παίζει να μην συγκρίνεται με πουθενά .Παραγγέλνω από Amazon Αμερικής στην Κολομβία και μου έρχονται σε 3 μέρες .Παραγγελνω απο Ηλιουπολη για Περιστέρι και χάθηκε 😂τυχερός είσαι που το βρήκαν !Αντε με το καλό κ εσυ!
YiannisMns Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, hellojim είπε Λοιπον ο Κωτσοβολος εχει χασει τη μπαλα με τις παραδοσεις. Εκτος απο τη διαχειριση των αποθεματων και αναθεση στη λιστα αναμονης (που οπως ξερουμε τα εχει κανει κουλουβαχατα), ακομα και με τις αποστολες φαινεται οτι εχει εχει κανει το ιδιο. Εγω εχω επιλεξει παραλαβη στον χωρο μου σε επαρχια. Μου εστειλαν μηνυμα στις 18/9 (αν θυμαμαι καλα) οτι εχει ανατεθει αποθεμα στην παραγγελια μου. Υποτιθεται οτι στις 19/9 σταλθηκε. Δεν μου ηρθε κανενα μηνυμα οτι εχει σταλει ή καποιο voucher/tracking number. Εχω παρει 500 τηλεφωνα στην αρχη ελεγαν οτι εχει δρομολογηθει απο βαν του Κωτσοβολου. Ενας αλλος μετα ελεγε οτι εχει σταλει με γενικη ταχυδρομικη αλλα δεν εχουμε εικονα για το voucher. Σημερα εχω παρει 5 φορες τηλεφωνο και ο καθε υπαλληλος λεει αλλο πραγμα. Τελικα με τα πολλα βρηκαμε οτι το οτι το εχει βαν του Κωτσου. Τους λεω, καλα ρε παιδια? Απο την Πεμπτη το εχει το βαν? Δηλαδη με το ποδηλατο να μου το εφερνε τωρα θα ειχε φτασει! Δεν ηξεραν να μου απαντησουν, τι να πουν και τα παιδια στην εξυπηρετηση λογικο.... Σε αυτο το μπαχαλο ακομα και οταν εχουν αποθεμα ειναι ανικανοι να το παραδωσουν. Πραγματικα απιστευτοι. Εμένα μου στείλανε ότι θα παραλάβω σήμερα και τελικά ήρθε μήνυμα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις